Maga100 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Popatrz Madziu, i awansujesz ! Napewno ! Ty rób już plany zagospodarowania nadwyżek pieniężnych. Żeby Ci się nawis finansowy nadmiarowy nie zrobił ! :laola: kochana, ale nie jestem pracownikiem, wiec nie mam na co awansować :shake: ja jestem firma świadcząca usługi na wyłączoność drugiej firmie, czyli bankowi :razz: ja nie wiem czy kogoś jeszcze interesują moje zdjecia :diabloti: , ale wstawiam Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zdjęcia interesuja, wstawiaj :lol: jutro se pooglądam :evil_lol: [quote name='Maga100']kochana, ale nie jestem pracownikiem, wiec nie mam na co awansować :shake: ja jestem firma świadcząca usługi na wyłączoność drugiej firmie, czyli bankowi :razz: no to jak jesteś firma, to Ty jako szef, w każdej chwili mozesz awansować siebie swojego pracownika :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Maga100'] Dobry Wieczór Leoniaści:loveu: Ta fotka to mi sie bardzo podoba, moje klimaty :multi: Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='PIKA'] no to jak jesteś firma, to Ty jako szef, w każdej chwili mozesz awansować siebie swojego pracownika :evil_lol: muszę przyjać jakichś pracowników, żeby mieć na kogo krzyczeć :p Jo-jo tylko na ciebie mogę liczyć :placz: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Maga100']kochana, ale nie jestem pracownikiem, wiec nie mam na co awansować :shake: ja jestem firma świadcząca usługi na wyłączoność drugiej firmie, czyli bankowi :razz: No coTy :crazyeye: Jak go zwał, tak go zwał ! Dostaniesz niewątpliwie intratną propozycję. Albo co innego . Ale NAPEWNO ! No dawaj te zdjecia , niech się zdołuję do końca. Dzisiaj właśnie miałam zamiar zamknąć Galerię Senną. Z powodu nadmiaru wolnego czasu pooglądałam kilka innych bardzo dokładnie. I zadałam sobie potem pytanie CO JA TUTAJ ROBIĘ ???? :-( :-( :-( Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I zadałam sobie potem pytanie CO JA TUTAJ ROBIĘ ???? :-( :-( :-( co ty bredzisz z wieczora? :stupid: dla ciebie jeżyk od Leonka :p Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Maga100']muszę przyjać jakichś pracowników, żeby mieć na kogo krzyczeć :p Jo-jo tylko na ciebie mogę liczyć :placz: Madziu :calus: z takimi fotkami a nawet bez nich możesz na nas liczyć zawsze :multi: A takich wodnych fotek to ja chcę więcej :razz: :loveu: Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='malawaszka']o ZDRAJCZYNI jakie ładne zdjęcia :mdleje: Malawaszko, zrozum, tamtych nikt nie docenił poza tobą, musiałam wiec iść za stadem i zrobić inne :shake: Do poprzednich potrzebna była fantazja i artystyczna dusza, którą - jak się przekonałam - tylko ty posiadłaś :p :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no tak - to jak w tym przysłowiu co to jak jesteś między wronami to musisz kraczyć jak i one :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 to tak, ciągle lekka przewaga treści nad obrazem :mad: Leona więcej :modla: wodnego :modla: Leon + woda = miodzio :loveu::multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ! Phi ! :obrazic: :obrazic: :obrazic: Zanim zniknę , dziękuję Leonkowi za jeżyka . :p Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='malawaszka']no tak - to jak w tym przysłowiu co to jak jesteś między wronami to musisz kraczyć jak i one :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ano muszę, kra A więc ostatnie dwa zdjecia, wiecej ni mam :shake: będzie trzeba poczekać do weekendu, ale obawiam się, ze z braku ćwiczeń zapomnialam wszystko, co się wyuczyłam :shake: Quote
aga1215 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Maga100']ano muszę, kra A więc ostatnie dwa zdjecia, wiecej ni mam :shake: będzie trzeba poczekać do weekendu, ale obawiam się, ze z braku ćwiczeń zapomnialam wszystko, co się wyuczyłam :shake: Leon wyglada tu na nie więcej niz pół roku:crazyeye: :loveu: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Maga100'] Czy on hipnotyzuje wode?:razz: A poza tym ja widze jedno zdjecie:diabloti: Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Maga wow :crazyeye: :crazyeye: coraz lepiej ci to idze :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='jo-jo']Czy on hipnotyzuje wode?:razz: hahah, było nalane wody po brzegi, wiec jak Leon się porusyzł, to woda sie wylewała i jego to fascynowało :lol: Vecta, cóż za uznanie :evil_lol: dobranoc Państwu: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Maga100'] Leonek :multi: A jaki spiący, i tak pewnie już od dawna śpi :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 pewnie, ze śpi, gorąco tak, ze on ledwo żyje :shake: i ja też już muszę, bo jutro do pracy na 9.00 :placz: mam jakieś cholerne zebranie :angryy: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Maga100'] aaaa jak słodko :loveu: :loveu: :loveu: kracz sobie kracz oby tak dalej :evil_lol: :loveu: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Maga100']pewnie, ze śpi, gorąco tak, ze on ledwo żyje :shake: i ja też już muszę, bo jutro do pracy na 9.00 :placz: mam jakieś cholerne zebranie :angryy: Madziu miłej nocki i czekam na nowe zdjęci wodne Leoniastego!:loveu: Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Maga to nie uznanie tylko motywacja do dalszej nauki posługiwania się aparatem za chore pieniądze :evil_lol: :evil_lol: Quote
00000 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Kocham Lełonka!!! :loveu: To jedyna galeria, którą oglądam dwa razy....:oops: Jak skończę bieżące zdjęcia, to się cofam do przypadkowej strony i se oglądam....:stupid: Jeszcze miesiąc z hakiem muszę czekać na moją cekoladkę - obawiam się, że do tego czasu nie polepszy mi się....;) Quote
sunrise Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Maga100'] SCENIACEK MALUTKI... ;) :loveu: :loveu: :loveu: ta woda tak odmładza? ja też chcę takie czary:cool3: Quote
PIKA Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Cześć Maga Nie powiem zdjęcia coraz lepsiejsze :razz: a Leon w balii bowski :loveu: Quote
Recommended Posts