anetta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ale daje Ci popalic ten Franio :mad: Jak on smie?! Kobiecie sie sprzeciwiac :megagrin: Ciesze sie ze z Leonkiem jest juz lepiej :multi: A tego szczeniaczka to znam z widzenia, dwa razy ja widzialam, zawsze z daleka jak wracala z wlascicielem z Radka :placz::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='AlKil']uuuu, widzę, że nie ja jedna mam problemy z nowym aparatem...:evil_lol: ja bym chciała kiedyś spotkać taką osobę, która pisze instrukcje...:mad: Do każdej instrukcji powinna być dołączona instrukcja, jak korzystać z instrukcji....:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jestem za bo ja jeszcze mojej badziewiatej tej nie rozumię :oops:i nie wiem jak focić na manualu :cool3: Maga jakie piękne uszka w ruchu :multi: Quote
Maga100 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 no to my jedziemy na działkę :hand: nie gadajcie zbyt dużo, żebym zdążyła nadrobić w niedziele :cool1: Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Vectra napisał(a):a to se jedz :eviltong: patrz ale zeby nas zaprosic to nie pomyślala :shake: Quote
Vectra Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 PIKA napisał(a):patrz ale zeby nas zaprosic to nie pomyślala :shake: nawet nie zapytała :mad: :mad: :diabloti: oj Maga uważaj :mad: :mad: bo ci cuś spsuje :eviltong: Quote
Alicja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Vectra']nawet nie zapytała :mad: :mad: :diabloti: oj Maga uważaj :mad: :mad: bo ci cuś spsuje :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będziesz telepatycznie naprawiać Maga ,.......jak Leon ....no i jak Franio:razz: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ćliczne fotki :loveu: widze za aparatto się sprawdza :multi: Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 dbsst napisał(a):ćliczne fotki :loveu: widze za aparatto się sprawdza :multi: apratto moze i tak, gorzej z fotografem :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 :evil_lol: PIKA napisał(a):apratto moze i tak, gorzej z fotografem :evil_lol: hhahahahhaha fotografffff się wyfotografffował na działke i trenuje :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ty nie kwicz na aparat, bo jak sie obrazi, to będziesz dopiero miała.... ciesz sie, ładne sa. ja pozyczyłam, wiekszośc jest rozmydlona, kolory w cały swiat....a jak sie wzięłam za obróbke, to juz wogóle tragedia :shake: więc nie płacz, tylko wez swoje nowe cacuszko na powazna rozmowę :cool1: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Moja kochana Magdaleno... :loveu: JA DALEJ CZEKAM. I czekam. I czekam ... :p I coś mi mówi, ŻE SIĘ DOCZEKAM ! Czy mam rację ? :p Quote
Maga100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Wróciłam :p Weekend spędziłam obłożona książkami o fotografii cyfrowej :evil_lol: Zdjecia są dalekie od doskonałości, ale zaczynam w końcu pojmować ten cały manual :cool3: i już zaczyna być coś widać :p Teraz wypalam zdjęcia na CD, bo pamięć w laptopie nie wyrabia :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :cool3: MAgda, ja już z niektórymi porzegnałm sie już ... Spać muszę iść, Aśka była na koncercie Toolla w spodku w Katowicach - wróciła zadowolona, nidopspana, ale szczęśliwa jak nie wiem co ! My razem z nią, :cool3: Tak więc do jutra :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :gent: Daj choć jedno - żebym mogła śnić o nim :loveu: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Maga100']Wróciłam :p Weekend spędziłam obłożona książkami o fotografii cyfrowej :evil_lol: Zdjecia są dalekie od doskonałości, ale zaczynam w końcu pojmować ten cały manual :cool3: i już zaczyna być coś widać :p Teraz wypalam zdjęcia na CD, bo pamięć w laptopie nie wyrabia :evil_lol: Cześć Madziu :razz: Ja tam czekam na fotki, Ty uczyłaś się obsługi a ja bawiłam się w robienie makro i powoli coś mi tam wychodzi :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Musiałam najpierw wszystko zgrać na płyty, bo komp odmówił współpracy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Maga100'] Ale mi się ciepło zrobiło :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Było gorąco i Leon cały dzień spędzał tak: :evil_lol: albo ewentualnie tak: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Maga100']Było gorąco i Leon cały dzień spędzał tak: :evil_lol: Ale mu dobrze :loveu: [quote name='Maga100'] albo ewentualnie tak: Już myslałam że to jakiś wilczek:evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 nawet nie wiesz, jak mu zazdrościłam tej balii :evil_lol: trochę kwiatków trochę ruchu :evil_lol: a reszta jutro Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No tak. Juz zdecydowałam. Będę śniła o tym małym, kolorowym, gioscinnym domku zapraszajacym światłami ... Będę śniła o domku, w którym każda rzecz ma piekny kształt, i kolor, jest ciepła i miła. Bede śniła o domku, w którym nie ma NIC PRZYPADKOWEGO. Magda ... :calus: Quote
Maga100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] No tak. Juz zdecydowałam. Będę śniła o tym małym, kolorowym, gioscinnym domku zapraszajacym światłami ... Będę śniła o domku, w którym każda rzecz ma piekny kształt, i kolor, jest ciepła i miła. Bede śniła o domku, w którym nie ma NIC PRZYPADKOWEGO. Magda ... :calus: Haniu :crazyeye: :oops: :oops: Jutro dam to do przeczytania mojej mamie. Bo to ona i jej :p Quote
aga1215 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Maga100'] świetna fotka w ruchu :klacz: Magda - już jest jutro:multi: będą foty??? Quote
Maga100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Aga, nawet nie wyobrażasz sobie ILE ja się namęczylam, zeby Leon w końcu się nie rozmazał :evil_lol: Bo się uparłam, ze automat niet :roll: Foty,foty, a spanie?? :shake: Quote
Recommended Posts