Maga100 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jednak znowu przygoda z drzwiami ;) tym razem jednak na moją korzyść :lol: witaj Jo-jo ;) Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 O Magda :crazyeye: Trafilas do domu? :crazyeye: Niemozliwe :shake: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 PIKA napisał(a):O Magda :crazyeye: Trafilas do domu? :crazyeye: Niemozliwe :shake: :evil_lol: Pika a wątpiłaś w Madzie? :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 PIKA napisał(a):O Magda :crazyeye: Trafilas do domu? :crazyeye: Niemozliwe :shake: :evil_lol: :grin: :grin: :grin: Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='PIKA']O Magda :crazyeye: Trafilas do domu? :crazyeye: Niemozliwe :shake: :evil_lol: baardzo śmieszne, hahaha :angryy: bo cię gdzieś wywiozę :diabloti: i nie wiem czy mam wstawiać jakieś zdjecia, bo tu wszystkich bardziej interesują moje wrodzone zdolnosci kierownicze :diabloti: Quote
aga1215 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100']Muszę was rozczarować wy podłe :diabloti: Jestem z powrotem i moje towarzyszki podróży także :eviltong: Spóźniłyśmy sie na szkolenie jedyne 45 minut, bo tyle czasu krążyłam po Łodzi szukając celu :evil_lol: Nigdzie się nie zatrzasnęłam ani nikogo też nie :eviltong: Ponieważ szkolenie bylo nudne i beznadziejne,wyszłam sbie wcześniej, aby wykonać telefon i już nie wrócilam, bo drzwi się otwierały tylko w jedną strone :evil_lol: :evil_lol: ale nie żałuję, bo za to wypiłam pyszną kawę, siedzac w milej kafejce, podczas gdy inni się męczyli na szkoleniu, które nic nie wniosło :evil_lol: Magda - widziałaś szkolenie, które by coś prócz papierka wniosło??? [quote name='Maga100']i nie wiem czy mam wstawiać jakieś zdjecia, bo tu wszystkich bardziej interesują moje wrodzone zdolnosci kierownicze :diabloti: pewnie - daj :modla: foty :multi: Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100']baardzo śmieszne, hahaha :angryy: bo cię gdzieś wywiozę :diabloti: nie jest powiedziane, że się dam :diabloti: [quote name='Maga100']i nie wiem czy mam wstawiać jakieś zdjecia, bo tu wszystkich bardziej interesują moje wrodzone zdolnosci kierownicze :diabloti: wstawiaj będa robic jako przerywnik :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='PIKA']nie jest powiedziane, że się dam :diabloti: wezmę cię podstępem :evil_lol: wstawiaj będa robic jako przerywnik :evil_lol: czuję się zmobilizowana do wstawiania :diabloti: :placz: Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100']wezmę cię podstępem :evil_lol: zanim wsiąde, to będe musiala znac cel podrózy :evil_lol: [quote name='Maga100']czuję się zmobilizowana do wstawiania :diabloti: :placz: czego buczysz? :hmmmm: że Ci zdjęcia każą wstawiać? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hahaha Magda czyli tym razem się wytrzasnęłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100'] Kolega Leonowaty:loveu: Madzia daj go jeszcze :mad: Quote
agabass Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no no portrecik pierwsza klasa nie taki aparat straszny :diabloti: noaważniejsze, że kawa była smaczna, a szkolenie udane ;) Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='PIKA']zanim wsiąde, to będe musiala znac cel podrózy :evil_lol: ależ zamiar poznasz :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha Magda czyli tym razem się wytrzasnęłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no dobra, jedno paux popełnilam :evil_lol: :evil_lol: poszłam do centrali mojego banku, pogadałam z ludziami i z jednym takim, tak na luzie i w ogóle, a potem zobaczyłam, gdy wchodzi do swojego gabinetu.... i tam wisiała plakietka "Naczelnik Departamentu...... " :grins: Jo-jo, tylko dla ciebie: Quote
agabass Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 rewelka jednak instrukcja rozszyfrowana :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Oooo, dobry wieczór Madziu ! :laola: jestem, widzisz. Cała. :lol: to nie bardzo udane, było ciemno już, ale wstawiam Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100']Jo-jo, tylko dla ciebie: No nareszcie!! I to jeszcze z dedykacją dla mnie Dziękuje:loveu: Czy Leon już świadom że ze mną miską ma się podzielić?:razz: :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100']jestem, widzisz. Cała. :lol: to nie bardzo udane, było ciemno już, ale wstawiam Gdzie nie udane?? Leoniasty na nich widać dopiero jaki szczęśliwy :multi: Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100']no dobra, jedno paux popełnilam :evil_lol: :evil_lol: poszłam do centrali mojego banku, pogadałam z ludziami i z jednym takim, tak na luzie i w ogóle, a potem zobaczyłam, gdy wchodzi do swojego gabinetu.... i tam wisiała plakietka "Naczelnik Departamentu...... " :grins: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :klacz: wiedziałam, że nas nie zawiedziesz :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Czy Leon już świadom że ze mną miską ma się podzielić?:razz: :diabloti: zgodzil się jedynie na negocjacje :evil_lol: nieudane, bo jakieś rozmyte :shake: Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :klacz: wiedziałam, że nas nie zawiedziesz :evil_lol: i przed wejsciem do gabinetu jeszcze raz się upewnil jak sie nazywam :evil_lol: :evil_lol: :shock: ale miał uśmiech pod wąsem, więc się nie obawiam :lol: Spacer w lesie: w oddali znajomi, którzy porzucili próby nawiązania ze mną konwersacji podczas przechadzki :lol: Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 chyba idę spać, bo jakaś zmęczona jestem :shake: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :pMaga czyli wyjazd w pełni wykorzystany ;) Piękna fota alejki w lesie , a foty Leona są super ;) Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Maga100']i przed wejsciem do gabinetu jeszcze raz się upewnil jak sie nazywam :evil_lol: :evil_lol: :shock: ale miał uśmiech pod wąsem, więc się nie obawiam :lol: Popatrz Madziu, i awansujesz ! Napewno ! Ty rób już plany zagospodarowania nadwyżek pieniężnych. Żeby Ci się nawis finansowy nadmiarowy nie zrobił ! :laola: Quote
Recommended Posts