Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']
no co ty opowiadasz :-o A niby jakim cudem? on ma ten kołnierz do końca ryja, wiec musiałby umieć wygiąć sobie tylną łapę pod nienaturalnym kątem, zeby ją zasadzić do srodka klosza :lol:

Maga, wcale nie chcę mieć racji, ale Bajan nie miał skracanego kołnierza, a umiał sobie łapę wsadzić! Trochę wygiął głowę, trochę łapę, a klosz wyginał się sam :diabloti: Nawet wymieniliśmy mu na dłuższy :p

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']jNo dobra pokażę moje dzisiejsze zdjęcie w ruchu :evil_lol: :evil_lol:

Ładne, prawda? :lol: Pragnę zauważyc, że to było w południe :evil_lol:

:multi: :multi: :multi: jeeeaaahhhh ja też takie robiłam jak przełączyłam aparat siostry na manuala :grins: CUDNE Maga CUDNE!!!!! :klacz:

Posted

[quote name='malawaszka']no pewnie!! a ta głębia ostrości!!! :loveu: i dynamika!!!! :laola: ahhhh ohhhhh :loveu:

ale PRZEDE WSZYSTKIM te świetnie dobrane kolory, prawda?
Nie wiedziałam, ze tak szybko dam radę się nauczyć tego aparatu :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']no ale wiesz - kolory to zasługa sprzętu, ale ta cała RESZTA!!!! to już tylko i wyłącznie umiejętności i talent :klacz: :multi:

pamietaj, teraz to już przyjadę po ciebie wszedzie i zawsze :p
Pownieważ tylko ty się poznałaś na moich zdjeciach, zasługujących wszakże na najwyzsze uznanie, wypalę ci je na CD i wyślę priorytetem, chcesz?
A to, które zdecydowałam się zaprezentowac publicznie (choć nie powinnam, bo co poniektórych zawiść teraz zżera) wyślę ci w oryginalnej wielkości, co byś mogła jako tapetę zainstalować :p

Posted

[quote name='Vectra']

napisz instrukcje jak się takie robi :diabloti:

przykro mi, ze muszę być tak brutalnie szczera, ale po co masz się łudzić. Takie zdjecia to wyższa technika,poza tym Malawaszka wspominała cośo talencie, a tego się nie nabywa, to sie MA :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']SŁOWO SIĘ RZEKŁO!!!!! :diabloti:

zerknij zatem tutaj na post numer 1071 :grins:

DOBRANOC :sg168:

OK, ale ponieważ Vectra będzie daleko, to będziesz pchała!
:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']przykro mi, ze muszę być tak brutalnie szczera, ale po co masz się łudzić. Takie zdjecia to wyższa technika,poza tym Malawaszka wspominała cośo talencie, a tego się nie nabywa, to sie MA :razz:
pisz instrukscje :mad: :mad: bo ci auto popsuje :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']pisz instrukscje :mad: :mad: bo ci auto popsuje :eviltong: :evil_lol:

OK
więc tak:
1. kupujesz aparat za cieżkie pieniądze
2. czytasz po raz pierwszy instrukcję i wmawiasz sobie, ze ją rozumiesz
3. czytasz ją po raz drugi i wmawiasz sobie, ze zrozumiesz w połaczeniu z aparatem, bo na sucho się nie da i tylko praktyka mistrza czyni
4. właczasz w koncu upragniony aparat i dochodzisz do wniosku, ze instrukcjia jest nie od tego aparatu
5. gdy jednak zdjecia w instrukcji zgadzają się z tym, co widzisz w rzeczywistości, dochodzisz do wniosku, ze instrukcja została napisana dla debili, więc trudno, abyś ją zrozumiała
6. stwierdzasz, ze porobisz zdjęcia na czuja
7. pakujesz plecak, aparat i psa i idziesz do parku
8. rozkładasz się i każesz psu biegać
9 wykonujesz zdjecia i jesteś przerazona, bo wyświetlacz się zepsuł! Ty robisz zdjecia, a na ekranie LCD jest ciemno!
10. odrywasz oko od aparatu i stwierdzasz, ze nie ma zaćmienia słońca
11. zaczynasz przestawiać coś w aparacie, skupiając intensywnie myśli, a w tym czasie twój pies oddala się o 100 metrów
12. wołasz psa i znów kazesz mu biegać, a ty jesteś w profesjonalnym przykucu
13. znowu ekran LCD się zepsuł, bo nic nie widać!
14. nerwowo zmieniasz różne parametry i w pewnym momencie okazuje się, ze w biały dzien robisz zdjecia z lampą błyskową, wiec twój pies wychodzi jak jasna poświata
15. chowasz lampę i z mądrą minę znów przestawiasz jakieś parametry udając, ze dokonale wiesz co robisz, a twoje działania bynajmniej bezładne nie są
16. wku...wszy się na aparat, który na pewno jest zepsuty i wybrakowany wracasz do domu
17. zrzucasz zdjecia na komp i w przerażeniu stwierdzasz, ze zepsuł się monitor, bo masz na nim czarno.

