Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:-(o biedny to może damy mu imię ..................Franio :evil_lol:

hihihiihihi Francio Gigancio :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
dwie miłości Franio i Leon :evil_lol: :evil_lol:

fajny ten Twój blablador :diabloti:

chciałabyś takiego obronnego :diabloti:

a nie sprawiła sobie baranki i teraz zazdrości :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
chciałabyś takiego obronnego :diabloti:

a nie sprawiła sobie baranki i teraz zazdrości :evil_lol:

bo ja się bojam morderczych psów :evil_lol: :evil_lol: dlatego starałam się mieć łagodnie wyglądające psy :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
bo ja się bojam morderczych psów :evil_lol: :evil_lol: dlatego starałam się mieć łagodnie wyglądające psy :diabloti:

i teraz żałujesz :shake: Nie ma ni prawdziwego psa, ni auta ze spojlerem :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
wpadam w depreche :evil_lol:
:shake:o matko do czego to doprowadzają te dogomaniackie spotkania ........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A Leon się dorobił :shake: Wyskoczyło mu uczulenie na uszach, juz wczoraj widziałam , ze się drapie, ale myślałam, ze to komary :shake:
Przez noc koło uszu rozpdrapał sobie skórę do krwi, ma otwarte rany :placz: Właśnie wróciliśmy od weta, wet maszynką golił sierść, histeria była nie do opisania i dostał kołnierz :placz: :placz: Pierwszy raz ma kolnierz, stoi teraz tam, gdzie mu założylam, nie rusza się na krok, dyszy potępieńczo i patrzy sie na mnie TAK, że mi zaraz serce peknie :placz: Ale musi mieć, bo się drapie :placz:

Posted

Biedny pańci niuniuś:placz: :placz: :placz:
Chciałam napisać WYDRAP go za uszkiem:evil_lol: , ale w takim wypadku lepiej go nie drap, tylko wymiziaj po brzuszku i daj samkołyka od cioci Pagaj!!!

Posted

Pagaj napisał(a):
Biedny pańci niuniuś:placz: :placz: :placz:
Chciałam napisać WYDRAP go za uszkiem:evil_lol: , ale w takim wypadku lepiej go nie drap, tylko wymiziaj po brzuszku i daj samkołyka od cioci Pagaj!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz Pagajku złośliwe zapędy ;)

Maga a to napewno od wody :razz:bo moją mamę na ognisku na wycieczce pogryzły w głowę meszki i wyglądała jak po ospie:razz:

Posted

u mnie 250 :cool3:

Zdjełam mu na chwilę, od razu rzucił się na picie i przestał się trząść.
Jak nie wiem co to będzie jutro jak zostanie sam :placz:

Posted

Maga100 napisał(a):
u mnie 250 :cool3:

a u mnie 125 :evil_lol:

Maga100 napisał(a):

Jak nie wiem co to będzie jutro jak zostanie sam :placz:

pójdzie spać.... moze :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
A Leon się dorobił :shake: Wyskoczyło mu uczulenie na uszach, juz wczoraj widziałam , ze się drapie, ale myślałam, ze to komary :shake:
Przez noc koło uszu rozpdrapał sobie skórę do krwi, ma otwarte rany :placz: Właśnie wróciliśmy od weta, wet maszynką golił sierść, histeria była nie do opisania i dostał kołnierz :placz: :placz: Pierwszy raz ma kolnierz, stoi teraz tam, gdzie mu założylam, nie rusza się na krok, dyszy potępieńczo i patrzy sie na mnie TAK, że mi zaraz serce peknie :placz: Ale musi mieć, bo się drapie :placz:

Może to od wody?:razz:

Posted

jo-jo napisał(a):
Może to od wody?:razz:

uczulenie i swędzenie niewykluczone, ale najgorsze, że sobie rozdrapał. Rany ma okropne :placz:
zdjęłam mu kołnierz, zasnął, mam go na oku i patrzę czy się nie drapie.

Posted

Maga100 napisał(a):
uczulenie i swędzenie niewykluczone, ale najgorsze, że sobie rozdrapał. Rany ma okropne :placz:
zdjęłam mu kołnierz, zasnął, mam go na oku i patrzę czy się nie drapie.

Jak się obudzi to wydrap go tam gdzie można ode mnie :calus:

Posted

Maga100 napisał(a):

Na balkon go, może Cyfrę+ będzie ściągał :evil_lol:
;)
Żartuję oczywiście... Biedny siulek piesiulek....:shake:

Bosz.... nie wyobrażam sobie Pagajka w czymś takim, chyba by się na mnie obraził na zawsze....:shake:
Ukochaj Lełonka ode mnie!!!
Ps. 21 - 23 lipiec jezdem we Warszawie... może uda mi się to zrobić osobiście???

Posted

Ojejjjjj :-( Biedny Leonek, dziwne ze tylko on ma te uczulenie...:hmmmm: Przeciez nie pierwszy raz plywal na Kepie...Ten kolnierz to dla niego prawdziwan udreka...