malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100']i mój latający pies hihih :klacz: i nie powiesz mi, że Gucio biega szybciej niż Leon lata :p Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100']i mój latający pies hahahhahahah jakie skoki na deche czy jak to tam sie nazywało dziś odpoczywasz a to zaskoczyłaś mnie ;) :cool1: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Bardzo śmieszne Debe, bardzo (jak to mówi Malawaszka :eviltong: ) Dziś wstałam o 11.00, pokręciłam się po domu, a następnie wrócilam do łóżka i ponownie wstałam o 16.00 :cool1: Mówię przecież, ze odpoczywam Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 o qrde ale hamuje tylnymi łapećkami hahahhahahahhahaha Maga Ty podkołderniku :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ja dzis pędziłam do domu z mojego ukochanego miasta :angryy: z moich ukochanych zajec :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ale jutro sobie odbije i pośpie do 12 :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 najlepsze jest to, że znów chce mi się spać :shake: Quote
Hanna R. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100']najlepsze jest to, że znów chce mi się spać :shake: Nie jesteś w tym chceniu osamotniona ... :shake: Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie jesteś w tym chceniu osamotniona ... :shake: jakiś koszmar, mam iść spać po 4godzinach aktywności?? Quote
Mi. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ś_W_I_E_T_N_E:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ona biegnie po wodzie:-o Quote
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100'] :crazyeye: WODOLOT!!! hahaha ale mokry sznaucerk jest okropny :evil_lol: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 On tu nie wskakuje do wody. On tu naśladuje kaczke i odbija się tylnymi łapami od wody aby wzbić się w powietrze :glaszcze: Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: WODOLOT!!! oczywiście on lata, fruwa i biega po wodzie :cool1: hahaha ale mokry sznaucerk jest okropny :evil_lol: no nie? :evil_lol: zdechł? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 :crazyeye: MAGA BOSKIE!!!! to ostatnie!!!! masz je jeszcze w oryginalnym rozmiarze???? jak masz to malawaszka[małpa]gmail.com :modla: Quote
Camara Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100'] ach, jak delikatnie, jak łania :-o lub Venus z piany :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: MAGA BOSKIE!!!! to ostatnie!!!! masz je jeszcze w oryginalnym rozmiarze???? jak masz to malawaszka[małpa]gmail.com :modla: hihihi, mam zaraz ci prześle na malawaszka małpa :evil_lol: [quote name='Camara']ach, jak delikatnie, jak łania :-o lub Venus z piany :evil_lol: Jedyna Camara poznała się na smukłej łani Leonie :multi: Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 :prany Maga ale superanckie fotki :multi: a na taki strój jak ten młodzian ma na sobie to ja nawet w domu sobie nie mogę pozwolić :angryy: zimno:placz: Quote
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100']hihihi, mam zaraz ci prześle na malawaszka małpa :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 malawaszka napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 qcze...nawet na kilka godzin nie można zniknąć, bo tu tyle fajowych nowych fotek się pokazało.....wodolot jest :bigok: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Maga100 napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzięki paskudo za fotke - na jakiś czas zagości na moim pulpicie :p Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='malawaszka']dzięki paskudo za fotke - na jakiś czas zagości na moim pulpicie :p przekażę Gustawowi, będzie zaszczycony :p Quote
PIKA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='dbsst'] o qrde ale hamuje tylnymi łapećkami hahahhahahahhahaha on się wybija nie hamuje :evil_lol: Lelon uprawia skoki do wody I mie sie tez chcialo spać caly dzień i wypilam chyba ze 100 kaw :shake: bo nie mialam szans sie polozyc i zdrzemnąc :shake: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 czy Lonek nie wie że do pływania miło jest się zanurzyć :evil_lol: :evil_lol: na senność polecam guarane :D są tableteczki "sesja" bierze się dwie dzienni pomagają w koncentracji i skutecznie walczą z sennościa ewentualnie tabletki guarana lub guarana diablo dostępne w sklepach z ziółkami :D :cool1: Quote
Recommended Posts