mmbbaj Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100'] no co ty opowiadasz :-o A niby jakim cudem? on ma ten kołnierz do końca ryja, wiec musiałby umieć wygiąć sobie tylną łapę pod nienaturalnym kątem, zeby ją zasadzić do srodka klosza :lol: Maga, wcale nie chcę mieć racji, ale Bajan nie miał skracanego kołnierza, a umiał sobie łapę wsadzić! Trochę wygiął głowę, trochę łapę, a klosz wyginał się sam :diabloti: Nawet wymieniliśmy mu na dłuższy :p Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Nie, Mmbbaju, Leon nie umie takich sztuczek, wierz mi, ze nie ma szans :lol: Nie wspominając o tym, ze jak ma kolnierz to zastyga w bezruchu Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100']jNo dobra pokażę moje dzisiejsze zdjęcie w ruchu :evil_lol: :evil_lol: Ładne, prawda? :lol: Pragnę zauważyc, że to było w południe :evil_lol: :multi: :multi: :multi: jeeeaaahhhh ja też takie robiłam jak przełączyłam aparat siostry na manuala :grins: CUDNE Maga CUDNE!!!!! :klacz: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka'] CUDNE Maga CUDNE!!!!! :klacz: wiedziałam, że tylko TY mnie zrozumiesz :lol: Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no pewnie!! a ta głębia ostrości!!! :loveu: i dynamika!!!! :laola: ahhhh ohhhhh :loveu: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka']no pewnie!! a ta głębia ostrości!!! :loveu: i dynamika!!!! :laola: ahhhh ohhhhh :loveu: ale PRZEDE WSZYSTKIM te świetnie dobrane kolory, prawda? Nie wiedziałam, ze tak szybko dam radę się nauczyć tego aparatu :grins: Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no ale wiesz - kolory to zasługa sprzętu, ale ta cała RESZTA!!!! to już tylko i wyłącznie umiejętności i talent :klacz: :multi: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka']no ale wiesz - kolory to zasługa sprzętu, ale ta cała RESZTA!!!! to już tylko i wyłącznie umiejętności i talent :klacz: :multi: pamietaj, teraz to już przyjadę po ciebie wszedzie i zawsze :p Pownieważ tylko ty się poznałaś na moich zdjeciach, zasługujących wszakże na najwyzsze uznanie, wypalę ci je na CD i wyślę priorytetem, chcesz? A to, które zdecydowałam się zaprezentowac publicznie (choć nie powinnam, bo co poniektórych zawiść teraz zżera) wyślę ci w oryginalnej wielkości, co byś mogła jako tapetę zainstalować :p Quote
Vectra Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Maga boska fota :evil_lol: :evil_lol: napisz instrukcje jak się takie robi :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Vectra'] napisz instrukcje jak się takie robi :diabloti: przykro mi, ze muszę być tak brutalnie szczera, ale po co masz się łudzić. Takie zdjecia to wyższa technika,poza tym Malawaszka wspominała cośo talencie, a tego się nie nabywa, to sie MA :razz: Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100']pamietaj, teraz to już przyjadę po ciebie wszedzie i zawsze :p SŁOWO SIĘ RZEKŁO!!!!! :diabloti: zerknij zatem tutaj na post numer 1071 :grins: DOBRANOC :sg168: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka']SŁOWO SIĘ RZEKŁO!!!!! :diabloti: zerknij zatem tutaj na post numer 1071 :grins: DOBRANOC :sg168: OK, ale ponieważ Vectra będzie daleko, to będziesz pchała! :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100']przykro mi, ze muszę być tak brutalnie szczera, ale po co masz się łudzić. Takie zdjecia to wyższa technika,poza tym Malawaszka wspominała cośo talencie, a tego się nie nabywa, to sie MA :razz: pisz instrukscje :mad: :mad: bo ci auto popsuje :eviltong: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Vectra']pisz instrukscje :mad: :mad: bo ci auto popsuje :eviltong: :evil_lol: OK więc tak: 1. kupujesz aparat za cieżkie pieniądze 2. czytasz po raz pierwszy instrukcję i wmawiasz sobie, ze ją rozumiesz 3. czytasz ją po raz drugi i wmawiasz sobie, ze zrozumiesz w połaczeniu z aparatem, bo na sucho się nie da i tylko praktyka mistrza czyni 4. właczasz w koncu upragniony aparat i dochodzisz do wniosku, ze instrukcjia jest nie od tego aparatu 5. gdy jednak zdjecia w instrukcji zgadzają się z tym, co widzisz w rzeczywistości, dochodzisz do wniosku, ze instrukcja została napisana dla debili, więc trudno, abyś ją zrozumiała 6. stwierdzasz, ze porobisz zdjęcia na czuja 7. pakujesz plecak, aparat i psa i idziesz do parku 8. rozkładasz się i każesz psu biegać 9 wykonujesz zdjecia i jesteś przerazona, bo wyświetlacz się zepsuł! Ty robisz zdjecia, a na ekranie LCD jest ciemno! 10. odrywasz oko od aparatu i stwierdzasz, ze nie ma zaćmienia słońca 11. zaczynasz przestawiać coś w aparacie, skupiając intensywnie myśli, a w tym czasie twój pies oddala się o 100 metrów 12. wołasz psa i znów kazesz mu biegać, a ty jesteś w profesjonalnym przykucu 13. znowu ekran LCD się zepsuł, bo nic nie widać! 14. nerwowo zmieniasz różne parametry i w pewnym momencie okazuje się, ze w biały dzien robisz zdjecia z lampą błyskową, wiec twój pies wychodzi jak jasna poświata 15. chowasz lampę i z mądrą minę znów przestawiasz jakieś parametry udając, ze dokonale wiesz co robisz, a twoje działania bynajmniej bezładne nie są 16. wku...wszy się na aparat, który na pewno jest zepsuty i wybrakowany wracasz do domu 17. zrzucasz zdjecia na komp i w przerażeniu stwierdzasz, ze zepsuł się monitor, bo masz na nim czarno. Mówiłam, ze wyższa szkoła jazdy :diabloti: Quote
