Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Magaa super te foty!!!!! piękne miejsce i foty są świetne!!!!!!! nie wiem co od nich chcesz :shake:
O masz, mnie to literówki wytyka, a Madze sie podlizuje! Nie ma sprawiedliwości na świecie :shake:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
to dla tych porad o których mówiła :diabloti: :diabloti:
A jak się okaże, że ty musisz dostarczyć materiał badawczy? :evil_lol: Ja podejrzewam, że Maga to jest zaprawiona w bojach, tych twoich parapetów może ci nie starczyć :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
A jak się okaże, że ty musisz dostarczyć materiał badawczy? :evil_lol: Ja podejrzewam, że Maga to jest zaprawiona w bojach, tych twoich parapetów może ci nie starczyć :evil_lol:

sugerujesz, że nie dam rady???:evil_lol:

Posted

Jak popatrzyłam na Lenia w wodzie super zresztą prezentacja piecha :lol: :lol:
to przypomniałao mi się od razu mojego Goma dzisiejsze wskakiwanie do wody za kaczkami na fortach B no chłopak myślał, że jest chyba nowofunlandem, bądź wyżłem i fru do wody i gonitwa w wodzie - szalony pączek uwieczniłam te chwile choć samego skoku nie udało mi się uchwycić
Lenio i mój Gom to bracia wodni :lol:

Posted

[quote name='asher']Spytam wprost, na czyim materiale? :diabloti:

musi być jakiś świeży, ten materiał :evil_lol:

[quote name='malawaszka']Magaa super te foty!!!!! piękne miejsce i foty są świetne!!!!!!! nie wiem co od nich chcesz :shake:

nie są świetne :placz: są do ujścia :placz: a ile w koszu jest :placz:

[quote name='asher'] Nie ma sprawiedliwości na świecie :shake:

Boszsz, Asher, tyle lat żyjesz na tym świecie i jeszcze tego nie wiesz :shake:

[quote name='asher'] Ja podejrzewam, że Maga to jest zaprawiona w bojach, tych twoich parapetów może ci nie starczyć :evil_lol:

no niestety, tutaj się nie sprawdza ta cholerna teoria. Ja potrafię mieć dość po 0,3 :placz: Piwa oczywiscie :shake:

[quote name='asher']Dać to może i dasz, ale czy bedzie warto? :diabloti:

czy musicie prawić sobie te złośliwości w galerii miłej Magi? :grins:

[quote name='agabass'] no chłopak myślał, że jest chyba nowofunlandem, bądź wyżłem

Leonowi dawno przestało się wydawać, że jest niufem. Jemu się wydaje, że jest wydrą :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']mam dość

dość, dość, DOŚĆ!

Hahahaha ! :lol: :lol: :lol: A Ty Madziu to się nie boisz, że Leonek zapalenia płuc dostanie ? :evil_lol:
Z jakością zdjęć oczywiście przesadzasz . To tylko pretekst jest do wydania pieniędzy z tej potencjalnej czarnej godziny ... :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Hahahaha ! :lol: :lol: :lol: A Ty Madziu to się nie boisz, że Leonek zapalenia płuc dostanie ? :evil_lol:

e tam, woda to jego żywioł, nie ma nawet kataru. Jak zobaczę pierwsze oznaki przeziębienia, to będziemy na spacery jeździć na pustynię

. To tylko pretekst jest do wydania pieniędzy z tej potencjalnej czarnej godziny ... :p

nie, nie, nie, NIE :angryy:

[quote name='HankaRupczewska']Debe - ja byłam pewna, że to Szpilka jest :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

hahaha, jak podbiegła, to ja też myślałam, ze to Szpila :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:angryy: MAGDA!!!! to już ewidentnie widać, że WY go do tej wody na siłę!!! biedak się zapiera rękami i nogami!!!! :mad:

hahaha, jasne! :lol: My, Magda, jedną ręką wrzucaliśmy psa, następnie szybko biegliśmy na brzeg, ustawialiśmy się i pstryk, pstryk, a to wszystko robiliśmy MY, MY MAGDA :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']A LEON maja po Was Magdo ten sadyzm i biegaja z Gutkiem za ogon :mad:

Widać Leon woli sznaucery bez ogonów i dał temu wyraz :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']To WY Magdo byliście w dwa psy ? :crazyeye: Straszliwie sprawni jesteście !

byliśmy w dwa psy+ młody brat przyrodni, jeszcze gorszy, bo na smycz nie dał się zapiąć :evil_lol: co się nadarłam na tą trójkę :shake:

Posted

[quote name='Maga100']zupełnie nie mam pojęcia :cool1:

Ło matko ! :lol: :lol: :lol:

A czy twój brat miał pojęcie dlaczego się tak drzesz ? Jeszcze Cię znielubi - i będzie Ci smutno :cool3: