Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alfik']A z Alfem umówić się koniecznie na spacer!!! :evil:

:oops:

wiem, pamietam, jest mi z tym źle. Nie było mnie blisko miesiąc w Warszawie, mam koopę zaległości, a w czwartek znowu wyjeżdżam :evil:
Ale od następnego, wrześniowego weekendu już jesteśmy cały czas i wtedy na pewno 8) Nawet lepiej, bo nie bedzie takich upałów, jak teraz, a wieczorem się przecież nie umówimy. O 6 rano tym bardziej nie :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Pice kupić pikowaną , ciepłą kołdrę,
O tak, tak :angel: :angel: Bardzo się przyda :angel: , tym bardziej, że mi jedna taką zajefajną Saba zeżarła :evil:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
psze panie władzo , ja już ślipka wytarłam 8) , i siem nie będe czepiać ,że Maga śpi na podłodze :wink:

Niestety, drogie panie, Maga nie ma nic wspólnego ani z tym łózkiem ani z ta kołdrą. Mówiąc szczerze nie mam pojęcia, gdzie to zdjęcie było robione... :oops: Być może na jakichś wywczasach :hmmmm:

Posted

Maga100 napisał(a):
no patrz a nie zwróciłam uwagi na taki szczegół :-? no masz... 8) :lol:

za późno juuuuż 8) (to był śpiew)
zagłuszyłaś mi U2 :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
zagłuszyłaś mi U2 :-?

nie zagłuszyłam, tylko w końcu czegoś porządnego posłuchałaś :roll:
:roll: aha :o :lol:

Posted

Maga ja nie wiedziałam, że Ty sznaucerświrka :o Nic sie nie chwaliłaś wcześniej :o Kubuś słodziasty!!! :angel: :angel: :angel: Na pewno cąły czas pamięta o Was :fadein:

A powiedz mi: ciemu teraz labrador? Czemu nie drugi sznaucer? Pytam tak z ciekaości, bo swoja mam ponad 2 lata i chyba jeszcze nie wszystkie tajniki funkjonowania poznałam :evilbat:

Posted

Justi, gdzieś o tym wspomniałam....ale wspomnę jeszcze raz :D
Mój tata kupił Gucia (następnego sznaucera), a ja się bardzo zastanawiałam. Problem polegał na tym, że nie miałam pieniędzy na zakup :-? I w międzyczasie napatoczył się Leon, znajomi znajomych znajomych oddawali szczeniaki za 1zł, wiec długo się nie zastanwiałam :D
ale szanucery do tej pory darzę wieeeelkim sentymentem i to moja ukochana rasa 8)

Posted

Czyli ogoniasty Gucio to Twoja rodzinka tiak? :D

Leonek tez słodziasty jest ;) Ale na pewno widzisz różnice miedzy sznauferem a labradorem :D Fajnie tak hmmm poszerzyc horyzonty :D

ucałuj piecholy od cioci Justy :calus:

Posted

tak, ogoniasty Gucio jest taty :lol:

Różnica między psami jest taka, że do tej pory jestem w szoku :o Wlaściwie to między nimi nie ma żadnych podobieństw
Mam nadzieję, ze kiedyś uda się zorganizować spotkanie Gucio, Leon i Galunia (i kto tam jeszcze chce :lol: ). Gucio też mieszka na żoliborzu

Posted

Maga100 napisał(a):

Mam nadzieję, ze kiedyś uda się zorganizować spotkanie Gucio, Leon i Galunia (i kto tam jeszcze chce :lol: ). Gucio też mieszka na żoliborzu

Hih to bliziutko, bo my Nowe Bemowo 8) :D Ja też mam nadzieje na spotkanko w niedalekiej przyszłości :D

ja kiedys chorowałam na labradora, ale za duży jak to mam określiła. Strasznie długo sie zastanawiałam nad rasą i w końcu jest Galunia 8) I nie żałuję, bo sznaucery sa hmmm specyficzne a ich podstawową cechą jest to, że nie kochają cąłego świata :roll: Przynajmniej to wynika z moich obserwacji... :roll:

Posted

nie, nie kochają :-? Kubusiowi to się uaktywniło w drugiej połowie życia 8)
Guci kocha wszystkich ludzi. Psy też, ale nie da sobie w kasze dmuchać :lol: Jak mu jakiś podskoczy, to ma nerw krótki (choć krzywdy nie zrobi , raczej tylko straszy)
Leon kocha wszystko co się rusza, ale za to jest łatwiejszy do okiełznania i bardziej posłuszny :D

Posted

W sumie ja się cieszę, że gala nie podchodzi do obcych. Chociaż nie no, podchodzi, cżłowiek automatycznie wystawia rękę, a ona czmych. to ONA decyduje o kontakcie, a raczej jego braku. I to mi się podoba, bo wiem, że nie pójdzie za każdym kto powie do niej ciepłym głosem.
ale z drugiej strony słucha. jest posłuszna, nie boję sie jej spuszczać, a smyczy używam tylko dla SM.
Zgrałysmy się heh, tak mi sie wydaje ;)

ale chętnie poznam Leona 8) Bo ta radośc która bije z labradorów dla mnie niecodzienna, mnie robraja :angel: Takie misiaki do kochania i przytulania przez cąły świat :angel: mmmm...

Posted

Justa napisał(a):
Bo ta radośc która bije z labradorów dla mnie niecodzienna, mnie robraja :angel:

żebyś wiedziała :lol: on się wiecznie cieszy i to całą swoją długością i szerokością :lol: wystarczy, że na niego spojrzę, już się cieszy. Do innych psów i ludzi też. Zresztą do wszystkiego :lol: