dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 o prosze jak sie dziewczynki o milosci rozgadaly :D Quote
PIKA Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dbsst napisał(a):o prosze jak sie dziewczynki o milosci rozgadaly :D Alicjarydzewska napisał(a):a tu co tak cicho :o :o :o Kochają się chyba :oops: Quote
Maga100 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Ooo, Ala wygrzebała moją galerię :lol: Moja droga, nie posiadam na stanie aparatu cyfrowego ani komórki z aparatem, więc jest jak jest :-? A w lustrzance wciąż jeszcze 10 zdjęć do zrobienia :-? Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Maga100 napisał(a):Ooo, Ala wygrzebała moją galerię :lol: Moja droga, nie posiadam na stanie aparatu cyfrowego ani komórki z aparatem, więc jest jak jest :-? A w lustrzance wciąż jeszcze 10 zdjęć do zrobienia :-? :o na 3 stronie byłaś :evil: wiesz ile musiałam naprzewalać żeby cie odkopac 8) Nam gdzieś prysnął programik do zgrywania fotek z komóry i będziemy odgrzebywać w kompie :evilbat: bo trzeba by coś zrzucić a na prawdziwna cyfrówę nadal cienkie widoki :( Quote
Maga100 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 U mnie też gorzej niż źle :-? nie wiesz, gdzie ostatnio spadają worki z pieniądzmi na głowę? :-? Ale w niedzielę jadę z Leonem na działke do mamy, a ona ma kmomórke z apartem 8) Chociaz ostatnio glindzi mi, że nabijam jej rachunki (bo potem sobie zdjęcia wysyłam na maila) Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Maga100 napisał(a):U mnie też gorzej niż źle :-? nie wiesz, gdzie ostatnio spadają worki z pieniądzmi na głowę? :-? Ale w niedzielę jadę z Leonem na działke do mamy, a ona ma kmomórke z apartem 8) Chociaz ostatnio glindzi mi, że nabijam jej rachunki (bo potem sobie zdjęcia wysyłam na maila)to niech mama sama ci wysyła i będzie na nią :lol: :lol: :lol: a te wory to nie wiem gdzie spadaja :( a przydałby się chociaz taki mniejszy :wink: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska']O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło nigdzie nie działa :evilbat: a mi na dodatek Outloock Express szwankuje i nie odbiera wiadomości /cholewcia może znowu mi coś poblokowali :o / Quote
Maga100 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 HankaRupczewska napisał(a):O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło Haniu, nie przejmuj się, zawsze możesz wysłać kurierem 8) Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło Haniu, nie przejmuj się, zawsze możesz wysłać kurierem 8)sama może podrzucić a w międzylądowaniu u mnie trochę zostawi żeby jej za ciężko nie było :wink: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło Haniu, nie przejmuj się, zawsze możesz wysłać kurierem 8)sama może podrzucić a w międzylądowaniu u mnie trochę zostawi żeby jej za ciężko nie było :wink: No, Panienki. nic z tego ... Za późno.. Wszystko przepuściłam .... Teraz to ja już tylko mogę zaproponować :oops: Wszystko przeputałam ! Utracjuszka jestem Hahaha ! Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło Haniu, nie przejmuj się, zawsze możesz wysłać kurierem 8)sama może podrzucić a w międzylądowaniu u mnie trochę zostawi żeby jej za ciężko nie było :wink: No, Panienki. nic z tego ... Za późno.. Wszystko przepuściłam .... Teraz to ja już tylko mogę zaproponować :oops: : Wszystko przeputałam ! Utracjuszka jestem Hahaha ! no tak wiedziałam co to za międzylądowania były :evilbat Quote
Maga100 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] ale ja nie chcę pożyczki gotówkowej :evil: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Maga100'] ale ja nie chcę pożyczki gotówkowej :evil: Trochę mi wstyd, że tak sobie popuściłam cugli Ale teraz to już więcej nie mogę zaoferować .. Ale ja sie jeszcze odkuję I wtedy , i wtedy... E taaaam Quote
PIKA Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] No, Panienki. nic z tego ... Za późno.. Wszystko przepuściłam .... Wszystko przeputałam ! Utracjuszka jestem Hahaha ! A to zupełnie tak jak ja :roll: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska'] No, Panienki. nic z tego ... Za późno.. Wszystko przepuściłam .... Wszystko przeputałam ! Utracjuszka jestem Hahaha ! A to zupełnie tak jak ja :roll: No popatrz, Pika, to przynajmniej w portfelach mamy czysto posprzatane :roflt: :roflt: :roflt: Quote
daga10011 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 a te znowu gadaja :lol: wszedzie gadaja a fotek niet :o a co do portfeli..chyba kazdy ma pusto :-? moj TZ wyjechal i zostawil mi kase na 2-3 tygodnie...pusto po tygodniu :o ...ja nie wiem sama na co wydalam :o :oops: wiem ze lwia czesc poszla na zabawki dla psow ,weta i na kota :lol: Quote
Maga100 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 daga10011 napisał(a):a te znowu gadaja :lol: wszedzie gadaja a fotek niet :o a co do portfeli..chyba kazdy ma pusto :-? moj TZ wyjechal i zostawil mi kase na 2-3 tygodnie...pusto po tygodniu :o ...ja nie wiem sama na co wydalam :o :oops: wiem ze lwia czesc poszla na zabawki dla psow ,weta i na kota :lol: Oj, Daga, jakbyś nie wiedziała, że gadanie jest takie przyjemne :lol: Ja musze w poniedziałem uzupełnić kartę visa i przeraża mnie ten fakt :lol: Bo nawet Salomon z próżnego w próżne nie przeleje :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 gadanie magus jest bardzo przyjemne o ile sie w nim uczestniczy :evilbat: a jak nie to nadrobienie paru stron jest tortura :lol: a masz szczescie ze masz vize bo ja kart kredytowych nie posiadam-ale TZ mi jedna zostawil-coz za zaufanie :o :lol: ..biedak nie wie co go czeka,bo ja zaszalalam-zamowilam ogrom suplementow dla psiarni i kici :lol: ...no i dorwalam katalog ciuchow a od roku nic sobie nie kupilam-i zaszalalam :oops: :lol: Quote
PIKA Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 HankaRupczewska napisał(a): No popatrz, Pika, to przynajmniej w portfelach mamy czysto posprzatane :roflt: :roflt: :roflt: Fakt, portfel to jedyne miejsce, gdzie zawsze mam porządek :lol: daga10011 napisał(a): a te znowu gadaja :lol: wszedzie gadaja a fotek niet :o a co do portfeli..chyba kazdy ma pusto :-? moj TZ wyjechal i zostawil mi kase na 2-3 tygodnie...pusto po tygodniu :o ...ja nie wiem sama na co wydalam :o To nie tak Daga :lol: To nie Ty za duzo wydałaś, tylko On Ci po prostu za mało zostawił :lol: daga10011 napisał(a): ja zaszalalam-zamowilam ogrom suplementow dla psiarni i kici :lol: ...no i dorwalam katalog ciuchow a od roku nic sobie nie kupilam-i zaszalalam :oops: :lol: Oj, chyba pecet będzie fruwał :-? :lol: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 no i gedzie te foteczki z komoreczki 8) Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='dbsst']no i gedzie te foteczki z komoreczki 8) gedzie, gedzie :roll: Przeca mówiłam, że w niedzielę :-? :wink: Cześć :D na razie tylko dwie, bo muszę spadać, potem reszta Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Hurrrrra nareszcie Leonek :angel: :angel: :angel: całusy w nosio :buzi: Kurcze to u mnie jest ostatnio w portfelu posprzątane na błysk :oops: :wink: :lol: Daga to TZ jeszcze nie wrócił? Wmómisz mu że u nas wszystko przez ten czas podrożało :wink: Quote
Camara Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Maga100'] [ Cześć :D na widok mordki Leona człowiek uśmiecha się absolutnie podswiadomie :D Maga, na spacerach to chyba nie możesz odpędzić sie od głaskaczy ? Quote
Recommended Posts