PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='dbsst']iiiiiiiiiiii jaki Leon jest kosa i jaki sliczny i jaki cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny i w ogole jaki............ Żoliborski ;) Nie Żoliborski a Bielański 8) [quote name='Maga100']miało być "cały BLOK słyszy" :-? No ale jak tak po nocy Blok słyszy to moze zabolec :lol: [quote name='Maga100'] właśnie :-? lityerki się zlewają :-? I to jak :lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 po 1.i tak musisz czekac do północy, więc niech bedzie wyrozumiały, syn jeden po 2. chyba nie wydajesz żadnych dźwięków? :o PS otwieram trzecie 8) a Leon dorwał jeżyka i pan się obudził cholewcia :-? Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):po 1.i tak musisz czekac do północy, więc niech bedzie wyrozumiały, syn jeden po 2. chyba nie wydajesz żadnych dźwięków? :o PS otwieram trzecie 8) a Leon dorwał jeżyka i pan się obudził cholewcia :-?no to klapa :-? Klawisze plumkają :evilbat: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no to klapa :-? ee, zachrapał znowu, tylko mruknął pod nosem o jakiejś cholerze :lol: Klawisze plumkają :evilbat: No Pika cos się czepia :-? Na razie wszystko pod kontrolą Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a): No Pika cos się czepia :-? Na razie wszystko pod kontrolą jaaaa? :o A co to są lityerki? :lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 PIKA napisał(a):jaaaa? :o A co to są lityerki? :lol: to staropolszczyzna :evil: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):jaaaa? :o A co to są lityerki? :lol: to staropolszczyzna :evil: :o Rej czy Kochanowski :wink: Quote
Hanna R. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 No i widzisz ??? Jesteś WCZORAJSZA !!! Leon spadł na druga stronę - bo sie źle prowadzisz ! Quote
Maga100 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No i widzisz ??? Jesteś WCZORAJSZA !!! :o :o :o Leon spadł na druga stronę - bo sie źle prowadzisz ! dopóki się nie dorobię się cyfrówki (czytaj nigdy) zawsze bedziemy gdzież na szarym końcu :-? A prowadzę się bardzo dobrze :evilbat: Quote
Hanna R. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 No już dobrze, dobrze... Oczywiscie, oczywiście ze sie dobrze prowadzisz ... Chyba sie Ciebie troche boję .... :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No już dobrze, dobrze... Oczywiscie, oczywiście ze sie dobrze prowadzisz ... Chyba sie Ciebie troche boję .... :lol: :lol: bój się, bój :evilbat: jestem straszna i nie odpuszczam 8) a do konca kliszy w lustrzance jeszcze tylko 9 zdjęć, więc już niedługo galerię odświezę 8) Quote
arima Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Ale chłopisko z niego wyrosło :P a taki bzyk był niedawno :P Quote
Maga100 Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 asher napisał(a):A z czego taki dumny io blady? 8) bo ostatnio wydaje mu się, że jest najmądrzejszy na świecie :lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Maga100 napisał(a):jestem dumny i blady :lol: blady to tak :wink: ale czy dumny :-? ma minę jakby coś pobroił 8) :lol: Quote
Maga100 Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):blady to tak :wink: ale czy dumny :-? ma minę jakby coś pobroił 8) :lol: on patrzy co ja robię dziwnego z tym pudełkiem przy twarzy :lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):blady to tak :wink: ale czy dumny :-? ma minę jakby coś pobroił 8) :lol: on patrzy co ja robię dziwnego z tym pudełkiem przy twarzy :lol: no tak nigdy nie wiadomo co pani przyjdzie do głowy 8) :lol: Quote
PIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):A z czego taki dumny io blady? 8) bo ostatnio wydaje mu się, że jest najmądrzejszy na świecie :lol: Żeby tylko mu tak nie zostało :o Albo niech mu tak zostanie, bo jest boswki w tej swojej "mądrości" :lol: Taki fajoski szczenior z niego :D Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):blady to tak :wink: ale czy dumny :-? ma minę jakby coś pobroił 8) :lol: on patrzy co ja robię dziwnego z tym pudełkiem przy twarzy :lol: no tak nigdy nie wiadomo co pani przyjdzie do głowy 8) :lol: i co Pani pobroi :lol: Quote
Camara Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):A z czego taki dumny io blady? 8) bo ostatnio wydaje mu się, że jest najmądrzejszy na świecie :lol: nie dość, że najmądrzejszy to jeszcze sexy niesłychanie :lol: juz doczytałam jak to Sabę chciał zmolestować :o samobójca jednen :lol: Quote
PIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Camara napisał(a): nie dość, że najmądrzejszy to jeszcze sexy niesłychanie :lol: juz doczytałam jak to Sabę chciał zmolestować :o samobójca jednen :lol: No własnie Saba miala inne zdanie :-? Quote
Maga100 Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Camara napisał(a): juz doczytałam jak to Sabę chciał zmolestować :o samobójca jednen :lol: żebyś wiedziała :lol: ja już parę razy się z nim żegnałam w myslach, jak Saba mu tłumaczyła, że nie życzy sobie jego zalotów :lol: PIKA napisał(a):No własnie Saba miala inne zdanie :-? dziwisz się? nie dosyć, ze goowniarz, to jeszcze mniejszy :lol: Quote
Hanna R. Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Maga100 napisał(a):jestem dumny i blady :lol: A dlaczego on jest blady na brzuchu ??? I jeszcze na tym, co chomiki mają ??? :D Quote
Maga100 Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Haniu, eeeee, chyba nie rozumiem pytania :-? :lol: daj grzybka, daj! Quote
Recommended Posts