Vectra Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100']OK więc tak: 1. kupujesz aparat za cieżkie pieniądze 2. czytasz po raz pierwszy instrukcję i wmawiasz sobie, ze ją rozumiesz 3. czytasz ją po raz drugi i wmawiasz sobie, ze zrozumiesz w połaczeniu z aparatem, bo na sucho się nie da i tylko praktyka mistrza czyni 4. właczasz w koncu upragniony aparat i dochodzisz do wniosku, ze instrukcjia jest nie od tego aparatu 5. gdy jednak zdjecia w instrukcji zgadzają się z tym, co widzisz w rzeczywistości, dochodzisz do wniosku, ze instrukcja została napisana dla debili, więc trudno, abyś ją zrozumiała 6. stwierdzasz, ze porobisz zdjęcia na czuja 7. pakujesz plecak, aparat i psa i idziesz do parku 8. rozkładasz się i każesz psu biegać 9 wykonujesz zdjecia i jesteś przerazona, bo wyświetlacz się zepsuł! Ty robisz zdjecia, a na ekranie LCD jest ciemno! 10. odrywasz oko od aparatu i stwierdzasz, ze nie ma zaćmienia słońca 11. zaczynasz przestawiać coś w aparacie, skupiając intensywnie myśli, a w tym czasie twój pies oddala się o 100 metrów 12. wołasz psa i znów kazesz mu biegać, a ty jesteś w profesjonalnym przykucu 13. znowu ekran LCD się zepsuł, bo nic nie widać! 14. nerwowo zmieniasz różne parametry i w pewnym momencie okazuje się, ze w biały dzien robisz zdjecia z lampą błyskową, wiec twój pies wychodzi jak jasna poświata 15. chowasz lampę i z mądrą minę znów przestawiasz jakieś parametry udając, ze dokonale wiesz co robisz, a twoje działania bynajmniej bezładne nie są 16. wku...wszy się na aparat, który na pewno jest zepsuty i wybrakowany wracasz do domu 17. zrzucasz zdjecia na komp i w przerażeniu stwierdzasz, ze zepsuł się monitor, bo masz na nim czarno. Mówiłam, ze wyższa szkoła jazdy :diabloti: buhahahaha takie proste :evil_lol: :evil_lol: oświadczam że nie kupuje aparatu za ciężkie pieniądze :diabloti: bo mojego prostego (niby) w obsłudze również nie potrafie obsługiwać :hmmmm: za tyle kasy i czarne foty :evil_lol: :evil_lol: a miał być taki piankny hamerykański i nie chce działać wredota :mad: :mad: Maga to może tym łańcuchem go ? :evil_lol: Quote
Paula Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :megagrin: :megagrin: Buhahahaha, dobre :megagrin: :megagrin: Czesc Maga, biedny Leonek, kochana mordeczka; jak on sie czuje? Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 na razie aparat schowałam do szafy. Przecież zepsuty jest :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='paula_z'] Czesc Maga, biedny Leonek, kochana mordeczka; jak on sie czuje? o cieszę się, ze nie tylko ja nie śpię :cool1: Mordeczka czuje się doskonale do chwili, gdy nie założę mu kołnierza :shake: Na szczęście strupy się już robia, więc idzie na lepsze Quote
Vectra Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100']na razie aparat schowałam do szafy. Przecież zepsuty jest :diabloti: może Cola ci telepatycznie aparata naprawi :grins: :grins: Nie trzymaj go w szafie bo się chłopak jakiś fobii nabawi :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 ja na razie jestem obrażona na aparat :obrazic: kurcze, powinnam spac, a mnie się nie chce :placz: Quote
Vectra Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100']ja na razie jestem obrażona na aparat :obrazic: kurcze, powinnam spac, a mnie się nie chce :placz: młoda godzina ;) ;) może kawy ? ja właśnie pije :razz: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Vectra']młoda godzina ;) ;) może kawy ? ja właśnie pije :razz: ja piję Żywca mając nadzieję, ze spać mi się zachce :cool1: Nie zachciewa mi się :angryy: ale chyba pójde się położyć i wezme do poczytania instrukcję. Zaraz zasnę :evil_lol: Quote
Paula Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100']Na szczęście strupy się już robia, więc idzie na lepsze No to dobrze, a co wet powiedzial, ze od czego to sie zrobilo? Bo chyba nie od samej wody, nie wiem :shake: Quote
sunrise Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Maga przeczytałam o twoich przygodach z aparatem ubaw po pachy ale za chwilę strach mnie obleciał bo też chcę kupić aparat a co będzie jak dostanę taki sam zepsuty jak ty? :placz: A co do tych uczuleń to niestety znam je bardzo dobrze :shake: - moja psica miała to już trzy razy /zawsze latem/ - dobrze, że poleciałaś szybko do weta bo to świństwo bardzo szybko się rozprzestrzenia. Ale jak już robią się strupki znaczy że idzie ku lepszemu :multi: Quote
PIKA Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Maga jak zieciu dzisiaj? :roll: zdjęcia w ruchu masz sliczniaste :evil_lol: kombinowalś z czasem naświetlania (za dlugi) i migawką (za wolna) ? :evil_lol: I moze poprobuj na poczatek na automacie ;) i zobacz jak aparat ustawia parametry i sporbuj je odtworzyc ;) Quote
Recommended Posts