Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']świetnie ci wyszedł efekt wody poczułam go na własnej skórze :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Leonku jesteś rewelacyjny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: możesz brak udział w skoku do wody, gdzie liczy sie jak namniejszy rozprysk wody :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] możesz brak udział w skoku do wody, gdzie liczy sie jak namniejszy rozprysk wody :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: Płynne wejście :lol: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :roflt: :roflt: czyz taka sama gracja i wdziekiem Leon skacze ludziom na plecy, zeby ich ratować? :roflt: :roflt: [quote name='Maga100']poczułam go na własnej skórze :angryy: a co się zlościsz? :evil_lol: z cukru jesteś? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']:roflt: :roflt: czyz taka sama gracja i wdziekiem Leon skacze ludziom na plecy, zeby ich ratować? :roflt: :roflt: oczywiście! Powiedz, chciałabyś takiego ratownika, co? :evil_lol: a co się zlościsz? :evil_lol: z cukru jesteś? :evil_lol: ja nie, ale aparat niewykluczone :diabloti: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ja nie, ale aparat niewykluczone :diabloti: Ja tam nie wiem z czego Ty masz aparat :evil_lol: ale jednak stwierdzam, ze Saba z większa gracja plywa :evil_lol: więc się o aparat nie bojam :evil_lol: Tak plywa Dama :cool1: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']ale jednak stwierdzam, ze Saba z większa gracja plywa :evil_lol: więc się o aparat nie bojam :evil_lol: Tak plywa Dama :cool1: :evil_lol: że niby jest jakaś różnica pomiędzy naszymi psami, tak? :mad: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :mdleje: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Zmorka i Szelma to zobaczyły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']że niby jest jakaś różnica pomiędzy naszymi psami, tak? :mad: :hmmmm: między psami to moze niewielka, jakies 30 kg :evil_lol: ale stan wody dookola plynącego psa to jest róznica :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Pysia'] :mdleje: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Zmorka i Szelma to zobaczyły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wy wszyscy się w ogóle, ale to w ogóle nie znacie :zly7: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']wy wszyscy się w ogóle, ale to w ogóle nie znacie :zly7: Ja sie nie znam ale Zmoroszelmy - TAK!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Pysia'] :mdleje: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Zmorka i Szelma to zobaczyły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czy one też wchodzą do wody statecznie i spokojnie? :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Maga a czy Leon nie wie, że takie skaknie do wody to niebezpieczne moze byc ? :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 PIKA napisał(a):czy one też wchodzą do wody statecznie i spokojnie? :evil_lol: Na 100% nie tak ze inne wskakują aby je ratowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Leonka na pewno probowałyby widząc cos takiego :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']Maga a czy Leon nie wie, że takie skaknie do wody to niebezpieczne moze byc ? :evil_lol: nie wie i nie chce wiedzieć :evil_lol: no nie wiem, czy oddam :shake: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Ratunku!! Niech mi ktoś pomoze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To żart oczywiscie ;) Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100'] reszta wieczorem. Pa! hahaha niczym łania z taką gracją wszedł do wody :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Pysia napisał(a):Na 100% nie tak ze inne wskakują aby je ratowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Leonka na pewno probowałyby widząc cos takiego :evil_lol: haha a ja mam w domu niufa :multi: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA'] ale jednak stwierdzam, ze Saba z większa gracja plywa :evil_lol: Tak plywa Dama :cool1: :evil_lol: No coś ty Pika, zobacz jak on pięknie sunie, woda prawie nie drgnie ;) Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='mmbbaj']No coś ty Pika, zobacz jak on pięknie sunie, woda prawie nie drgnie ;) a ten rozpaczliwiec to co to? :evil_lol: Saba tak nigdy nie robi :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts