Maga100 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga ...ja już wstałam a co tam u Was :razz: jakiś dramat z tym spaniem. Dopiero wstałam :shock: Quote
cuciola Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja tez dopiero wstalam..wczoraj w kinie bylam na Kodzie... :) Quote
bigos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja dzisiaj spałam do 10-tej , co mi się nigdy nie zdarza:-o Chyba coś "wisi w powietrzu":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Maga100']jakiś dramat z tym spaniem. Dopiero wstałam :shock: ja nie gorsza od Ciebie :evil_lol: nawet lepsza wstalam później niz Ty :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='PIKA']ja nie gorsza od Ciebie :evil_lol: nawet lepsza wstalam później niz Ty :evil_lol: i czy też nic ci się nie chce i straszliwie śpiąca jesteś? :shake: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 boszzz ja tez taka spiaca :placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='malawaszka']boszzz ja tez taka spiaca :placz: :placz: :placz: a ja w ramach rozruszania się posprzątałam kuchnię :angryy: Quote
asher Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Rany boskie, co wy z tym spaniem??? :shock: Hania Rupczewska powina tantiemy pobierać, bo gdzie nie spojrzę, tam senna galeria :shock: A ja dziś w nocy wcale nie spałam, bo za dużo fajnych rzeczy było do zrobienia :cool1: I mam się całkiem dobrze. Kaw - zero, Dog in the Fog - 3/4 z tendencja do 1 :cool1: Quote
asher Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Maga, gdzieś ty??? :placz: Bo ja na gwałt potrzebuję rady eksperta. Czym lepiej dopchać pół litra piwa, winem czerwonym wytrawnym, czy może rumem z colą???? Odczuwam gwałtowną potrzebę braku kontaktu z rzeczywistością, wolałabym jednak nie spędzać tych błogich chwil nad kiblem... Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 nie rozumieć?! :crazyeye: jak to dopchać? :crazyeye: znaczy się wlać w siebie? :lol: nie mieszaj, bo czułe objęcia kibla cie czekają :lol: Quote
asher Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Znaczyć dokładnie to - wlać :lol: W siebie. Serio, nie mieszać? Bo pic się chce, a po piwo lecieć się nie chce :shake: Chyba jednak zaryzykuje ten rum :cool3: Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='asher']Znaczyć dokładnie to - wlać :lol: W siebie. Serio, nie mieszać? Bo pic się chce, a po piwo lecieć się nie chce :shake: Chyba jednak zaryzykuje ten rum :cool3: ja bym nie ryzykowała :shake: ale ponieważ pewnie już za późno i co miało się stać, stać się stało, więc: jak się masz? :cool1: Quote
asher Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Otóż droga Magdaleno, stanowczo sie nie doceniasz :nono: Zgodnie z Twą sugestią grzecznie pomaszerowałam do sklepu po piwo :cool1: Więc mam się światnie! :sweetCyb: Quote
anetta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Sliczne foteczki :loveu::loveu: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/6-3-5.jpg On tu zasysa w siebie wode :evil_lol: Asher, nie pij tyle :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='asher']Otóż droga Magdaleno, stanowczo sie nie doceniasz :nono: Zgodnie z Twą sugestią grzecznie pomaszerowałam do sklepu po piwo :cool1: Więc mam się światnie! :sweetCyb: :turn-l: hahaha nie wątpię Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='asher']Otóż droga Magdaleno, stanowczo sie nie doceniasz :nono: Zgodnie z Twą sugestią grzecznie pomaszerowałam do sklepu po piwo :cool1: Więc mam się światnie! :sweetCyb: ach, mój autorytet zmartwychwstał! :multi: Droga Asher, pamiętaj, jakby co - wal jak w dym :evil_lol: Porad mogę też udzielać face to face z prezentacją na żywo :evil_lol: A ja się dzisiaj wściekłam, bo kupa zdjeć powędrowała do kosza, z racji posiadania durnego aparatu. I postanowiłam go zmienić! :p Miałam wprawdzie odkładać na czarną godzinę, ale.... :cool1: :cool1: a tego zdjecia nie powinno tu być z racji pewnej rozmazanej dłoni na pierwszym planie, ale Gucio tak fajnie wyszedł... Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Maga100']A ja się dzisiaj wściekłam, bo kupa zdjeć powędrowała do kosza, z racji posiadania durnego aparatu. I postanowiłam go zmienić! :p Miałam wprawdzie odkładać na czarną godzinę, ale.... :cool1: :cool1: a tego zdjecia nie powinno tu być z racji pewnej rozmazanej dłoni na pierwszym planie, ale Gucio tak fajnie wyszedł... i to już z nowego????? :crazyeye: a Gutek się sklonował :loveu: :multi: Quote
asher Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Waszka, a odkąd ty taka czepliwa się stałaś? :crazyeye: :mad: [quote name='Maga100']ach, mój autorytet zmartwychwstał! :multi: Droga Asher, pamiętaj, jakby co - wal jak w dym :evil_lol: Porad mogę też udzielać face to face z prezentacją na żywo :evil_lol: Spytam wprost, na czyim materiale? :diabloti: A wodowany Leon jest super!!!! :lol: Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='malawaszka']i to już z nowego????? :crazyeye: no co ty! :crazyeye: ze starego, te zdjecia, które jeszcze jako tako :shake: na razie tylko podjęłam decyzję :p koleżanka się przyplątała: i chłopaki próbowali ją dogonić: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 asher napisał(a):Waszka, a odkąd ty taka czepliwa się stałaś? :crazyeye: :mad: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a w którym miejscu się czepłam??? :mad: :evil_lol: Quote
asher Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a w którym miejscu się czepłam??? :mad: :evil_lol:W czerwonym miejscu literówkowym :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 asher napisał(a):W czerwonym miejscu literówkowym :diabloti: aaahahaha to już tak dawno było że zapomniałam :evil_lol: Quote
asher Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 malawaszka napisał(a):aaahahaha to już tak dawno było że zapomniałam :evil_lol:Jak to się nazywało, coś na "b" bodajże... :hmmmm: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Magaa super te foty!!!!! piękne miejsce i foty są świetne!!!!!!! nie wiem co od nich chcesz :shake: Quote
Recommended Posts