Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, jasne! :lol: My, Magda, jedną ręką wrzucaliśmy psa, następnie szybko biegliśmy na brzeg, ustawialiśmy się i pstryk, pstryk, a to wszystko robiliśmy MY, MY MAGDA :evil_lol:

fijufiju... a to Wy Magda strasznie sprawni jesteście :crazyeye: Ja tak nie potrafię :shake:

:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Camara']fijufiju... a to Wy Magda strasznie sprawni jesteście :crazyeye: Ja tak nie potrafię :shake:

nawet nie wiesz, jak bardzo zmęczył mnie ten spacer :shake:

przystojniak :evil_lol: :evil_lol:

a to fatalne i niewyraźne, ale chciałam je wstawić

Posted

Magda - już NIGDY nie będę rzucać patyków Gezesławkowi. Przed dwoma tygodniami o mało nie umarłam z nerwów wyciągając mu z gardła kawałek patyka, który ustawił się w poprzek - i pies przenigdy sam sobie by nie poradził ... :smhair2: :smhair2: :smhair2: Teraz rzucamy mlecyki i koniczynkę .

Posted

[quote name='malawaszka']czemu koniec??? :placz:

Bo temu, że weekend się skończył :placz:

[quote name='HankaRupczewska']

Magda - już NIGDY nie będę rzucać patyków Gezesławkowi. Przed dwoma tygodniami o mało nie umarłam z nerwów wyciągając mu z gardła kawałek patyka, który ustawił się w poprzek - .

wiem, ja też kiedyś wyciągałam Leonowi patyka, który utknął w poprzek :shake: pocieszałam się tym, że by się nie udusił, bo dostęp powietrza był. Poza tym nie muszę rzucać patyków, Leon je uwielbia sam z siebie i sam z siebie wynajduje :razz:

[quote name='PIKA']Maga sporo tych zdjęc :razz: i wcale nie kiepskie :razz:
To czemu narzekasz? :razz:

bo narzekam i już :angryy: mogłyby być lepsze i ta świadomość nie pomaga

Posted

[quote name='Maga100']

bo narzekam i już :angryy: mogłyby być lepsze i ta świadomość nie pomaga
narzekasz bo lubisz :evil_lol:

I weź pod uwage , że dzisiaj byla kiepska pogoda ;)

Posted

Hahaha, Haniu (bynajmniej się nie jąkam :diabloti: ), a może zamiast faszerowac Giezia zieleniną sprawiłabyś mu jakiś aport - zabawkę? O, na przykład coś takiego:

:lol:

Posted

[quote name='asher']Hahaha, Haniu (bynajmniej się nie jąkam :diabloti: ), a może zamiast faszerowac Giezia zieleniną sprawiłabyś mu jakiś aport - zabawkę? O, na przykład coś takiego:

:lol:mamy takiego zielonego ...on piszczy:razz:

Posted

Lucy* napisał(a):
A jest na baterie ?? :eviltong: :diabloti: :diabloti:
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:nie jest zielony i ma na imię Lolek :pi jest z gumy:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:nie jest zielony i ma na imię Lolek :pi jest z gumy:razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: stawiałam jednak na Wacka :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Maga , nie choruj! :shake:Wiem ,że choroba nie wybiera sobie pory, ale ta jest nieodpowiednia.Nie wiem jak w Warszawie, ale u nas w dalszym ciągu strajkują:diabloti:...

Posted

Wracam do Leosia po 4 mies przerwy:shake::shake: a tu takie zle wiesci.
Wracaj do zdrowia Maga.
U nas strajk od poniedzialku:cool3: a w piatek planowana operacja ( nie moja) mamy:-(