Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś nad kanałkiem był jakiś festyn :crazyeye: Ludzie pływali kajakami po kanałku i Leon oczywiscie miał wielką chęć ich ratować. Wolałam nie czekać aż wskoczy do kajaka z mamusiami i bachorkami :evil_lol: :evil_lol:
Przy tej okazji skosili pięknie trawnik

a do wody poszliśmy dopiero wtedy, gdy zaczeło padać i niebezpieczne kajaki zniknęły :evil_lol:

Posted

Maga a to nie wiedzialas o tym festynie? Dzisiaj na Wisle bylo cos w rodzaju rowerowej masy krtycznej, tylko ze kajakowej a potem ten festyn na Kepie, specjalnietam się dzisiaj nie wybieralam :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] a ja muszę z moimi małymi bąblami w trawie po pas niemal brodzić :mad:

twój pas czy ich pas? :evil_lol:

[quote name='PIKA']Maga a to nie wiedzialas o tym festynie?

dowiedziałam się, jak zajechałam :lol: Ale to nie było takie złe, bo pogoda do bani, więc tłumek siedział stłoczony pod parasolami i w dalszej cześci kanałku było kompletnie pusto

Dzisiaj na Wisle bylo cos w rodzaju rowerowej masy krtycznej, tylko ze kajakowej

nie rozumieć :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahah fantastyczny jest z tym swoim nurkowaniem :lol: :lol: :lol:

może i tak, ale dzisiaj był na dnie jakiś śmierdzący szlam, więc nie pytaj mnie jakie zapachy rozsiewa teraz mój pies :angryy:
Bo oczywiście najfajniesza zabawa była wtedy, gdy nurkował i taplał się na dnie :roll:
Niestety zdjęcia, jak był utytłany nie wyszły :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']Maga tak siedzę i się zastanawiałam - jakie zapachy rozsiewa teraz Twój pies???? :evil_lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
złapię do słoiczka i wyślę ci priorytetem. Jak dojdzie, to włóż nos do środka i mocno się zaciągnij :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
złapię do słoiczka i wyślę ci priorytetem. Jak dojdzie, to włóż nos do środka i mocno się zaciągnij :evil_lol:

załącz do słoiczka też tą instrukcję jakbym zapomniała co mam z tym zrobić :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']załącz do słoiczka też tą instrukcję jakbym zapomniała co mam z tym zrobić :cool1:

no tak, bo jeszcze pomyślisz, że to breese mini spray :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']przygotowanie...

...i zjazd!

:roflt: :roflt: :roflt: hahahhaha :klacz: aż się popłakałam :lol:

Leon tak trzymaj :roflt:

Posted

[quote name='olcha']:roflt: :roflt: :roflt: hahahhaha :klacz: aż się popłakałam :lol:

Leon tak trzymaj :roflt:

wierz mi, że na żywo wygląda to jeszcze lepiej. Czasem kończył w wodzie, jak mu się nie udało wyhamować :lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie rozumieć :shake:

nie wiesz, co to jest masa Krytyczna? :roll:

widac, ze sporty rowerowe sa Ci obce :diabloti:

a to co?
Nauka komendy waruj - zostań? :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']nie wiesz, co to jest masa Krytyczna? :roll:

widac, ze sporty rowerowe sa Ci obce :diabloti:

a obce, bo co? :diabloti:

a to co?
Nauka komendy waruj - zostań? :evil_lol:

nie :shake: on polował na piłkę, którą mialam w ręku

Posted

[quote name='Maga100']Hanka! A to do ciebie nie podobne :diabloti:

Ze niby co ??? :crazyeye:

Czy ja dobrze widzę ? Posłuszny, dobrze wychowany Leoś ma kolczatkę ??? :evil_lol: