Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']jakiś dramat z tym spaniem. Dopiero wstałam :shock:
ja nie gorsza od Ciebie :evil_lol: nawet lepsza wstalam później niz Ty :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']ja nie gorsza od Ciebie :evil_lol: nawet lepsza wstalam później niz Ty :evil_lol:

i czy też nic ci się nie chce i straszliwie śpiąca jesteś? :shake:

Posted

Rany boskie, co wy z tym spaniem??? :shock: Hania Rupczewska powina tantiemy pobierać, bo gdzie nie spojrzę, tam senna galeria :shock:
A ja dziś w nocy wcale nie spałam, bo za dużo fajnych rzeczy było do zrobienia :cool1: I mam się całkiem dobrze. Kaw - zero, Dog in the Fog - 3/4 z tendencja do 1 :cool1:

Posted

Maga, gdzieś ty??? :placz: Bo ja na gwałt potrzebuję rady eksperta. Czym lepiej dopchać pół litra piwa, winem czerwonym wytrawnym, czy może rumem z colą???? Odczuwam gwałtowną potrzebę braku kontaktu z rzeczywistością, wolałabym jednak nie spędzać tych błogich chwil nad kiblem...

Posted

nie rozumieć?! :crazyeye:
jak to dopchać? :crazyeye:

znaczy się wlać w siebie? :lol:

nie mieszaj, bo czułe objęcia kibla cie czekają :lol:

Posted

Znaczyć dokładnie to - wlać :lol: W siebie.
Serio, nie mieszać? Bo pic się chce, a po piwo lecieć się nie chce :shake: Chyba jednak zaryzykuje ten rum :cool3:

Posted

[quote name='asher']Znaczyć dokładnie to - wlać :lol: W siebie.
Serio, nie mieszać? Bo pic się chce, a po piwo lecieć się nie chce :shake: Chyba jednak zaryzykuje ten rum :cool3:

ja bym nie ryzykowała :shake:

ale ponieważ pewnie już za późno i co miało się stać, stać się stało, więc: jak się masz? :cool1:

Posted

Otóż droga Magdaleno, stanowczo sie nie doceniasz :nono: Zgodnie z Twą sugestią grzecznie pomaszerowałam do sklepu po piwo :cool1: Więc mam się światnie! :sweetCyb:

Posted

[quote name='asher']Otóż droga Magdaleno, stanowczo sie nie doceniasz :nono: Zgodnie z Twą sugestią grzecznie pomaszerowałam do sklepu po piwo :cool1: Więc mam się światnie! :sweetCyb:

:turn-l: hahaha nie wątpię

Posted

[quote name='asher']Otóż droga Magdaleno, stanowczo sie nie doceniasz :nono: Zgodnie z Twą sugestią grzecznie pomaszerowałam do sklepu po piwo :cool1: Więc mam się światnie! :sweetCyb:

ach, mój autorytet zmartwychwstał! :multi:
Droga Asher, pamiętaj, jakby co - wal jak w dym :evil_lol:
Porad mogę też udzielać face to face z prezentacją na żywo :evil_lol:

A ja się dzisiaj wściekłam, bo kupa zdjeć powędrowała do kosza, z racji posiadania durnego aparatu. I postanowiłam go zmienić! :p Miałam wprawdzie odkładać na czarną godzinę, ale.... :cool1: :cool1:

a tego zdjecia nie powinno tu być z racji pewnej rozmazanej dłoni na pierwszym planie, ale Gucio tak fajnie wyszedł...

Posted

[quote name='Maga100']A ja się dzisiaj wściekłam, bo kupa zdjeć powędrowała do kosza, z racji posiadania durnego aparatu. I postanowiłam go zmienić! :p Miałam wprawdzie odkładać na czarną godzinę, ale.... :cool1: :cool1:

a tego zdjecia nie powinno tu być z racji pewnej rozmazanej dłoni na pierwszym planie, ale Gucio tak fajnie wyszedł...

i to już z nowego????? :crazyeye: a Gutek się sklonował :loveu: :multi:

Posted

Waszka, a odkąd ty taka czepliwa się stałaś? :crazyeye: :mad:

[quote name='Maga100']ach, mój autorytet zmartwychwstał! :multi:
Droga Asher, pamiętaj, jakby co - wal jak w dym :evil_lol:
Porad mogę też udzielać face to face z prezentacją na żywo :evil_lol:
Spytam wprost, na czyim materiale? :diabloti:

A wodowany Leon jest super!!!! :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']i to już z nowego????? :crazyeye:

no co ty! :crazyeye:
ze starego, te zdjecia, które jeszcze jako tako :shake:
na razie tylko podjęłam decyzję :p

koleżanka się przyplątała:

i chłopaki próbowali ją dogonić:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a w którym miejscu się czepłam??? :mad: :evil_lol:
W czerwonym miejscu literówkowym :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaahahaha to już tak dawno było że zapomniałam :evil_lol:
Jak to się nazywało, coś na "b" bodajże... :hmmmm: :evil_lol: