dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']no widzisz, a Debe nie chce nawet do niego wejsć :-( :diabloti: nie ż enie chce tylko że nie bedzie CZASU a to zupełnie co innego :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 do magicznego domku wejdziesz zdjecia porobić :lol: Zraszacz: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']do magicznego domku wejdziesz zdjecia porobić :lol: Zraszacz: ;)świetne, /kurcze widać kropelki / Quote
anetta Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :hand: Leonku, cos ci sie stalo w fafla :evil_lol:http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/6-25-22.jpg czego si enie robi zeby znalezc sie w wodzie hahaha Quote
Vectra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Maga ciężko mi to napisać :eviltong: ,ale muszę cię pochwalić. Coraz lepsze foty cykasz :klacz: :klacz: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Vectra']Maga ciężko mi to napisać :eviltong: ,ale muszę cię pochwalić. Coraz lepsze foty cykasz :klacz: :klacz: :grins: ale nie ma co - to przypadkiem :diabloti: daj, daj a masz! Quote
PIKA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']:grins: ale nie ma co - to przypadkiem :diabloti: znaczy na automacie robiłas? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='PIKA']znaczy na automacie robiłas? :evil_lol: przypadkiem nie na automacie :evil_lol: zresztą na automacie żadne mi nie wychodzą :shake: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']ja bym tam mogła zostać na zawsze. Tylko nie wiem z czego bym żyła :lol: wsadzili mi węża do wanny. Nie wiem po co. Tylko sprzeszkadza. No nie ja z Leonem się umawiam i dzielimy się wanienka:evil_lol: :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Madziu - dobranoc . I jedź ostrożnie. I nie przytrzaśnij sobie sukieneczki w serwerowni.:evil_lol: Zdjęcia śliczne. Nie muszę Ci przypominać, że aparatu zazdroszczę.:diabloti: A domek - :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Madzia atakuje Łódź teraz :evil_lol: :evil_lol: biedna Uć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='dbsst']Madzia atakuje Łódź teraz :evil_lol: :evil_lol: biedna Uć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe jak współtowarzysze podróży przeżyją powrót :razz: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe jak współtowarzysze podróży przeżyją powrót :razz: przyjadą już uświeceni :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 O ile wogóle przyjadą - Bo mogą na przykład zostać skutecznie zamknięci w legendarnej, łódzkiej serwerowni ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O ile wogóle przyjadą - Bo mogą na przykład zostać skutecznie zamknięci w legendarnej, łódzkiej serwerowni ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wyciągną ich następni kursanci :p Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wyciągną ich następni kursanci :p którzy przyjadą za miesiąc:evil_lol: Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 To nie wspóltowarzysze zostana zamknieci w serwerowni ale osobiście Maga :evil_lol:Tylko, zeby nie zapomnialam im kluczyków i dokumentow od samochodu zosatwić bo będa wracać pociagiem :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='PIKA']To nie wspóltowarzysze zostana zamknieci w serwerowni ale osobiście Maga :evil_lol:Tylko, zeby nie zapomnialam im kluczyków i dokumentow od samochodu zosatwić bo będa wracać pociagiem :evil_lol: Ale dlaczego ???? Czy uważasz, że Magdę nie stać na coś oryginalniejszego niz autozatrzaskiwanie ??? :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale dlaczego ???? Czy uważasz, że Magdę nie stać na coś oryginalniejszego niz autozatrzaskiwanie ??? :evil_lol: ale jak ich zatrzasnie to już nie będzie oryginalne :shake: ........ to będzie zlosliwe :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='PIKA']ale jak ich zatrzasnie to już nie będzie oryginalne :shake: ........ to będzie zlosliwe :evil_lol: Maga ? Złośliwa ??? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Muszę was rozczarować wy podłe :diabloti: Jestem z powrotem i moje towarzyszki podróży także :eviltong: Spóźniłyśmy sie na szkolenie jedyne 45 minut, bo tyle czasu krążyłam po Łodzi szukając celu :evil_lol: Nigdzie się nie zatrzasnęłam ani nikogo też nie :eviltong: Ponieważ szkolenie bylo nudne i beznadziejne,wyszłam sbie wcześniej, aby wykonać telefon i już nie wrócilam, bo drzwi się otwierały tylko w jedną strone :evil_lol: :evil_lol: ale nie żałuję, bo za to wypiłam pyszną kawę, siedzac w milej kafejce, podczas gdy inni się męczyli na szkoleniu, które nic nie wniosło :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jednak znowu przygoda z drzwiami ;) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jednak znowu przygoda z drzwiami ;) Hi Hi:diabloti: Witam Madziu :multi: Quote
Recommended Posts