jo-jo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 PIKA napisał(a):Nie "może" a "na pewno" :lol: ja wprawdzie od 3 lipca zaczynam 3 -tygodniowy urlop, ale nie wyjeżdzam daleko, więc jestem dyspozycyjna i w każdej chwili mogę wpaśc do Wawki Pika nie będziesz robić fotorelacji z wystawy ?:placz: Dzień Dobry Madziu, jak Leonek!:razz: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :shake: biedny Leonek.....w kołnierzyku musi popylać :evil_lol: ;) Ucałować w nosek ode mnie :loveu: niedługo się przyzwyczai i będzie zasuwał jak głupi z kołnierzem (tylko nie łaź za nim i nie niańcz :p ). Kolejne spotkanko? Nie ma sprawy...jak tylko będę w Wawce, to pędem przybędę :cool3: :lol: Quote
PIKA Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jo-jo napisał(a):Pika nie będziesz robić fotorelacji z wystawy ?:placz: ja powiedzialm, ze w każdej chwili mogę wpaść do Warszawy Tylko nie wiem, czy znów nie zaspie na dogi jak w ubieglym roku :evil_lol: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 qrcze....Toffi też ma jakąś ranke koło ucha :angryy: Joker czysty...czy to tylko działa na blabladory? Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pamiętam Gezesława w kołnierzu :shake: :shake: :shake: Jezu, on też stał jak żona Lota. Nie siadł, nie położył się, nie szczekał ... Stał z podkulonym ogonem - i patrzył ... dokładnie jak Leon. On po prsotu STOI i PATRZY. Ewentualnie przycupnie przykurczony, ale dalej PATRZY. A jak wychodziłam do pracy i on zobaczył, że zostawiam go samego w TYM CZYMŚ, to patrzył tak, ze myślałam,ze się poryczę :placz: [quote name='aga1215']biedny kołnierzasty - a mizianko chociaż dostaje???:loveu: bo to mało? :lol: [quote name='Cola']:shake: (tylko nie łaź za nim i nie niańcz :p ). wiem, wiem, dlatego musze zaciskać zęby i uzywać swej silnej woli, aby nad nim nie lamentować :lol: [quote name='Cola']qrcze....Toffi też ma jakąś ranke koło ucha :angryy: Joker czysty...czy to tylko działa na blabladory? lepiej obserwuj czy się nie drapie. I nie ma kropek na uchu? A ja nie umiem robić zdjeć w ruchu tym aparatem :angryy: :placz: Ani jedno mi nie wyszło :placz: Albo za ciemne, albo rozmazane :placz: A z instrukcjinie rozumiem NIC :placz: Jedynie portrety jako tako, ale też 3/4 w koszu :angryy: Quote
Patka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 a ten jęzorek :loveu: lubie takie biszkoptowe laby u nas wszystkie znajome tylko uszy maja w kolorze biszkopt :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Maga, Bajan w kołnierzu i spał i nawet się bawił ;) Jak nie chciał oddać zabawki to ją tym kołnierzem nakrywał :evil_lol: Ale na początku też było mu głupio i nawet się złościł, a szczególnie jak go haltował w przejściach! Nie martw się tak! Nie Leon pierwszy i nie ostatni :shake: Najważniejsze żeby szybko wyzdrowiał, czego jemu i tobie życzę :p I wycałuj go :loveu: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 łłeee...strasznie to wygląda, biedny Leonek :shake: Toffi ma tylko ranke, krostek niet, nie drapie tego - śpi całymi dniami :roll: Ranka została odkażona, sierść mu w tym miejscu wyszła bardzo łatwo :roll: Toffi kiedyś musiał pomykać w kloszu i nie ma problemu z schodzeniem po mieszkaniu - czasami zaczepia o framugi, ale napiera dalej :evil_lol: wytrzymałe te abażurki są :evil_lol: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Maga napisz mi czy masz może przypadkiem opcje śledzenia obiektu w ruchu w trybie sportowym? :cool3: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 wierzcie mi, że na tym zdjeciu ta rana wygląda bardzo OK, innych nie wstawiam, bo co wrażliwsi mogliby pomdleć :shake: ja już się przyzwycziłam, 3 x dziennie smaruję maścią, ale generalnie wygląda paskudnie :shake: Mmbbaj, czyli mówisz, ze jest nadzieja, że Leon się ruszy w tym kołnierzu? :cool3: ani chwili spokoju od tej wariatki z aparatem: ratunku! Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Cola']Maga napisz mi czy masz może przypadkiem opcje śledzenia obiektu w ruchu w trybie sportowym? :cool3: nie wiem :placz: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100']nie wiem :placz: To instrukcje otwórz i poczytaj o trybie sportowym :cool1: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Cola']To instrukcje otwórz i poczytaj o trybie sportowym :cool1: jest tylko napisane do czego służy :shake: mnie najbradziej martwi to, ze jak tylko obiekt nie jest w super słońcu, to zdjecie wychodzi bardzo ciemne. A w instruckji nie ma nic o rozjaśnianiu (bez lampy) i na koniec moja sierotka już w skróconym kołnierzu Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Rozjasnić można w trybach manualnych ustawiając odpowiednio parametry. Masz opcje śledzenia ostrości w trybie ciągłego AF. qrka...znowu będzie płacz, że pisze jakieś coś tam a nikt tego nie rozumie :roll: Te portrety Leona w cieniu nie są bardzo ciemne, są ok :cool3: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Cola']Rozjasnić można w trybach manualnych ustawiając odpowiednio parametry. Masz opcje śledzenia ostrości w trybie ciągłego AF. qrka...znowu będzie płacz, że pisze jakieś coś tam a nikt tego nie rozumie :roll: ja rozumiem :p Tylko nie wiem jak ustawiać :grins: wiem, ze na manualu i tak próbowałam, ale nie wiem co wpływa na jasność zdjecia. Z ostrością jakoś sobie poradze, na razie walczę z ciemnoscią i mi nie idzie :placz: Te portrety Leona w cieniu nie są bardzo ciemne, są ok :cool3: porterty sa super jasne :cool3: To jedyne, co mi w miarę wychodzi. No dobra pokażę moje dzisiejsze zdjęcie w ruchu :evil_lol: :evil_lol: Ładne, prawda? :lol: Pragnę zauważyc, że to było w południe :evil_lol: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :crazyeye: jakie południe? To musiałaś coś zaświrować z tym aparatem :evil_lol: może na manualu robiłaś? Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100'] porterty sa super jasne :cool3: To jedyne, co mi w miarę wychodzi. No dobra pokażę moje dzisiejsze zdjęcie w ruchu :evil_lol: :evil_lol: Ładne, prawda? :lol: Pragnę zauważyc, że to było w południe :evil_lol: O w mordę ! :roll: Ale pamiętaj o zasadzie CHCIEĆ - TO MÓC . Dotyczy ona prawdopodobnie także czytania instrukcji obsługi aparatu fotograficznego ... :roll: Quote
agabass Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Pani sprawiła że nadmierne flesze spowodowały , że Lenio padł - biedny Lenio i szalona wariatka :cool3: :evil_lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Maga100'] i na koniec moja sierotka już w skróconym kołnierzu No to teraz on sobie łapą sięgnie do ucha bez problemu! :mad: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Cola']:crazyeye: jakie południe? To musiałaś coś zaświrować z tym aparatem :evil_lol: może na manualu robiłaś? tak, tak, w poludnie :lol: nie wiem już na czym robiłam, na wszystkim i wszedzie wychodziło za ciemno :lol: fakt,że slońca nie było, ale to było w jasny dzień! [quote name='HankaRupczewska']O w mordę ! :roll: Ale pamiętaj o zasadzie CHCIEĆ - TO MÓC . Dotyczy ona prawdopodobnie także czytania instrukcji obsługi aparatu fotograficznego ... :roll: to jest NIEPRAWDA!!!!!ta zasada nie działa :angryy: [quote name='PIKA']matko to czerwone to rana :crazyeye: :shake: nie Pko :shake: To jest tylko kawałek rany :-( [quote name='mmbbaj']No to teraz on sobie łapą sięgnie do ucha bez problemu! :mad: no co ty opowiadasz :-o A niby jakim cudem? on ma ten kołnierz do końca ryja, wiec musiałby umieć wygiąć sobie tylną łapę pod nienaturalnym kątem, zeby ją zasadzić do srodka klosza :lol: Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 PIKA napisał(a):ja powiedzialm, ze w każdej chwili mogę wpaść do Warszawy Tylko nie wiem, czy znów nie zaspie na dogi jak w ubieglym roku :evil_lol: O nie moja droga! Ja Ci zrobie w takim razie pobudke! Nie odpszucze ! Musisz być kto będzie mi piesa wołać i piłki pilnować (nie mówiąc nie o zdjęciach) Quote
Recommended Posts