Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='mmbbaj']No coś ty Pika, zobacz jak on pięknie sunie, woda prawie nie drgnie ;) Jedyna Mmbbaj się zna! :multi: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ojjj Maga Maga - wymazujesz tych ludzików i wymazujesz :mad: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Pysia']Ratunku!! Niech mi ktoś pomoze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To żart oczywiscie ;) hahaha, bo tam jest taki próg, Pikowa Saba też coś o tym wie :lol: [quote name='malawaszka']ojjj Maga Maga - wymazujesz tych ludzików i wymazujesz :mad: bo to galeria Leona, a nie ludzików :diabloti: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA'] a ten rozpaczliwiec to co to? :evil_lol: Saba tak nigdy nie robi :shake: :evil_lol: PIKA ...A moze Maga mu cos dała aby sie utopił? Jakiś narkotyk czy co :cool1: Bo toby tłumaczyło wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, bo tam jest taki próg, Pikowa Saba też coś o tym wie :lol: wie, wie i go bardzo nie lubi :shake: przy wchodzeniu :evil_lol: Bo ona WCHODZI do wody :evil_lol: [quote name='Pysia']PIKA ...A moze Maga mu cos dała aby sie utopił? Jakiś narkotyk czy co :cool1: Bo toby tłumaczyło wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to możliwe :shake: Ostatnio na niego dużżżo narzekala :shake: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :loveu:wyderka Maga to jest galeryjka pod egidą Leona a ludziów też mozesz dawać ;) Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :calus: :calus: :calus: DOBRANOC - moja ty życiowa mądrości ... :calus::calus: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']wie, wie i go bardzo nie lubi :shake: przy wchodzeniu :evil_lol: Bo ona WCHODZI do wody :evil_lol: bardzo śmieszne :angryy: [quote name='HankaRupczewska']:calus: :calus: :calus: DOBRANOC - moja ty życiowa mądrości ... :calus::calus: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: o! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mądrość aż bije z oczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka']o! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mądrość aż bije z oczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bić to zaraz będą :mad: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 PIKA napisał(a): a to możliwe :shake: Ostatnio na niego dużżżo narzekala :shake: Sama widzisz ;) Mam nosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany toż tu do rękoczynów zaraz dojdzie:razz: Biedny Leonek :shake: Z Magi aż bije agresja :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Baby wstrętne :mad: A my wróciliśmy z godzinnego szkolenia (indywidualnego). Nie wiem, kto jest bardziej wykończony, ja czy Leon :lol: Tylko, że on sobie smacznie zasnął, a ja wychodzę do pracy :placz: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Maga100']Baby wstrętne :mad: A my wróciliśmy z godzinnego szkolenia (indywidualnego). Nie wiem, kto jest bardziej wykończony, ja czy Leon :lol: Tylko, że on sobie smacznie zasnął, a ja wychodzę do pracy :placz: Rzuc tą prace ;) Po licho Ci ona :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Rzuc tą prace ;) Po licho Ci ona :evil_lol::multi:tak , tak Pysia ma rację .Ta praca cię wykańcza , a ty za młoda jesteś by się dać wykończyc :shake: Quote
Cola Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :lol: :lol: :lol: haha jak Leon rozbryzguje wodę :evil_lol: jak będzie susza, to tam wody zabraknie :evil_lol: :evil_lol: ..jaki sus...na placka..a brzuch go nie boli potem czy coś tam jeszcze jak tak plaska?? :razz: Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Rzuc tą prace ;) Po licho Ci ona :evil_lol: Rozumiem, ze razem z Rydzewską weźmiecie mnie na utrzymanie? :diabloti: [quote name='Cola'] ..jaki sus...na placka..a brzuch go nie boli potem czy coś tam jeszcze jak tak plaska?? :razz: chyba to lubi, bo sam był zachwycony swoimi skokami :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Och, dobry wieczór Magdaleno ! :kiss_2: Witaj Hanno. Byłam u babci. Na piwie :drink1: Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Maga100']Witaj Hanno. Byłam u babci. Na piwie :drink1: masz fajną babcię - dla babci :buzi: Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='aga1215']masz fajną babcię - dla babci :buzi: Babcia mnie przeraża :lol: W lodówce może nie być nawet masła, ale piwo lub likierek byc musi. Dziadek też mnie przeraża :lol: Wciąż aktywnie działa jako profesor na uczelni AWF i w zimie wyjeżdża na narty średnio na dwa tygodnie co dwa tygodnie :lol: Oboje mają po 85 lat :p Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Maga100']Babcia mnie przeraża :lol: W lodówce może nie być nawet masła, ale piwo lub likierek byc musi. Dziadek też mnie przeraża :lol: Wciąż aktywnie działa jako profesor na uczelni AWF i w zimie wyjeżdża na narty średnio na dwa tygodnie co dwa tygodnie :lol: Oboje mają po 85 lat :p co Cie tak przeraża - przecież to SUPER Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Maga100']Babcia mnie przeraża :lol: W lodówce może nie być nawet masła, ale piwo lub likierek byc musi. Tak, TO JEST PRZERAŻAJĄCE !!! Doprawdy, WSTYDZIŁABY SIĘ ! Przecież ona Cię DEPRAWUJE ! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Tak, TO JEST PRZERAŻAJĄCE !!! Doprawdy, WSTYDZIŁABY SIĘ ! Przecież ona Cię DEPRAWUJE ! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: oczywiście, ze tak! Moje wspomnienie z dzieciństwa: mam anginę i babcia przynosi mi lody (zadziałało) kolega z podwórka mnie popchnął, babcia każe wrócić i dać mu w zęby (zadziałało) okresu młodzieżowego: boli mnie gardło i babcia serwuje wódkę z pieprzem (zadziałało) sprzed chwili: przychodzę z Leonem, a babcia wraz z nim pije piwo z jednej szklanki, a ja się tylko patrzę, bo przyjechałam autem :angryy: (nie zadziałało) Quote
Recommended Posts