Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Dziś nad kanałkiem był jakiś festyn :crazyeye: Ludzie pływali kajakami po kanałku i Leon oczywiscie miał wielką chęć ich ratować. Wolałam nie czekać aż wskoczy do kajaka z mamusiami i bachorkami :evil_lol: :evil_lol: Przy tej okazji skosili pięknie trawnik a do wody poszliśmy dopiero wtedy, gdy zaczeło padać i niebezpieczne kajaki zniknęły :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 jejkuu i znowu takie piękne trawniki :loveu: :loveu: :loveu: a ja muszę z moimi małymi bąblami w trawie po pas niemal brodzić :mad: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Maga a to nie wiedzialas o tym festynie? Dzisiaj na Wisle bylo cos w rodzaju rowerowej masy krtycznej, tylko ze kajakowej a potem ten festyn na Kepie, specjalnietam się dzisiaj nie wybieralam :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='malawaszka'] a ja muszę z moimi małymi bąblami w trawie po pas niemal brodzić :mad: twój pas czy ich pas? :evil_lol: [quote name='PIKA']Maga a to nie wiedzialas o tym festynie? dowiedziałam się, jak zajechałam :lol: Ale to nie było takie złe, bo pogoda do bani, więc tłumek siedział stłoczony pod parasolami i w dalszej cześci kanałku było kompletnie pusto Dzisiaj na Wisle bylo cos w rodzaju rowerowej masy krtycznej, tylko ze kajakowej nie rozumieć :shake: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']twój pas czy ich pas? :evil_lol: mój pas :placz: zobacz u mnie fotki :shake: załamka a Leon tu CUDNY!!!!!!!! :loveu: MACHO!!! i jaka klata :crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 hahahah fantastyczny jest z tym swoim nurkowaniem :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='malawaszka']hahahah fantastyczny jest z tym swoim nurkowaniem :lol: :lol: :lol: może i tak, ale dzisiaj był na dnie jakiś śmierdzący szlam, więc nie pytaj mnie jakie zapachy rozsiewa teraz mój pies :angryy: Bo oczywiście najfajniesza zabawa była wtedy, gdy nurkował i taplał się na dnie :roll: Niestety zdjęcia, jak był utytłany nie wyszły :shake: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cudny Leonek !!! :loveu: :loveu: :loveu: Hanka! A to do ciebie nie podobne :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']nie pytaj mnie jakie zapachy rozsiewa teraz mój pies :angryy: Maga tak siedzę i się zastanawiałam - jakie zapachy rozsiewa teraz Twój pies???? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='malawaszka']Maga tak siedzę i się zastanawiałam - jakie zapachy rozsiewa teraz Twój pies???? :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: złapię do słoiczka i wyślę ci priorytetem. Jak dojdzie, to włóż nos do środka i mocno się zaciągnij :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: złapię do słoiczka i wyślę ci priorytetem. Jak dojdzie, to włóż nos do środka i mocno się zaciągnij :evil_lol: załącz do słoiczka też tą instrukcję jakbym zapomniała co mam z tym zrobić :cool1: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='malawaszka']załącz do słoiczka też tą instrukcję jakbym zapomniała co mam z tym zrobić :cool1: no tak, bo jeszcze pomyślisz, że to breese mini spray :evil_lol: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']przygotowanie... ...i zjazd! :roflt: :roflt: :roflt: hahahhaha :klacz: aż się popłakałam :lol: Leon tak trzymaj :roflt: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='olcha']:roflt: :roflt: :roflt: hahahhaha :klacz: aż się popłakałam :lol: Leon tak trzymaj :roflt: wierz mi, że na żywo wygląda to jeszcze lepiej. Czasem kończył w wodzie, jak mu się nie udało wyhamować :lol: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']nie rozumieć :shake: nie wiesz, co to jest masa Krytyczna? :roll: widac, ze sporty rowerowe sa Ci obce :diabloti: a to co? Nauka komendy waruj - zostań? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='PIKA']nie wiesz, co to jest masa Krytyczna? :roll: widac, ze sporty rowerowe sa Ci obce :diabloti: a obce, bo co? :diabloti: a to co? Nauka komendy waruj - zostań? :evil_lol: nie :shake: on polował na piłkę, którą mialam w ręku Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']Hanka! A to do ciebie nie podobne :diabloti: Ze niby co ??? :crazyeye: Czy ja dobrze widzę ? Posłuszny, dobrze wychowany Leoś ma kolczatkę ??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts