Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='dbsst']nie ma imienia :placz::-(o biedny to może damy mu imię ..................Franio :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 nie znalazłam godnego imienia :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::-(o biedny to może damy mu imię ..................Franio :evil_lol: hihihiihihi Francio Gigancio :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 dwie miłości Franio i Leon :evil_lol: :evil_lol: fajny ten Twój blablador :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Vectra napisał(a):dwie miłości Franio i Leon :evil_lol: :evil_lol: fajny ten Twój blablador :diabloti: chciałabyś takiego obronnego :diabloti: a nie sprawiła sobie baranki i teraz zazdrości :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Maga100 napisał(a):chciałabyś takiego obronnego :diabloti: a nie sprawiła sobie baranki i teraz zazdrości :evil_lol: bo ja się bojam morderczych psów :evil_lol: :evil_lol: dlatego starałam się mieć łagodnie wyglądające psy :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Vectra napisał(a):bo ja się bojam morderczych psów :evil_lol: :evil_lol: dlatego starałam się mieć łagodnie wyglądające psy :diabloti: i teraz żałujesz :shake: Nie ma ni prawdziwego psa, ni auta ze spojlerem :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Vectra napisał(a):wpadam w depreche :evil_lol::shake:o matko do czego to doprowadzają te dogomaniackie spotkania ........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 A Leon się dorobił :shake: Wyskoczyło mu uczulenie na uszach, juz wczoraj widziałam , ze się drapie, ale myślałam, ze to komary :shake: Przez noc koło uszu rozpdrapał sobie skórę do krwi, ma otwarte rany :placz: Właśnie wróciliśmy od weta, wet maszynką golił sierść, histeria była nie do opisania i dostał kołnierz :placz: :placz: Pierwszy raz ma kolnierz, stoi teraz tam, gdzie mu założylam, nie rusza się na krok, dyszy potępieńczo i patrzy sie na mnie TAK, że mi zaraz serce peknie :placz: Ale musi mieć, bo się drapie :placz: Quote
00000 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Biedny pańci niuniuś:placz: :placz: :placz: Chciałam napisać WYDRAP go za uszkiem:evil_lol: , ale w takim wypadku lepiej go nie drap, tylko wymiziaj po brzuszku i daj samkołyka od cioci Pagaj!!! Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Pagaj napisał(a):Biedny pańci niuniuś:placz: :placz: :placz: Chciałam napisać WYDRAP go za uszkiem:evil_lol: , ale w takim wypadku lepiej go nie drap, tylko wymiziaj po brzuszku i daj samkołyka od cioci Pagaj!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz Pagajku złośliwe zapędy ;) Maga a to napewno od wody :razz:bo moją mamę na ognisku na wycieczce pogryzły w głowę meszki i wyglądała jak po ospie:razz: Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maga a moze faktycznie jakies świństwo go pogryzlo? :roll: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :razz:o bidulek Maga .........500 stronka :p :cunao::knajpa::knajpa::knajpa::pepsi::laola: Quote
Maga100 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 u mnie 250 :cool3: Zdjełam mu na chwilę, od razu rzucił się na picie i przestał się trząść. Jak nie wiem co to będzie jutro jak zostanie sam :placz: Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maga100 napisał(a):u mnie 250 :cool3: a u mnie 125 :evil_lol: Maga100 napisał(a): Jak nie wiem co to będzie jutro jak zostanie sam :placz: pójdzie spać.... moze :roll: Quote
jo-jo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maga100 napisał(a):A Leon się dorobił :shake: Wyskoczyło mu uczulenie na uszach, juz wczoraj widziałam , ze się drapie, ale myślałam, ze to komary :shake: Przez noc koło uszu rozpdrapał sobie skórę do krwi, ma otwarte rany :placz: Właśnie wróciliśmy od weta, wet maszynką golił sierść, histeria była nie do opisania i dostał kołnierz :placz: :placz: Pierwszy raz ma kolnierz, stoi teraz tam, gdzie mu założylam, nie rusza się na krok, dyszy potępieńczo i patrzy sie na mnie TAK, że mi zaraz serce peknie :placz: Ale musi mieć, bo się drapie :placz: Może to od wody?:razz: Quote
Maga100 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 jo-jo napisał(a):Może to od wody?:razz: uczulenie i swędzenie niewykluczone, ale najgorsze, że sobie rozdrapał. Rany ma okropne :placz: zdjęłam mu kołnierz, zasnął, mam go na oku i patrzę czy się nie drapie. Quote
jo-jo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maga100 napisał(a):uczulenie i swędzenie niewykluczone, ale najgorsze, że sobie rozdrapał. Rany ma okropne :placz: zdjęłam mu kołnierz, zasnął, mam go na oku i patrzę czy się nie drapie. Jak się obudzi to wydrap go tam gdzie można ode mnie :calus: Quote
agabass Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 A co takiego dopadło Lenia mojego kofanego dać mi tu drania - zaraz to ja mu pokarzę - lenio w kołnieżu jak książe wygląda :lol: :lol: Quote
00000 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maga100 napisał(a): Na balkon go, może Cyfrę+ będzie ściągał :evil_lol: ;) Żartuję oczywiście... Biedny siulek piesiulek....:shake: Bosz.... nie wyobrażam sobie Pagajka w czymś takim, chyba by się na mnie obraził na zawsze....:shake: Ukochaj Lełonka ode mnie!!! Ps. 21 - 23 lipiec jezdem we Warszawie... może uda mi się to zrobić osobiście??? Quote
anetta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ojejjjjj :-( Biedny Leonek, dziwne ze tylko on ma te uczulenie...:hmmmm: Przeciez nie pierwszy raz plywal na Kepie...Ten kolnierz to dla niego prawdziwan udreka... Quote
Alka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 buziaczki dla biednego Leonka :calus:, niech rany szybciutko się goją Quote
Recommended Posts