dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']a zamienimy chociaż słowo, czy będzie tylko pstryk, pstryk? :cool3: No i jak Leon ze Szpilką wlezą razem do takiej małej wanny? :shake: :lol: nie nie bedziemy gadac bo PO CO :evil_lol: :evil_lol: wystarczy mi pstryk i "o żesz znowu mam doope" :evil_lol: a co o basen to się nie martw mój nurek moczy tylko głowe :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']Jo-Jo, ale balia należy do Leona li i wyłącznie :evil_lol: eetam Sabę sie poprosi to go grzecznie z tej balii wyprosi :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='dbsst']nie nie bedziemy gadac bo PO CO :evil_lol: :evil_lol: całkiem słuszna uwaga :evil_lol: OK, to jak następnym razem działka będzie wolna, to dzwonie po ciebie, emila i Sz. TZta weźmiesz jak uznasz, ze zasłużył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']całkiem słuszna uwaga :evil_lol: OK, to jak następnym razem działka będzie wolna, to dzwonie po ciebie, emila i Sz. TZta weźmiesz jak uznasz, ze zasłużył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eeeeeeeeeeeee a co w teym baseni jest zamiast wody że tak Leona wygieło :evil_lol: :evil_lol: tam TZ niech siedzie w domu i tak nie bedzie miał z kim pogadac chyba ze bedzie Twój TZ no i ewentualnie psy ale nie nie nie bo bedzie nogami w kadr wchodził :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='dbsst'] tam TZ niech siedzie w domu i tak nie bedzie miał z kim pogadac chyba ze bedzie Twój TZ no i ewentualnie psy ja TZ zawsze biorę, bo ktoś musi powykonywać prace polowowe i organizacyjne. Ja mam inne zajęcia :evil_lol: ale nie nie nie bo bedzie nogami w kadr wchodził :evil_lol: tak, to jest ich zdecydowana wada :lol: Quote
Hanna R. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ooooo, Magda :crazyeye: Dopiero jest dwudziesta ! Co dzisiaj tak wcześnie ? A nie masz jeszcze przypadkiem zdjęć domku , w którym się zakochałam ? Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ale Maga jakie prace dojezdzamy pstryk pstryk i jedziemy zdjecia na DGM wklejać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 PIKA napisał(a):eetam Sabę sie poprosi to go grzecznie z tej balii wyprosi :evil_lol: Pika wiedziałam że na Was zawsze można liczyć:loveu: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ooooo, Magda :crazyeye: Dopiero jest dwudziesta ! Co dzisiaj tak wcześnie ? A nie masz jeszcze przypadkiem zdjęć domku , w którym się zakochałam ? Moje drogie kochane, bo ja JUTRO JADĘ DO ŁODZI NA SZKOLENIE! :megagrin: Samochodem. I wiozę jeszcze trzy osoby :megagrin: Oni jeszcze nie wiedzą, co ich prawdopodobnie czeka :evil_lol: I w związku z tym, ze wstaję bladym świtem, wyszłam dziś o 18.00 :p Zdjecia domku popatrzę, ale nie mam ich za wiele, bo myślalam, że to nudny obiekt :shake: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 biedne ludzie co z Toba jutro jada na szkolenie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='PIKA']eetam Sabę sie poprosi to go grzecznie z tej balii wyprosi :evil_lol: taaa, grzecznie, cicho i z klasą :evil_lol: [quote name='dbsst']ale Maga jakie prace dojezdzamy pstryk pstryk i jedziemy zdjecia na DGM wklejać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie jest tak łatwo :shake: Trzeba rozpakować zakupy, pootwierać okna, powynosić stoły, potem zmywać, podlewać ogródek :shake: Naprawdę bez TZ ani rusz :evil_lol: martwa natura :evil_lol: i nie martwa ide z Leonem do weta na kontrole uszu i będę niebawem i poszukam domku, Haneczko Quote
Vectra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 buhahahahahaha jaka mina :evil_lol: :megagrin: :megagrin: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ale ||Maga po co tracić czas na wchodzenie do domu :roll: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']Moje drogie kochane, bo ja JUTRO JADĘ DO ŁODZI NA SZKOLENIE! :megagrin: Samochodem. I wiozę jeszcze trzy osoby :megagrin: Oni jeszcze nie wiedzą, co ich prawdopodobnie czeka :evil_lol: Tym razem Madziu pominę złośliwości , a skupię się na żalu, że Cię nie będzie ... Ile ??? :-( Quote
PIKA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']Moje drogie kochane, bo ja JUTRO JADĘ DO ŁODZI NA SZKOLENIE! :megagrin: Samochodem. I wiozę jeszcze trzy osoby :megagrin: Oni jeszcze nie wiedzą, co ich prawdopodobnie czeka :evil_lol: I w związku z tym, ze wstaję bladym świtem, wyszłam dziś o 18.00 :p eee z wyjazdem to nie problem, gorzej będzie w drodze powrotnej :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 jadę bladym świtem i wracam późnym wieczorem. Uchy dobrze w miarę, ale dostał zawiesinę i już widzę ten pokaz histerii, któryc zaraz się zacznie :roll: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ja przy ostatnim leczeniu kupiłam też płyn do czyszczenia uszu chorych Aurisal-forte Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga , domek jest przeuroczy:loveu: no widzisz, a Debe nie chce nawet do niego wejsć :-( :diabloti: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']no widzisz, a Debe nie chce nawet do niego wejsć :-( :diabloti: :razz:ja bym nawet zamieszkać mogła ;) Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 ja też, ale trochę daleko do pracy :lol: I mama by się na weekendy zwalała na głowę :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ależ fajowska hacjenda :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 ja bym tam mogła zostać na zawsze. Tylko nie wiem z czego bym żyła :lol: wsadzili mi węża do wanny. Nie wiem po co. Tylko sprzeszkadza. Quote
Recommended Posts