Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Ratunku!! Niech mi ktoś pomoze

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To żart oczywiscie ;)

hahaha, bo tam jest taki próg, Pikowa Saba też coś o tym wie :lol:

[quote name='malawaszka']ojjj Maga Maga - wymazujesz tych ludzików i wymazujesz :mad:

bo to galeria Leona, a nie ludzików :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']
a ten rozpaczliwiec to co to? :evil_lol:
Saba tak nigdy nie robi :shake: :evil_lol:
PIKA ...A moze Maga mu cos dała aby sie utopił? Jakiś narkotyk czy co :cool1: Bo toby tłumaczyło wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, bo tam jest taki próg, Pikowa Saba też coś o tym wie :lol:
wie, wie i go bardzo nie lubi :shake: przy wchodzeniu :evil_lol:
Bo ona WCHODZI do wody :evil_lol:

[quote name='Pysia']PIKA ...A moze Maga mu cos dała aby sie utopił? Jakiś narkotyk czy co :cool1: Bo toby tłumaczyło wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a to możliwe :shake: Ostatnio na niego dużżżo narzekala :shake:

Posted

[quote name='PIKA']wie, wie i go bardzo nie lubi :shake: przy wchodzeniu :evil_lol:
Bo ona WCHODZI do wody :evil_lol:

bardzo śmieszne :angryy:

[quote name='HankaRupczewska']:calus: :calus: :calus: DOBRANOC - moja ty życiowa mądrości ... :calus::calus:

:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']o! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mądrość aż bije z oczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bić to zaraz będą :mad:

Posted

PIKA napisał(a):

a to możliwe :shake: Ostatnio na niego dużżżo narzekala :shake:

Sama widzisz ;) Mam nosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Baby wstrętne :mad:

A my wróciliśmy z godzinnego szkolenia (indywidualnego). Nie wiem, kto jest bardziej wykończony, ja czy Leon :lol:
Tylko, że on sobie smacznie zasnął, a ja wychodzę do pracy :placz:

Posted

[quote name='Maga100']Baby wstrętne :mad:

A my wróciliśmy z godzinnego szkolenia (indywidualnego). Nie wiem, kto jest bardziej wykończony, ja czy Leon :lol:
Tylko, że on sobie smacznie zasnął, a ja wychodzę do pracy :placz:
Rzuc tą prace ;) Po licho Ci ona :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Rzuc tą prace ;) Po licho Ci ona :evil_lol::multi:tak , tak Pysia ma rację .Ta praca cię wykańcza , a ty za młoda jesteś by się dać wykończyc :shake:

Posted

:lol: :lol: :lol: haha jak Leon rozbryzguje wodę :evil_lol: jak będzie susza, to tam wody zabraknie :evil_lol: :evil_lol:

..jaki sus...na placka..a brzuch go nie boli potem czy coś tam jeszcze jak tak plaska?? :razz:

Posted

[quote name='Pysia']Rzuc tą prace ;) Po licho Ci ona :evil_lol:

Rozumiem, ze razem z Rydzewską weźmiecie mnie na utrzymanie? :diabloti:

[quote name='Cola']
..jaki sus...na placka..a brzuch go nie boli potem czy coś tam jeszcze jak tak plaska?? :razz:

chyba to lubi, bo sam był zachwycony swoimi skokami :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']masz fajną babcię - dla babci :buzi:

Babcia mnie przeraża :lol: W lodówce może nie być nawet masła, ale piwo lub likierek byc musi. Dziadek też mnie przeraża :lol: Wciąż aktywnie działa jako profesor na uczelni AWF i w zimie wyjeżdża na narty średnio na dwa tygodnie co dwa tygodnie :lol: Oboje mają po 85 lat :p

Posted

[quote name='Maga100']Babcia mnie przeraża :lol: W lodówce może nie być nawet masła, ale piwo lub likierek byc musi. Dziadek też mnie przeraża :lol: Wciąż aktywnie działa jako profesor na uczelni AWF i w zimie wyjeżdża na narty średnio na dwa tygodnie co dwa tygodnie :lol: Oboje mają po 85 lat :p
co Cie tak przeraża - przecież to SUPER

Posted

[quote name='Maga100']Babcia mnie przeraża :lol: W lodówce może nie być nawet masła, ale piwo lub likierek byc musi.

Tak, TO JEST PRZERAŻAJĄCE !!! Doprawdy, WSTYDZIŁABY SIĘ ! Przecież ona Cię DEPRAWUJE ! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Tak, TO JEST PRZERAŻAJĄCE !!! Doprawdy, WSTYDZIŁABY SIĘ ! Przecież ona Cię DEPRAWUJE ! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

oczywiście, ze tak!
Moje wspomnienie z dzieciństwa:
mam anginę i babcia przynosi mi lody (zadziałało)
kolega z podwórka mnie popchnął, babcia każe wrócić i dać mu w zęby (zadziałało)
okresu młodzieżowego:
boli mnie gardło i babcia serwuje wódkę z pieprzem (zadziałało)
sprzed chwili:
przychodzę z Leonem, a babcia wraz z nim pije piwo z jednej szklanki, a ja się tylko patrzę, bo przyjechałam autem :angryy: (nie zadziałało)