Maga100 Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='aga1215']w poprzednim wcieleniu był wydrą:evil_lol: najciekawsze jest to, ze on tak sam z siebie, ja sobie siedziałam na kocyku, a on szalał jak opętany :lol: Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Maga100']najciekawsze jest to, ze on tak sam z siebie, ja sobie siedziałam na kocyku, a on szalał jak opętany :lol: :evil_lol: to potwierdza moją hipotezę Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 jaką hipotezę? Po czym to wnosisz? :evil_lol: Czy wszyscy poszli już spać? Tak wcześnie, w sobotę?? :crazyeye: Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Maga100']jaką hipotezę? Po czym to wnosisz? :evil_lol: Czy wszyscy poszli już spać? Tak wcześnie, w sobotę?? :crazyeye: że Leonek był wydrem w poprzednim wcieleniu:evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 kurcze, spałam dzisiaj do 13.00, więc teraz mi się nie chce :placz: Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 A to był bojowy jamnik, strasznie cięzko było go sfotografować, szybki był jak messerschmitt Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cześć Magda A Leon nie zjadł bojowego jamnika ? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100'] Magda, a gdzie wy byliście? Może nad Świdrem? :cool3: A foty Leona cudne! Nawet Marek wczoraj je oglądał ze mną i chwalił, że dobre :lol: Mnie nie chwali :p Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Magda , czy śpisz jeszcze ??? Ładne te zdjęcia wydry . I woda taka czysta . I Artur przystojny jak nie wiem co. I jamnik bojowy z fajnym ogonem .Wogóle tak tu ładnbie - a Ty śpisz :roll: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']A Leon nie zjadł bojowego jamnika ? :evil_lol: on czuje respekt przed małymi krzykaczami :evil_lol: [quote name='mmbbaj']Magda, a gdzie wy byliście? Może nad Świdrem? :cool3: A foty Leona cudne! Nawet Marek wczoraj je oglądał ze mną i chwalił, że dobre :lol: Mnie nie chwali :p Pisałam parę stron wcześniej, że nad Świdrem wlaśnie. Też tam bywacie? No, no, cóż za nobilitacja od Twojego męża :evil_lol: Wasze zdjecia też fajne, wszytskie oglądałam, tylko jakoś nie mogłam się wstrzelic w temat rozmowy, więc siedziałam cicho :p [quote name='HankaRupczewska']Magda , czy śpisz jeszcze ??? Ładne te zdjęcia wydry . I woda taka czysta . I Artur przystojny jak nie wiem co. I jamnik bojowy z fajnym ogonem .Wogóle tak tu ładnbie - a Ty śpisz :roll: HANIU?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tak, śpię jeszcze :cool1: Quote
mmbbaj Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100'] Pisałam parę stron wcześniej, że nad Świdrem wlaśnie. Też tam bywacie? No tak myślałam, że pewnie gdzieś napisałaś :evil_lol: Nie wyrabiam z nadrabianiem w galeriach :placz: My nad Świder jezdziliśmy jak jeszcze nie było Bajanka, na grilla. Teraz nie bardzo to widzę bo Bajan raczej by nie usiedział w "naszym" miejscu, musiałabym go bez przerwy pilnować :roll: Teraz jezdzimy nad Wisłę, pokazywałam zdjęcia z zeszłego roku, tam jest zawsze bardzo mało ludzi, a przestrzeń duża! Tylko nie wiem jak teraz to wygląda, czy woda już opadła, jeszcze w tym roku nie byliśmy...A ludzie z dzieciakami nie mieli pretensji, że Leon wchodzi do wody?;) [quote name='Maga100'] jakoś nie mogłam się wstrzelic w temat rozmowy, więc siedziałam cicho :p :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TY Magda?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Witammm Pana Wydrę :loveu: :loveu: :loveu: śliczny jest jaksię tak tapla :cool1: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] A ludzie z dzieciakami nie mieli pretensji, że Leon wchodzi do wody?;) wynaleźliśmy miejsce w miarę z dala od taplających się bachorków :evil_lol: Spróbowaliby cos powiedzieć :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TY [B]Magda?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardzo śmieszne :mad: jak to mówi Malawaszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 My też staramy się zakotwiczać tam gdzie ludziów brak :razz:a szczególnie wrzaszczków:angryy:.Wczoraj nam się udało bo ludzi 0 sztuk:multi:latem już tak fajnie nie będzie :placz: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Chciałabym zaprezentować wam skok do wody w wykonaniu mojego psa. Zwróćcie uwagę na piękną grę mięśni oraz finezję, a także lekkość, z jaką mój pies wskakuje do wody :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']Chciałabym zaprezentować wam skok do wody w wykonaniu mojego psa. Zwróćcie uwagę na piękną grę mięśni oraz finezję, a także lekkość, z jaką mój pies wskakuje do wody :evil_lol: To Leonek gdzieś tu jest? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']Chciałabym zaprezentować wam skok do wody w wykonaniu mojego psa. Zwróćcie uwagę na piękną grę mięśni oraz finezję, a także lekkość, z jaką mój pies wskakuje do wody :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ta lekkość , te drżące mięśnie ten delikatny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:plusk wody :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 mam jeszcze parę zdjęć, ale to mnie ujęło :lol: Mmbbaju, no jak to? :crazyeye: Przecież Leon ewidentnie wybija się na pierwszy plan :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jesu co mu sie z łapami porobiło:evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jesu co mu sie z łapami porobiło:evil_lol: nie wiem, to jakiś krzywulec spotkany na spacerze, bo przecież to nie Leon :diabloti: Quote
Recommended Posts