PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Camara'][quote name='Maga100'] [ Cześć :D na widok mordki Leona człowiek uśmiecha się absolutnie podswiadomie :D Maga, na spacerach to chyba nie możesz odpędzić sie od głaskaczy ? Tzlko nie wiadomo, czy on tu zebow nie szczerzy :lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Camara napisał(a):na widok mordki Leona człowiek uśmiecha się absolutnie podswiadomie :D Maga, na spacerach to chyba nie możesz odpędzić sie od głaskaczy ? a żebyś wiedziała :lol: Czasami marze o tym, żeby mieć psa-mordercę :evilbat: i w świetym spokoju chodzić na spacery z psem :lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 podziwiajcie mnie, podziwiajcie. Wszak jestem najpiękniejszy :wink: ale skromny też 8) Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):Camara napisał(a):na widok mordki Leona człowiek uśmiecha się absolutnie podswiadomie :D Maga, na spacerach to chyba nie możesz odpędzić sie od głaskaczy ? a żebyś wiedziała :lol: Czasami marze o tym, żeby mieć psa-mordercę :evilbat: i w świetym spokoju chodzić na spacery z psem :lol:Maga no co ty :o przecież masz Astafa :lol: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst']no i gedzie te foteczki z komoreczki 8) gedzie, gedzie :roll: Przeca mówiłam, że w niedzielę :-? :wink: Cześć :D na razie tylko dwie, bo muszę spadać, potem reszta nio nie wielki zadziorny nochal :D :iloveyou: a to gedzie to jakos tak samo wyszlo ;)_ Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Hugo, wprawdzie wciąż nie pojmuję, czyim jesteś wujkiem, ale dzięki :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Maga100']Hugo, wprawdzie wciąż nie pojmuję, czyim jesteś wujkiem, ale dzięki :lol: jedno jest pewne nie jest krewnym Ozzyego :wink: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Alicja, niestety tylko jeden dziadziu dostrzegł w nim astafa :-? A szkoda :evilbat: Poza tym zawsze wydawało mi się, że Leon jest za gruby, ale ostatnio patrząc na inne labki i labkopodobne, doszłam do wniosku, że nie jest tak źle. Niektóre sa tak upasione, że az strach :o o oto najukochańszy jeżyk 8) Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 iiiiiiiiiiii jaki Leon jest kosa i jaki sliczny i jaki cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny i w ogole jaki............ Żoliborski ;) Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 dbsst napisał(a):iiiiiiiiiiii jaki Leon jest kosa i jaki sliczny i jaki cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny i w ogole jaki............ Żoliborski ;) Debe, pozwolisz, że mu tego niepowtórzę, bo mu się w dupci poprzewraca 8) Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):iiiiiiiiiiii jaki Leon jest kosa i jaki sliczny i jaki cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny i w ogole jaki............ Żoliborski ;) Debe, pozwolisz, że mu tego niepowtórzę, bo mu się w dupci poprzewraca 8) ee eeeeeeeeee masz mu koniecznie powtorzyc i powiedziec ze to od cioteczki debe ;) Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 dbsst napisał(a):iiiiiiiiiiii jaki Leon jest kosa i jaki sliczny i jaki cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny i w ogole jaki............ Żoliborski ;)o mamciu to teraz dzielnicami będziemy dzielić :lol: :lol: :lol: :lol: Jeżyk jeszcze w całosci :o Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 hahaha a jak z dzielnicy je z dzielnicy ;) a jezyk to pewnie atrapa :oops: :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 dbsst napisał(a):hahaha a jak z dzielnicy je z dzielnicy ;) a jezyk to pewnie atrapa :oops: :lol:jęzor doklejony :wink: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Jeżyk jeszcze w całosci :o bo jeżyk ukochany, więc jest specjalnie traktowany. Poza tym musze go chować w godzinach nocnych, bo cały boli słyszy, jak leon go ugniata 8) przestań mnie już straszyć ta komórkę :-? do widzienia państwu więcej nie ma, bo mama zbrała mi telefon i gdzieś schowała, podła :evil: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Jeżyk jeszcze w całosci :o bo jeżyk ukochany, więc jest specjalnie traktowany. Poza tym musze go chować w godzinach nocnych, bo cały boli słyszy, jak leon go ugniata 8) przestań mnie już straszyć ta komórkę :-? do widzienia państwu więcej nie ma, bo mama zbrała mi telefon i gdzieś schowała, podła :evil: oj gdyby nie te rachunki :wink: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 qrde jestem pod wrazeniem tej komorki ja te kce taka :oops: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 miało być "cały BLOK słyszy" :-? a jedna o słupie, a druga o d... :lol: Debe o jeżyku, a Ala o języku :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):miało być "cały BLOK słyszy" :-? a jedna o słupie, a druga o d... :lol: Debe o jeżyku, a Ala o języku :lol: :lol: no dobra przyznać się ile która wypiła :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 właśnie ja skonczyłam drugie i zastanwiam się, czy wypada damie trzecie? :o Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):właśnie ja skonczyłam drugie i zastanwiam się, czy wypada damie trzecie? :oa niby czemu nie :o tylko cholewcia potem to pisanie coś nieskładne :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a niby czemu nie :o tylko cholewcia potem to pisanie coś nieskładne :lol: :lol: :lol: właśnie :-? lityerki się zlewają :-? jedna pociecha, że TZ tradycyjnie chrapie na kanapie :lol: (tym razem pasjonujący film) Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a niby czemu nie :o tylko cholewcia potem to pisanie coś nieskładne :lol: :lol: :lol: właśnie :-? lityerki się zlewają :-? jedna pociecha, że TZ tradycyjnie chrapie na kanapie :lol: (tym razem pasjonujący film)a mi Kuba z pięterka gdera że mam kończyć :evilbat: rok szkolny się zaczął :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Recommended Posts