aga1215 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Magdziu Kofana - sie nie wykręcaj i zapodaj, co to za aparat :modla: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 MAGA!!! weź nooo pisz jaki - ja też chcę Ci już zazdrościć :p Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 o rany, droczę się trochę i wściekam. HANIU, WHERE IS twoje poczucie humoru? :crazyeye: Aparat ma być Olympus E500 z dodtakowym obiektywem (10x zoom), 8mln pikseli :grins: Już go kocham :cool1: Dziś w końcu piękna pogoda, ja siedziałam na trawie z aparatem, a TZ wybiegiwał Leona. Oczywiscie 3/4 najfajniejszych zdjeć wylądowało w koszu :shake: Najpierw zgrabne wejscie do wody: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :roflt: :roflt: zgrabny to on jest, ale w drugą stronę :roflt: :roflt: jeśli chodzi o skoki do wody :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']:roflt: :roflt: zgrabny to on jest, ale w drugą stronę :roflt: :roflt: jeśli chodzi o skoki do wody :diabloti: ten pies nie potrafi już normalnie wchodzić do wody. Nawet nie trzeba mu nic rzucać, zobaczy wodę i pędzi jak oszalały :stupid: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jesteś pewna, że chodzi o wodę a nie o piłeczke przypadkiem? :cool3: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100']PS a ja za dwa tygodnie będę miała swój wymarzony aparat (wymarzony w ramach możliwości funduszy..) i chyba nie dożyję :shake: GRRUBASIE jednak się zdecydowałaś :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: to ja widze że już zdrowiejesz jak Olimpka masz mieć ;) ło jaaaaaa ale sie ciesze będe robic foty Olimpem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps ja dziś nie spałam może 4 godziny tak to jak niedziwiedz w snie zimowym :shake: i ZDROWIEJ Mała Babo Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']Jesteś pewna, że chodzi o wodę a nie o piłeczke przypadkiem? :cool3: jak jest i woda i piłeczka, to reszta świata przestaje istnieć, ale on tak wchodzi do wody nawet bez piłki :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='dbsst']GRRUBASIE jednak się zdecydowałaś :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: mam odłożone na tzw czarną godzinę, ale nie wytrzymam :grins: Niestety musze poczekać, bo aparat załatwi mi kolega (pracuje w Olympusie) i dzięki temu zaoszczędzę 1000zł, a to piechotą nie chodzi :shake: Byłam dzisiaj w sklepie i oglądałam i dotykałam i musze czekać na koniec czerwca. Ze sklepu miałabym od ręki, ale.... 1000zł ło jaaaaaa ale sie ciesze będe robic foty Olimpem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: marzenia piękna rzecz :diabloti: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :cool1: [quote name='Maga100'] marzenia piękna rzecz :diabloti: moja droga siłą i gwałtem go WEZME :mad: :mad: :mad: dawaj linka do niego a czekanie uszlachetnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to który dziś mamy 11 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 ten http://www2.olympus.pl/consumer/dslr_E-500.htm + ten obiektyw http://www2.olympus.pl/consumer/dslr_ZUIKO_DIGITAL_ED_18-180mm_1_3_5-6_3.htm lub ten http://www2.olympus.pl/consumer/dslr_ZUIKO_DIGITAL_40-150mm_1_3_5-4_5.htm :cool1: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupel juz się doczekac nie moge :D fotografia wciąga co :cool1: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :multi:o żesz Maga , ja już się cieszkam na te nowe foty Olimuskiem w waszej galerii a Leon jak zawsze pełen gracji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 fiu fiu ... niedługo to nie pogadasz :evil_lol: tylko fotki za fotkami będziesz nam serwować :cool3: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='malawaszka']ożesz kurde Maga :mdleje: :placz: :grins: [quote name='dbsst'] fotografia wciąga co :cool1: ja chyba na głowę upadłam i to parę razy :stupid: I dziw jakiś, ze TZ nie zgłasza sprzeciwu :crazyeye: Ale widać pojął, że to sensu nie ma :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] a Leon jak zawsze pełen gracji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cola może potwierdzić, ze labki to najzgrabniejsze psy na świecie :cool1: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Cola'] tylko fotki za fotkami będziesz nam serwować :cool3: chyba nocami, bo tylko wtedy nie pracuję :angryy: w końcu jakoś muszę zarobić na ten aparat :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 hahaha mój też jeśli chodzi o sprzet i pstrykanie tematu nie podejmuje i nie NEGUJE hahhahahaha dziwne może jakaś zmowa :cool1: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100'] ale mu koparka spuchła :crazyeye: :evil_lol: Maga boże jak ja niezdrowo i wrednie umieram z zazdrości jak patrzę na ten Twój przyszły aparat :placz: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='dbsst']hahaha mój też jeśli chodzi o sprzet i pstrykanie tematu nie podejmuje i nie NEGUJE hahhahahaha dziwne no właśnie ciekawe czemu tak? :hmmmm: walka bezcelowa? :evil_lol: :evil_lol: Malawaszko, przestań, bo ryczę ze śmiechu, jak cię czytam :lol: :lol: i trochę mnie, bo jeszcze zapomnicie jak wyglądam :evil_lol: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100']chyba nocami, bo tylko wtedy nie pracuję :angryy: w końcu jakoś muszę zarobić na ten aparat :evil_lol: no dobra...ale w weekendy będziesz nadrabiać, prawda?? :cool3: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 mójjjjjjjjjjjjjjjj Babsztylek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 aparat se zamówiła i od razu jakaś taka inna, niepodobna do siebie jest :shake: Quote
Recommended Posts