Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
o prosze jak sie dziewczynki o milosci rozgadaly :D

Alicjarydzewska napisał(a):
a tu co tak cicho :o :o :o

Kochają się chyba :oops:

Posted

Ooo, Ala wygrzebała moją galerię :lol:
Moja droga, nie posiadam na stanie aparatu cyfrowego ani komórki z aparatem, więc jest jak jest :-? A w lustrzance wciąż jeszcze 10 zdjęć do zrobienia :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
Ooo, Ala wygrzebała moją galerię :lol:
Moja droga, nie posiadam na stanie aparatu cyfrowego ani komórki z aparatem, więc jest jak jest :-? A w lustrzance wciąż jeszcze 10 zdjęć do zrobienia :-?
:o na 3 stronie byłaś :evil: wiesz ile musiałam naprzewalać żeby cie odkopac 8)
Nam gdzieś prysnął programik do zgrywania fotek z komóry i będziemy odgrzebywać w kompie :evilbat: bo trzeba by coś zrzucić a na prawdziwna cyfrówę nadal cienkie widoki :(

Posted

U mnie też gorzej niż źle :-? nie wiesz, gdzie ostatnio spadają worki z pieniądzmi na głowę? :-?
Ale w niedzielę jadę z Leonem na działke do mamy, a ona ma kmomórke z apartem 8) Chociaz ostatnio glindzi mi, że nabijam jej rachunki (bo potem sobie zdjęcia wysyłam na maila)

Posted

Maga100 napisał(a):
U mnie też gorzej niż źle :-? nie wiesz, gdzie ostatnio spadają worki z pieniądzmi na głowę? :-?
Ale w niedzielę jadę z Leonem na działke do mamy, a ona ma kmomórke z apartem 8) Chociaz ostatnio glindzi mi, że nabijam jej rachunki (bo potem sobie zdjęcia wysyłam na maila)
to niech mama sama ci wysyła i będzie na nią :lol: :lol: :lol:
a te wory to nie wiem gdzie spadaja :( a przydałby się chociaz taki mniejszy :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło nigdzie nie działa :evilbat:
a mi na dodatek Outloock Express szwankuje i nie odbiera wiadomości /cholewcia może znowu mi coś poblokowali :o /

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło

Haniu, nie przejmuj się, zawsze możesz wysłać kurierem 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło

Haniu, nie przejmuj się, zawsze możesz wysłać kurierem 8)
sama może podrzucić a w międzylądowaniu u mnie trochę zostawi żeby jej za ciężko nie było :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło

Haniu, nie przejmuj się, zawsze możesz wysłać kurierem 8)sama może podrzucić a w międzylądowaniu u mnie trochę zostawi żeby jej za ciężko nie było :wink:

No, Panienki. nic z tego ... Za późno.. Wszystko przepuściłam ....

Teraz to ja już tylko mogę zaproponować :oops:

Wszystko przeputałam ! Utracjuszka jestem Hahaha !

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']O cholera - chciałam Ci właśnie zaoferować piniądze - ale mi Imageshack nie działa :roll: No i na dobrych chęciach się skończyło

Haniu, nie przejmuj się, zawsze możesz wysłać kurierem 8)sama może podrzucić a w międzylądowaniu u mnie trochę zostawi żeby jej za ciężko nie było :wink:

Teraz to ja już tylko mogę zaproponować :oops:
:

no tak wiedziałam co to za międzylądowania były :evilbat

Posted

[quote name='Maga100']

ale ja nie chcę pożyczki gotówkowej :evil:

Trochę mi wstyd, że tak sobie popuściłam cugli

Ale teraz to już więcej nie mogę zaoferować .. Ale ja sie jeszcze odkuję

I wtedy , i wtedy... E taaaam

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

A to zupełnie tak jak ja :roll:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska']

A to zupełnie tak jak ja :roll:

No popatrz, Pika, to przynajmniej w portfelach mamy czysto posprzatane :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

a te znowu gadaja :lol: wszedzie gadaja a fotek niet :o a co do portfeli..chyba kazdy ma pusto :-? moj TZ wyjechal i zostawil mi kase na 2-3 tygodnie...pusto po tygodniu :o ...ja nie wiem sama na co wydalam :o :oops: wiem ze lwia czesc poszla na zabawki dla psow ,weta i na kota :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
a te znowu gadaja :lol: wszedzie gadaja a fotek niet :o a co do portfeli..chyba kazdy ma pusto :-? moj TZ wyjechal i zostawil mi kase na 2-3 tygodnie...pusto po tygodniu :o ...ja nie wiem sama na co wydalam :o :oops: wiem ze lwia czesc poszla na zabawki dla psow ,weta i na kota :lol:

Oj, Daga, jakbyś nie wiedziała, że gadanie jest takie przyjemne :lol:
Ja musze w poniedziałem uzupełnić kartę visa i przeraża mnie ten fakt :lol: Bo nawet Salomon z próżnego w próżne nie przeleje :lol: :lol:

Posted

gadanie magus jest bardzo przyjemne o ile sie w nim uczestniczy :evilbat: a jak nie to nadrobienie paru stron jest tortura :lol: a masz szczescie ze masz vize bo ja kart kredytowych nie posiadam-ale TZ mi jedna zostawil-coz za zaufanie :o :lol: ..biedak nie wie co go czeka,bo ja zaszalalam-zamowilam ogrom suplementow dla psiarni i kici :lol: ...no i dorwalam katalog ciuchow a od roku nic sobie nie kupilam-i zaszalalam :oops: :lol:

Posted

No popatrz, Pika, to przynajmniej w portfelach mamy czysto posprzatane :roflt: :roflt: :roflt:

Fakt, portfel to jedyne miejsce, gdzie zawsze mam porządek :lol:

daga10011 napisał(a):
a te znowu gadaja :lol: wszedzie gadaja a fotek niet :o a co do portfeli..chyba kazdy ma pusto :-? moj TZ wyjechal i zostawil mi kase na 2-3 tygodnie...pusto po tygodniu :o ...ja nie wiem sama na co wydalam :o

To nie tak Daga :lol: To nie Ty za duzo wydałaś, tylko On Ci po prostu za mało zostawił :lol:

daga10011 napisał(a):
ja zaszalalam-zamowilam ogrom suplementow dla psiarni i kici :lol: ...no i dorwalam katalog ciuchow a od roku nic sobie nie kupilam-i zaszalalam :oops: :lol:

Oj, chyba pecet będzie fruwał :-?
:lol:

Posted

[quote name='dbsst']no i gedzie te foteczki z komoreczki 8)

gedzie, gedzie :roll: Przeca mówiłam, że w niedzielę :-? :wink:

Cześć :D

na razie tylko dwie, bo muszę spadać, potem reszta

Posted

Hurrrrra nareszcie Leonek :angel: :angel: :angel: całusy w nosio :buzi:

Kurcze to u mnie jest ostatnio w portfelu posprzątane na błysk :oops: :wink: :lol:
Daga to TZ jeszcze nie wrócił?
Wmómisz mu że u nas wszystko przez ten czas podrożało :wink:

Posted

[quote name='Maga100'] [
Cześć :D

na widok mordki Leona człowiek uśmiecha się absolutnie podswiadomie :D
Maga, na spacerach to chyba nie możesz odpędzić sie od głaskaczy ?