Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']mójjjjjjjjjjjjjjjj Babsztylek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

He?? :mad:

[quote name='malawaszka']aparat se zamówiła i od razu jakaś taka inna, niepodobna do siebie jest :shake:

[quote name='HankaRupczewska']Ja to jednak zazdrosna jestem ... Już Cię NIE LUBIĘ ! :-(

no i właśnie dlatego nie chciałam pisać :placz: wiedziałam, że tak będzie, wiedziałam :placz:
Trudno odchodzę :-(

Posted

[quote name='Maga100']He?? :mad:

no i właśnie dlatego nie chciałam pisać :placz: wiedziałam, że tak będzie, wiedziałam :placz:
Trudno odchodzę :-(

Idź, idź ! I nie zapomnij zabrać informacji o tym aparacie ... :flaming:

Posted

[quote name='Maga100']no właśnie ciekawe czemu tak? :hmmmm:
walka bezcelowa? :evil_lol: :evil_lol:

Malawaszko, przestań, bo ryczę ze śmiechu, jak cię czytam :lol: :lol:

i trochę mnie, bo jeszcze zapomnicie jak wyglądam :evil_lol:

;)a na doopie to do wody cie nie pociągnął :razz:

Posted

[quote name='dbsst']taka delikatna z urody a taka wredziocha z charakteru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buhahaha, Debe, ja delikatna jestem, ponadto miła i uprzejma. Chyba nie zaprzeczysz? :diabloti:

nie zdążył się otrzepać

Posted

[quote name='dbsst']taaaaaa jasne jak Ty miła i uprzejma jesteś to ja gram w reprezentacji polski w gałe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a właśnie, miałam się zapytać: co ty robiłaś wczoraj na boisku, jak rozgromilismy Ekwador? :cool1:

Posted

[quote name='Maga100'] a właśnie, miałam się zapytać: co ty robiłaś wczoraj na boisku, jak rozgromilismy Ekwador? :cool1:

Madziu ! I tak Cię kocham . Pomimo tego aparatu ... :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Madziu ! I tak Cię kocham . Pomimo tego aparatu ... :lol:

nie zwątpiłam w to anie przez chwilę :cool1:

[quote name='Cola']No tak...blondyn i blondynka :evil_lol: jak mogło by być inaczej ;)

widać był mi przeznaczony :lol:

Posted

[quote name='Maga100'] a właśnie, miałam się zapytać: co ty robiłaś wczoraj na boisku, jak rozgromilismy Ekwador? :cool1:

wiesz uczyłam chłopaków gry :angryy:

oooooo Leonowi cos sie stało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']wiesz uczyłam chłopaków gry :angryy:

to kiepsko opracowałaś taktykę, moja droga. I następnym razem odkuj chłopakom te kule od nóg, bo biegać im było ciężko :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']to kiepsko opracowałaś taktykę, moja droga. I następnym razem odkuj chłopakom te kule od nóg, bo biegać im było ciężko :diabloti:

wow :crazyeye:

ale onie jacys nie kumaci sa :shake: :shake: :shake: