PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='dbsst'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: bojowy nastrój taaaaaaaaak :cool1: cos się tak zdziwiła? :crazyeye: [quote name='dbsst'] PIKa a co ty robiłas w tych krzakach :cool1: sikalam z majtkami na tyłku :eviltong: czy odpowiedź Cię zadowala ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 hahahhahahahhaha odpowiedz mnie prawie zadawala :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: a się zdziwiłam bo to migdalenie mnie wnerwia ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Maga100']tak, serenady do Saby :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się chłodzą a tu jak zwykle ...skok pełen gracji:razz: Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a): a się zdziwiłam bo to migdalenie mnie wnerwia ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: a czemu? :crazyeye: :niewiem: Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a tu jak zwykle ...skok pełen gracji:razz: On tak naprawde skacze :crazyeye: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 PIKA napisał(a):a czemu? :crazyeye: :niewiem: bo sie migdaliliście z oddali a nie z nami i my jeZdeśmy ZAZDROŚNI :obrazic: Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a):bo sie migdaliliście z oddali a nie z nami i my jeZdeśmy ZAZDROŚNI :obrazic: a z Wami to by z tego migdalenia mogla się krew polac :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 PIKA napisał(a):a z Wami to by z tego migdalenia mogla się krew polac :evil_lol: ale pomyśl jakie foty by były :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a):ale pomyśl jakie foty by były :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ostre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 :evil_lol: :evil_lol: plaskacz jak plaskał tak nadal plaska :evil_lol: :evil_lol: Donośny masz głos :evil_lol: :evil_lol: jak wołasz głucholca :eviltong: Quote
Hanna R. Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='PIKA']cos się tak zdziwiła? :crazyeye: sikalam z majtkami na tyłku :eviltong: czy odpowiedź Cię zadowala ? :evil_lol: No wiesz co, Pika ! :evillaug: Madziu ? Gdzie zniknęłaś ? :-( No Madziu ??? :-( Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: plaskacz jak plaskał tak nadal plaska :evil_lol: :evil_lol: tak jakby Twoj nie plaskal :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']No wiesz co, Pika ! :evillaug: no co ? :roll: bylam taka mokra że zdjęcie majtek specjalnej roznicy by nie zrobiło :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='PIKA'] sikalam z majtkami na tyłku :eviltong: hahaha, Pika, uwielbiam cię :lol: :lol: [quote name='Cola']Donośny masz głos :evil_lol: :evil_lol: jak wołasz głucholca :eviltong: czy to do mła? :cool1: Przykro mi, że nie było dane nam się dzisiaj zbliżyć, ale nawet mądra Pika stwierdziła, że Szpila + twoja dwa męskie potwory, to jeszcze za wcześnie dla Leona :evil_lol: Tym bardziej, że pewnie Joker nie pozwoliłby sobie :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] Madziu ? Gdzie zniknęłaś ? :-( No Madziu ??? :-( zniknęłam, bo nikogo tu nie było :shake: a teraz idę zaraz spać Quote
Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Maga100']czy to do mła? :cool1: Przykro mi, że nie było dane nam się dzisiaj zbliżyć, ale nawet mądra Pika stwierdziła, że Szpila + twoja dwa męskie potwory, to jeszcze za wcześnie dla Leona :evil_lol: Tym bardziej, że pewnie Joker nie pozwoliłby sobie :evil_lol: Szkoda, ale może następnym razem (jutro? :cool3: ) się spotkamy i poznamy :cool3: Nie róbcie z moich grzecznych psów potworów. One są bardzo grzeczne, a jak jest piłka to świata nie widzą. Czasami jest tak, że Jokera zaczepia jakiś pies podgryzając go delikatnie w kark....a on ma to gdzieś głęboko pod ogonem, bo piłka jest ważniejsza :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Dzień dobry Magdaleno . No nie mów, że teraz tu NIKOGO NIE MA :cool1: Kiedy spotykacie się z Waszką ? Bo chciałabym sobie wtedy zaocznie Colę z Wami wypić ! :roll: Quote
Maga100 Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Cola']Szkoda, ale może następnym razem (jutro? :cool3: ) się spotkamy i poznamy :cool3: Nie róbcie z moich grzecznych psów potworów. One są bardzo grzeczne, a jak jest piłka to świata nie widzą. Czasami jest tak, że Jokera zaczepia jakiś pies podgryzając go delikatnie w kark....a on ma to gdzieś głęboko pod ogonem, bo piłka jest ważniejsza :evil_lol: i jeszcze piłka to już w ogóle dramat :lol: Leon nic innego by nie robił, tylko polował na piłkę i bronił jej przed prawowitym właścicielem :lol: [quote name='HankaRupczewska'] Kiedy spotykacie się z Waszką ? Bo chciałabym sobie wtedy zaocznie Colę z Wami wypić ! :roll: z Waszką spotykamy się jutro kole 15.00 :cool1: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Maga100'] :cool1: A to - dlaczego ??? To :cool1: ? Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Maga100'] z Waszką spotykamy się jutro kole 15.00 :cool1: No to czekamy na relacje bo mi się tęskni za tą łobuzicą :) Quote
Maga100 Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A to - dlaczego ??? To :cool1: ? bo to znaczy, że muszę wstać o świcie. Wybiegać psa, pojechać po Waszkę... :p Quote
PIKA Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Cola'] Nie róbcie z moich grzecznych psów potworów. My nie robimy potorow z Twoich psow :evil_lol: bo to nasze psy sa "nie teges" :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] Bo chciałabym sobie wtedy zaocznie Colę z Wami wypić ! :roll: a po co zaocznie? :roll: Do jutra do 15,00 zdązysz dojechac :lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :cool3:znowu nikogo nie ma ....wszyscy się szykują na sobotę na 15:-( Quote
Maga100 Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:znowu nikogo nie ma ....wszyscy się szykują na sobotę na 15:-( jestem, jestem Pół dnia spędziłam nad kanałkiem, ja na trawie, Leon w wodzie. Zdjeć prawie nie mam, bo ileż można oglądać w kółko te same :evil_lol: Quote
Vogue Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 No, tylko nie nudy:shake: To labkowa rzeczywistosc:evil_lol: Moj ma tak samo Quote
jo-jo Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Maga100']normalnie nudy tu straszne :shake: E no nie ma się z kim bawić :shake: Dobry Wieczór Labkowce :diabloti: Quote
Recommended Posts