jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Maga100']wetło mnie, a teraz z kolei mam problemy ze zdrowiem :shake: dzisiaj jadę na EKG :shake: Magda trzymaj sie cieplutko :calus: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Maga100']wetło mnie, a teraz z kolei mam problemy ze zdrowiem :shake: dzisiaj jadę na EKG :shake: Dzieciaku nie wolno chorować :shake: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Maga100']wetło mnie, a teraz z kolei mam problemy ze zdrowiem :shake: dzisiaj jadę na EKG :shake: biedna :glaszcze:... jakież to chorubsko cię dopadło?:mad: Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Maga100']wetło mnie, a teraz z kolei mam problemy ze zdrowiem :shake: dzisiaj jadę na EKG :shake: Magda no nie martwiej mnie :shake: Daj znac co Ci wynaleźli na tym EKG :roll: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 dziękuję za miłe słowa :oops: na razie EKG mi odpuścili (poszłam prywatnie, bo jakbym miała załatwiać w państwowej służbie zdrowia... :roll: ), bo prawdopodobnie mam jakieś paskudne zatrucie pokarmowe, którego smecta nie wyleczy :shake: W poniedziałek wyniki badań, zobaczymy. Pobrali mi tyle krwi, że już jej prawie nie mam :placz: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Oj niedobrze niedobrze coś Ty zjadła że tak Cię męczy :razz: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='jo-jo']Oj niedobrze niedobrze coś Ty zjadła że tak Cię męczy :razz: jakby to było od zjedzenia czegoś, to już dawno by minęło :shake: za długo się ciągnie. Czekamy do poniedziałku, przzynajmniej schudne trochę hahaha :roll: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100']jakby to było od zjedzenia czegoś, to już dawno by minęło :shake: za długo się ciągnie. Czekamy do poniedziałku, przzynajmniej schudne trochę hahaha :roll: no sama napisałaś wyżej, że zatrucie pokarmowe :roll: Zdrowiej szybciutko :drinking: Quote
PIKA Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100'] na razie EKG mi odpuścili (poszłam prywatnie, bo jakbym miała załatwiać w państwowej służbie zdrowia... :roll: ), bo prawdopodobnie mam jakieś paskudne zatrucie pokarmowe, którego smecta nie wyleczy :shake: W poniedziałek wyniki badań, zobaczymy. Pobrali mi tyle krwi, że już jej prawie nie mam :placz: a tak w ogóle to po co ktoś EKG proponowal, jak Ty masz zwykłe zatrucie? :roll: , no może nie zupelnie zwykle, bo przewlekłe :roll: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 zasłabnięcia, zawroty głowy, duszności itp. Stąd pomysł EKG. ale ponieważ doszły inne objawy, wpadli, że moze zatrucie jednak i szkoda wydawać kasy na pana profesora :cool3: a z tym zjedzeniem, to chodziło mi o to, chyba za długo to trwa od zjedzenia po prostu czegoś nieświeżego. ale ja się nie znam :cool1: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ...a może to jest grypa żołądkowa??...a może ciąża?? :cool3: Quote
Alka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100']zasłabnięcia, zawroty głowy, duszności itp. Stąd pomysł EKG. ale ponieważ doszły inne objawy, wpadli, że moze zatrucie jednak i szkoda wydawać kasy na pana profesora :cool3: Maga, a może niedokrwistość ?:roll: Ja miałam takie zawroty głowy ,że na nogach nie umiałam się utrzymać .Pobrali krew i okazało się ,że anemia.:crazyeye: życzę szybkiej i trafnej diagnozy i powrotu do zdrowia ! Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Magda ja miałam coś w tym stylu w zeszłym roku, najpierw bolał mnie brzuch (myslałam że zatrucie..) potem zawroty starszne bóle głowy i jak wkońcu mnie lekarz na USG wysłał to też nic nie wyszło, do dzisiaj nie wiadomo co to było:roll: a jechałam na lekach cały czas.. Cola napisał(a):...a może to jest grypa żołądkowa??...a może ciąża?? :cool3: A może i ciąża:razz: Quote
anetta Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Maga, moge Ci podarwoac troszke krwi :-P Tylo jest poblem, nie wiem jaka mam grupe :lol: Trzymaj sie! Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 no dobra, znowu przespałam pół dnia i lecę z Leonem na spacer. Cola, moja droga, ciąża wykluczona, więc się nie ciesz :eviltong: PS a ja za dwa tygodnie będę miała swój wymarzony aparat (wymarzony w ramach możliwości funduszy..) i chyba nie dożyję :shake: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Maga ja tak miałam ze szczeniakami, czekałam i wkońcu wyczekałam więc i Ty wytrzymasz ;-) Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100']Cola, moja droga, ciąża wykluczona, więc się nie ciesz :eviltong: PS a ja za dwa tygodnie będę miała swój wymarzony aparat (wymarzony w ramach możliwości funduszy..) i chyba nie dożyję :shake: :placz: jestem niepocieszona ;) :evil_lol: :multi: będzie nowy aparacik :multi: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='jo-jo'], czekałam i wkońcu wyczekałam więc i Ty wytrzymasz ;-) nie wytrzymywam!!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Magda, kochana moja chora kobieto pracująca ... Może to przemęczenie jest ? Poprostu ? :roll: A nie bolą cię przypadkiem mięśnie ? Tak na zasadzie "ciałko odchodzi od kości" ? No i napisz koniecznie jaki to bedzie aparat . Chcę Ci już teraz zazdrościć ! :eviltong: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda, kochana moja chora kobieto pracująca ... Może to przemęczenie jest ? Poprostu ? :roll: A nie bolą cię przypadkiem mięśnie ? Tak na zasadzie "ciałko odchodzi od kości" ? Może i jest to przemęczenie i stres i wszystko, ale jakie na to lekarstwo? Urlop nie wchodzi w grę :shake: No i napisz koniecznie jaki to bedzie aparat . Chcę Ci już teraz zazdrościć ! Nie napiszę. Bo jak się w ońcu zdecydowałam i zebrałam pieniądze, to muszę tyle czekać :placz: jestem więc zła :angryy: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100'] Nie napiszę. Bo jak się w ońcu zdecydowałam i zebrałam pieniądze, to muszę tyle czekać :placz: jestem więc zła :angryy: Nie widzę związku między pytaniem a odpowiedzią :crazyeye: Już lepiej napisz, że nie chcesz napisać ... :roll: Trzymaj się . Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie widzę związku między pytaniem a odpowiedzią :crazyeye: Już lepiej napisz, że nie chcesz napisać ... :roll: Trzymaj się . jak to nie widzisz? To oczywiste, teraz chcę zapomnieć, żeby jakoś przetrwać :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100']jak to nie widzisz? To oczywiste, teraz chcę zapomnieć, żeby jakoś przetrwać :evil_lol: Ale nadal nie widzę ... Co ma zapomnienie do zdefiniowania aparatu ? :roll: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Maga koniecznie badanie krwi , ciśnienie etc....Przemęczenie wchodzi w rachubę . Ja tak mam kiedy zmienia się ciśnienie a ja niskociśnieniowiec muszę się dostosować do tego w naturze , oj czasem bywa ciężko.... a tak wogóle to morowe powietrze macie w tej warszawce;) Quote
Recommended Posts