anetta Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Rewelka!!! http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/5-14-23.jpg brawo Maga :klacz: Wogole wszystke sa naprawde bardz, bardzo piekne :bigcool::loveu: Leonek plywak :)) hihi Moje wspomnienie z dzieciństwa: mam anginę i babcia przynosi mi lody (zadziałało) kolega z podwórka mnie popchnął, babcia każe wrócić i dać mu w zęby (zadziałało) okresu młodzieżowego: boli mnie gardło i babcia serwuje wódkę z pieprzem (zadziałało) sprzed chwili: przychodzę z Leonem, a babcia wraz z nim pije piwo z jednej szklanki, a ja się tylko patrzę, bo przyjechałam autem (nie zadziałało) Hahhahaaha ekstra babcia :lol::lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:moja babcia to mi robiła grzańca :razz:/ a zmarła kiedy miałam 18 lat;)/ Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 hahaha Maga BOSKA ta Twoja Babcia :multi: ona musi nieprawdziwa jest - jak Gosiowe owadziki i kropelki na fotkach :lol: Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha Maga BOSKA ta Twoja Babcia :multi: ona musi nieprawdziwa jest - jak Gosiowe owadziki i kropelki na fotkach :lol: jutro się dowiem, jak się nazywa ten jej ulubiony pub na Bielanach, jak przyjedziesz do Warszawy, to idź tam i na pewno spotkasz ją ja gada z barmanem :lol: Ma jednak pewną wadę: zawsze musi mieć skarpetki. Nawet zdjecia z plaży z Turcji: upał 30 stopni, babcia w kostiumie i... skarpetkach. Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Maga100']jutro się dowiem, jak się nazywa ten jej ulubiony pub na Bielanach, jak przyjedziesz do Warszawy, to idź tam i na pewno spotkasz ją ja gada z barmanem :lol: Ma jednak pewną wadę: zawsze musi mieć skarpetki. Nawet zdjecia z plaży z Turcji: upał 30 stopni, babcia w kostiumie i... skarpetkach. To nie jest wada - to indywidualizm przecież ... Quote
Cola Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Maga coś zmyślasz z tą babcią :razz: to zbyt piekne aby mogło być prawdziwe Quote
Maga100 Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Cola']Maga coś zmyślasz z tą babcią :razz: to zbyt piekne aby mogło być prawdziwe hahaha, przedstawię cię, przedstawię! :multi: Tylko zabierz koniecznie psy, bo je uwielbia i psom u niej wszystko wolno! :multi: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, przedstawię cię, przedstawię! :multi: Tylko zabierz koniecznie psy, bo je uwielbia i psom u niej wszystko wolno! :multi: ...to mi się psy rozpuszczą :angryy: i co ja wtedy pocznę biedna kruszynka?? Quote
PIKA Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Maga ja kiedyś pisalam, ze babcia jest REWELACYJNA :loveu: I się REWELACYJNIE trzyma :multi: Ale to przedwojenny material jest :evil_lol: z nami tak nie będzie :shake: Quote
Maga100 Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Cola']...to mi się psy rozpuszczą :angryy: i co ja wtedy pocznę biedna kruszynka?? będziesz zdominowana :evil_lol: [quote name='PIKA']Maga ja kiedyś pisalam, ze babcia jest REWELACYJNA :loveu: I się REWELACYJNIE trzyma :multi: Ale to przedwojenny material jest :evil_lol: z nami tak nie będzie :shake: dokładnie tak :lol: tak że cieszmy się, póki jeszcze możemy :evil_lol: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Maga100']będziesz zdominowana :evil_lol: no tak :roll: to mnie wygryzą z łóżka na podłogę :placz: ja tak nie chę :placz: ..z tym przedwojennym materiałem to święta prawda...babcia TZta też podobna agenta :cool3: aż mnie czasami dziw bierze skąd ona ma tyle siły :-o Quote
Hanna R. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Magda, czy Ty jeszcze żyjesz ??? Piątek dzisiaj przecież ... Gdzie jest Leon ? :roll: Quote
Maga100 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda, czy Ty jeszcze żyjesz ??? Piątek dzisiaj przecież ... Gdzie jest Leon ? :roll: żyję. Ale jutro idę do pracy :angryy: A wieczorem na imprezę :razz: Leon od 16.00 na działce i wraca w niedzielę :p Quote
mmbbaj Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Maga100']żyję. Ale jutro idę do pracy :angryy: A wieczorem na imprezę :razz: No to baw się dobrze na imprezie :drink1: i miłej pracy jutro :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='mmbbaj']:drink1: a skąd wiesz, może to impreza bezalkoholowa? :evil_lol: i miłej pracy jutro :evil_lol: :angryy: Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Maga miej litość dla siebie :shake:znowu do pracy:cool1: Quote
mmbbaj Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Maga100'] a skąd wiesz, może to impreza bezalkoholowa? :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Maga100']:angryy: ;) ;) ;) Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Maga100']a skąd wiesz, może to impreza bezalkoholowa? :evil_lol: Niemożliwe :shake: :diabloti: [quote name='Maga100']Ale jutro idę do pracy :angryy: ja w następną sobote :angryy: Quote
Maga100 Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga miej litość dla siebie :shake:znowu do pracy:cool1: nie mam wyboru, raz na 2 miesiące muszę iść w sobotę. Ale tylko na 4h. i nie śmiać się baby, a może jednak wieczór spędzę przy soczku? :megagrin: Quote
aga1215 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Maga100']nie mam wyboru, raz na 2 miesiące muszę iść w sobotę. Ale tylko na 4h. i nie śmiać się baby, a może jednak wieczór spędzę przy soczku? :megagrin: :megagrin: no to dobrej zabawy - :megagrin: przy Tymbarku :megagrin: Quote
Hanna R. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 No to cześć ! Nie zobaczymy Magdaleny do jutra. Soczki Tymbarku toksyczne są... :p A A Leon zapomni wkrótce właścicieli ... :shake: Quote
Maga100 Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No to cześć ! Nie zobaczymy Magdaleny do jutra. Soczki Tymbarku toksyczne są... :p A A Leon zapomni wkrótce właścicieli ... :shake: Ty to musisz przywalić z grubej rury :mad: Leon jest tak szczęśliwy na działce, że warto :lol: Quote
Maga100 Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Wrócił :multi: Padnięty i szczęśliwy ja też jestem padnięta.... :shake: Quote
aga1215 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Maga100']Wrócił :multi: Padnięty i szczęśliwy ja też jestem padnięta.... :shake: :crazyeye: tym z lewej gasił pragnienie:crazyeye: :evil_lol: Quote
Recommended Posts