Vogue Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 To okropne drapanie chyba raczej swiadczy o jakies grzybicy:shake: Ja mam alergika i niestety najpierw jest uczulenie a potem od razu lapie grzybka:placz:Drapie sie wtedy okrutnie,wlasnie do krwi. :angryy: Wspolczyje Leonkowi Quote
Maga100 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Pagaj napisał(a):Ps. 21 - 23 lipiec jezdem we Warszawie... może uda mi się to zrobić osobiście??? noooo :bigok: mam nadzieję, ze będę w Warszawie. Przypomnij się koło tej daty Vogue napisał(a):To okropne drapanie chyba raczej swiadczy o jakies grzybicy:shake: Ja mam alergika i niestety najpierw jest uczulenie a potem od razu lapie grzybka:placz:Drapie sie wtedy okrutnie,wlasnie do krwi. :angryy: Wspolczyje Leonkowi sugestia jest taka, że złapał uczulenie (ma czerwone kropki na wewnętrznej stronie ucha), swędziało i rozdrapał sobie koło ucha :shake: Zaraz mu skrócę ten kolnierz, bo chodzi o to, zeby tylko ucho ochronić, a nie całego ryja. A musi dzisiaj w tym spać :placz: Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Pagaj napisał(a): Ps. 21 - 23 lipiec jezdem we Warszawie... może uda mi się to zrobić osobiście??? :razz: robimy nastepne spotkanko-powitanko? :razz: Quote
dbsst Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maga strasznie mi przykro ze Leon cierpi :placz: :placz: wycałuj od nas my wiemy co oznaczaja te okropne alergie :placz: a jak tam nowy nabytek :cool3: Quote
Maga100 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 dbsst napisał(a): a jak tam nowy nabytek :cool3: ciągle na niego patrzę :lol: ale dziś nie poużywałam, bo cąły dzień pilnuję Leona, zeby się nie drapał. A na noc muszę mu założyć kołnierz :placz: Już wiem, ze nie będzie spał ani on, ani ja :placz: Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maga100 napisał(a): Już wiem, ze nie będzie spał ani on, ani ja :placz: moze on jakos usnie :shake: a kladł się juz w tym kolnierzu ? :shake: Quote
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ojejejjjjj mój mały miś poraniony :shake: boszzz a może ma alergie na mnie :placz: Pagaj jeny ale by było bosko jakbyum i ja przyjechała wtedy :loveu: :multi: Quote
Maga100 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 PIKA napisał(a):moze on jakos usnie :shake: a kladł się juz w tym kolnierzu ? :shake: nie chce :placz: Jak mu każe, to trwa w takim przykurczu :shake: a najgorzej jest, gdy się o coś zaczepi (czyli co chwila), wtedy zastyga w bezruchu i czeka, aż go odczepię. I jak ma jutro zostać sam? Będzie np. stał 3 godziny przy framudze zaczepiony :placz: Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maga100 napisał(a):nie chce :placz: Jak mu każe, to trwa w takim przykurczu :shake: a najgorzej jest, gdy się o coś zaczepi (czyli co chwila), wtedy zastyga w bezruchu i czeka, aż go odczepię. I jak ma jutro zostać sam? Będzie np. stał 3 godziny przy framudze zaczepiony :placz: cholera :roll: a Twoja mama? Albo ktos nie moze z nim zostać? :roll: Quote
Maga100 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 PIKA napisał(a):cholera :roll: a Twoja mama? Albo ktos nie moze z nim zostać? :roll: wszyscy pracują :shake: Pracusie cholera :angryy: ja pojadę najpóźniej jak się da, ale nie mogę nie pojechać w ogóle :-( z drugiej strony MUSI być w tym, bo jest szansa, ze po 2 dniach przestanie swędzieć, a jak będzie drapał, to leczenie będzie trwało w nieskonczonosć :-( A wierzcie mi, ze rany ma koszmarne :-( Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maga100 napisał(a):wszyscy pracują :shake: Pracusie cholera :angryy: ja pojadę najpóźniej jak się da, ale nie mogę nie pojechać w ogóle :-( z drugiej strony MUSI być w tym, bo jest szansa, ze po 2 dniach przestanie swędzieć, a jak będzie drapał, to leczenie będzie trwało w nieskonczonosć :-( A wierzcie mi, ze rany ma koszmarne :-( kurcze a nie da sie tego jakoś opatrzeć :cool3:no i niczym przeciwswiadowym mu nie zrobił :shake: Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Biedny :shake: życze wam, chociaz spokojnej nocy, moze sie Leon zmeczy i jednak usnie :shake: Quote
Vectra Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Bidulka :( Trzymam kciuki za Leonowe uchole by się szybciutko wyleczyły . Quote
mmbbaj Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Maga witaj! Z przykrością czytam o chorobie Leonka :-( Jak przetrwaliście noc? Ja myślę, że Leon się przyzwyczai do kołnierza, wiem coś na ten temat...:p Wycałuj go ode mnie :loveu: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Zięciu spał na łóżku bez kołnierza :oops: Co się tylko ruszył, to ja się budziłam i sprawdzałam czy się nie drapie. Chyba się nie drapał, bo nie widać śladów :p Efekt jest wiec taki, ze pies się wyspał, a ja nie :lol: Niestety, k 13 jadę do pracy, więc będzie musiał zostać w kołnierzu :shake: Quote
00000 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 PIKA napisał(a)::razz: robimy nastepne spotkanko-powitanko? :razz: malawaszka napisał(a):Pagaj jeny ale by było bosko jakbyum i ja przyjechała wtedy :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Koniecznie!!!! Ja jadę do LU się gościć, więc będzie nas dwie! :multi: Może umówimy się na jakiś spacer z psami, a potem na piffko gdzieś, hę??? Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Madziu, superancką masz tę maszynę ! I nieźle Ci idzie posługiwanie się nią ! :p Biedny Leoś ... :-( Pamiętam Gezesława w kołnierzu :shake: :shake: :shake: Jezu, on też stał jak żona Lota. Nie siadł, nie położył się, nie szczekał ... Stał z podkulonym ogonem - i patrzył ... Ło jezu ... Madziu - zazdroszczę Wam spotkania ... Ech ... Quote
00000 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Madziu - zazdroszczę Wam spotkania ... Ech ... Nie zazdraszczaj, tylko przyjeżdżaj! Warszawianki gościnne som! ;) :lol: Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Pagaj']Nie zazdraszczaj, tylko przyjeżdżaj! Warszawianki gościnne som! ;) :lol: Lecę, leeeecę !!! :lilangel: :lilangel: :lilangel: Eeeech ! Quote
aga1215 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 biedny kołnierzasty - a mizianko chociaż dostaje???:loveu: Quote
PIKA Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Pagaj'] Może umówimy się na jakiś spacer z psami, a potem na piffko gdzieś, hę??? Nie "może" a "na pewno" :lol: ja wprawdzie od 3 lipca zaczynam 3 -tygodniowy urlop, ale nie wyjeżdzam daleko, więc jestem dyspozycyjna i w każdej chwili mogę wpaśc do Wawki :razz: [quote name='HankaRupczewska']Lecę, leeeecę !!! :lilangel: :lilangel: :lilangel: Eeeech ! To o ktorej mam Cie oczekiwać na lotnisku? :razz: Quote
anetta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :razz: Czy mam rozumiec ze Hania przyleci prywantym odrzutowcem? :razz: Bedzie super, i Hania, i Pagajka i Waszka, tylko nie wiem czy ja bede :roll: MAga, jak tam oszkodowany? Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 nie nieee waszka to nie wiadomo czy będzie :shake: Quote
Recommended Posts