Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']wetło mnie, a teraz z kolei mam problemy ze zdrowiem :shake:
dzisiaj jadę na EKG :shake:

Magda trzymaj sie cieplutko :calus:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']wetło mnie, a teraz z kolei mam problemy ze zdrowiem :shake:

Dzieciaku nie wolno chorować :shake:

Posted

dzisiaj jadę na EKG :shake: biedna :glaszcze:... jakież to chorubsko cię dopadło?:mad:

Posted

Magda no nie martwiej mnie :shake:

Daj znac co Ci wynaleźli na tym EKG :roll:

Posted

dziękuję za miłe słowa :oops:
na razie EKG mi odpuścili (poszłam prywatnie, bo jakbym miała załatwiać w państwowej służbie zdrowia... :roll: ), bo prawdopodobnie mam jakieś paskudne zatrucie pokarmowe, którego smecta nie wyleczy :shake: W poniedziałek wyniki badań, zobaczymy. Pobrali mi tyle krwi, że już jej prawie nie mam :placz:

Posted

[quote name='jo-jo']Oj niedobrze niedobrze coś Ty zjadła że tak Cię męczy :razz:

jakby to było od zjedzenia czegoś, to już dawno by minęło :shake: za długo się ciągnie. Czekamy do poniedziałku, przzynajmniej schudne trochę hahaha :roll:

Posted

[quote name='Maga100']jakby to było od zjedzenia czegoś, to już dawno by minęło :shake: za długo się ciągnie. Czekamy do poniedziałku, przzynajmniej schudne trochę hahaha :roll:

no sama napisałaś wyżej, że zatrucie pokarmowe :roll: Zdrowiej szybciutko :drinking:

Posted

[quote name='Maga100']
na razie EKG mi odpuścili (poszłam prywatnie, bo jakbym miała załatwiać w państwowej służbie zdrowia... :roll: ), bo prawdopodobnie mam jakieś paskudne zatrucie pokarmowe, którego smecta nie wyleczy :shake: W poniedziałek wyniki badań, zobaczymy. Pobrali mi tyle krwi, że już jej prawie nie mam :placz:

a tak w ogóle to po co ktoś EKG proponowal, jak Ty masz zwykłe zatrucie? :roll: , no może nie zupelnie zwykle, bo przewlekłe :roll:

Posted

zasłabnięcia, zawroty głowy, duszności itp. Stąd pomysł EKG.
ale ponieważ doszły inne objawy, wpadli, że moze zatrucie jednak i szkoda wydawać kasy na pana profesora :cool3:

a z tym zjedzeniem, to chodziło mi o to, chyba za długo to trwa od zjedzenia po prostu czegoś nieświeżego. ale ja się nie znam :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']zasłabnięcia, zawroty głowy, duszności itp. Stąd pomysł EKG.
ale ponieważ doszły inne objawy, wpadli, że moze zatrucie jednak i szkoda wydawać kasy na pana profesora :cool3:

Maga, a może niedokrwistość ?:roll: Ja miałam takie zawroty głowy ,że na nogach nie umiałam się utrzymać .Pobrali krew i okazało się ,że anemia.:crazyeye:

życzę szybkiej i trafnej diagnozy i powrotu do zdrowia !

Posted

Magda ja miałam coś w tym stylu w zeszłym roku, najpierw bolał mnie brzuch (myslałam że zatrucie..) potem zawroty starszne bóle głowy i jak wkońcu mnie lekarz na USG wysłał to też nic nie wyszło, do dzisiaj nie wiadomo co to było:roll: a jechałam na lekach cały czas..

Cola napisał(a):
...a może to jest grypa żołądkowa??...a może ciąża?? :cool3:

A może i ciąża:razz:

Posted

no dobra, znowu przespałam pół dnia i lecę z Leonem na spacer.

Cola, moja droga, ciąża wykluczona, więc się nie ciesz :eviltong:

PS a ja za dwa tygodnie będę miała swój wymarzony aparat (wymarzony w ramach możliwości funduszy..) i chyba nie dożyję :shake:

Posted

[quote name='Maga100']Cola, moja droga, ciąża wykluczona, więc się nie ciesz :eviltong:

PS a ja za dwa tygodnie będę miała swój wymarzony aparat (wymarzony w ramach możliwości funduszy..) i chyba nie dożyję :shake:

:placz: jestem niepocieszona ;) :evil_lol:

:multi: będzie nowy aparacik :multi:

Posted

Magda, kochana moja chora kobieto pracująca ... Może to przemęczenie jest ? Poprostu ? :roll:
A nie bolą cię przypadkiem mięśnie ? Tak na zasadzie "ciałko odchodzi od kości" ?

No i napisz koniecznie jaki to bedzie aparat . Chcę Ci już teraz zazdrościć ! :eviltong:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Magda, kochana moja chora kobieto pracująca ... Może to przemęczenie jest ? Poprostu ? :roll:
A nie bolą cię przypadkiem mięśnie ? Tak na zasadzie "ciałko odchodzi od kości" ?

Może i jest to przemęczenie i stres i wszystko, ale jakie na to lekarstwo? Urlop nie wchodzi w grę :shake:

No i napisz koniecznie jaki to bedzie aparat . Chcę Ci już teraz zazdrościć !

Nie napiszę. Bo jak się w ońcu zdecydowałam i zebrałam pieniądze, to muszę tyle czekać :placz:
jestem więc zła :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']

Nie napiszę. Bo jak się w ońcu zdecydowałam i zebrałam pieniądze, to muszę tyle czekać :placz:
jestem więc zła :angryy:

Nie widzę związku między pytaniem a odpowiedzią :crazyeye: Już lepiej napisz, że nie chcesz napisać ... :roll:
Trzymaj się .

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nie widzę związku między pytaniem a odpowiedzią :crazyeye: Już lepiej napisz, że nie chcesz napisać ... :roll:
Trzymaj się .

jak to nie widzisz? To oczywiste, teraz chcę zapomnieć, żeby jakoś przetrwać :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']jak to nie widzisz? To oczywiste, teraz chcę zapomnieć, żeby jakoś przetrwać :evil_lol:

Ale nadal nie widzę ... Co ma zapomnienie do zdefiniowania aparatu ? :roll:

Posted

Maga koniecznie badanie krwi , ciśnienie etc....Przemęczenie wchodzi w rachubę .
Ja tak mam kiedy zmienia się ciśnienie a ja niskociśnieniowiec muszę się dostosować do tego w naturze , oj czasem bywa ciężko.... a tak wogóle to morowe powietrze macie w tej warszawce;)