Mówiłam, ze wyższa szkoła jazdy :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']OK
więc tak:
1. kupujesz aparat za cieżkie pieniądze
2. czytasz po raz pierwszy instrukcję i wmawiasz sobie, ze ją rozumiesz
3. czytasz ją po raz drugi i wmawiasz sobie, ze zrozumiesz w połaczeniu z aparatem, bo na sucho się nie da i tylko praktyka mistrza czyni
4. właczasz w koncu upragniony aparat i dochodzisz do wniosku, ze instrukcjia jest nie od tego aparatu
5. gdy jednak zdjecia w instrukcji zgadzają się z tym, co widzisz w rzeczywistości, dochodzisz do wniosku, ze instrukcja została napisana dla debili, więc trudno, abyś ją zrozumiała
6. stwierdzasz, ze porobisz zdjęcia na czuja
7. pakujesz plecak, aparat i psa i idziesz do parku
8. rozkładasz się i każesz psu biegać
9 wykonujesz zdjecia i jesteś przerazona, bo wyświetlacz się zepsuł! Ty robisz zdjecia, a na ekranie LCD jest ciemno!
10. odrywasz oko od aparatu i stwierdzasz, ze nie ma zaćmienia słońca
11. zaczynasz przestawiać coś w aparacie, skupiając intensywnie myśli, a w tym czasie twój pies oddala się o 100 metrów
12. wołasz psa i znów kazesz mu biegać, a ty jesteś w profesjonalnym przykucu
13. znowu ekran LCD się zepsuł, bo nic nie widać!
14. nerwowo zmieniasz różne parametry i w pewnym momencie okazuje się, ze w biały dzien robisz zdjecia z lampą błyskową, wiec twój pies wychodzi jak jasna poświata
15. chowasz lampę i z mądrą minę znów przestawiasz jakieś parametry udając, ze dokonale wiesz co robisz, a twoje działania bynajmniej bezładne nie są
16. wku...wszy się na aparat, który na pewno jest zepsuty i wybrakowany wracasz do domu
17. zrzucasz zdjecia na komp i w przerażeniu stwierdzasz, ze zepsuł się monitor, bo masz na nim czarno.

Mówiłam, ze wyższa szkoła jazdy :diabloti:

buhahahaha takie proste :evil_lol: :evil_lol:
oświadczam że nie kupuje aparatu za ciężkie pieniądze :diabloti: bo mojego prostego (niby) w obsłudze również nie potrafie obsługiwać
:hmmmm: za tyle kasy i czarne foty :evil_lol: :evil_lol: a miał być taki piankny hamerykański i nie chce działać wredota :mad: :mad:

Maga to może tym łańcuchem go ? :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']

Czesc Maga, biedny Leonek, kochana mordeczka; jak on sie czuje?

o cieszę się, ze nie tylko ja nie śpię :cool1:

Mordeczka czuje się doskonale do chwili, gdy nie założę mu kołnierza :shake:
Na szczęście strupy się już robia, więc idzie na lepsze

Posted

[quote name='Maga100']na razie aparat schowałam do szafy. Przecież zepsuty jest :diabloti:

może Cola ci telepatycznie aparata naprawi :grins: :grins:
Nie trzymaj go w szafie bo się chłopak jakiś fobii nabawi :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ja na razie jestem obrażona na aparat :obrazic:

kurcze, powinnam spac, a mnie się nie chce :placz:

młoda godzina ;) ;) może kawy ? ja właśnie pije :razz:

Posted

[quote name='Vectra']młoda godzina ;) ;) może kawy ? ja właśnie pije :razz:

ja piję Żywca mając nadzieję, ze spać mi się zachce :cool1: Nie zachciewa mi się :angryy:
ale chyba pójde się położyć i wezme do poczytania instrukcję. Zaraz zasnę :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Na szczęście strupy się już robia, więc idzie na lepsze
No to dobrze, a co wet powiedzial, ze od czego to sie zrobilo? Bo chyba nie od samej wody, nie wiem :shake:

Posted

Maga przeczytałam o twoich przygodach z aparatem ubaw po pachy ale za chwilę strach mnie obleciał bo też chcę kupić aparat a co będzie jak dostanę taki sam zepsuty jak ty? :placz:
A co do tych uczuleń to niestety znam je bardzo dobrze :shake: - moja psica miała to już trzy razy /zawsze latem/ - dobrze, że poleciałaś szybko do weta bo to świństwo bardzo szybko się rozprzestrzenia. Ale jak już robią się strupki znaczy że idzie ku lepszemu :multi:

Posted

Maga jak zieciu dzisiaj? :roll:

zdjęcia w ruchu masz sliczniaste :evil_lol: kombinowalś z czasem naświetlania (za dlugi) i migawką (za wolna) ? :evil_lol: I moze poprobuj na poczatek na automacie ;) i zobacz jak aparat ustawia parametry i sporbuj je odtworzyc ;)