Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

wodołaz wodołaz a nie "debil" :mad: a pańcia nie chciała się wykąpać razem z Leonkiem jak już była i tak cała mokra?? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola'] a pańcia nie chciała się wykąpać razem z Leonkiem jak już była i tak cała mokra?? :evil_lol: :evil_lol:

A kto mnie by robił zdjęcia?

Przyplątało się małe coś

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: :lol: :lol: hahaha ależ to małe musiało być malusieństwo

To było mniejsze od Luny :lol: Biegało szybko jak wariat i darło się w niebogłosy, gdy Leon przypadkiem na nie nadepnął :evil_lol:

Posted

Cytat:
Napisał(a) Cola
a pańcia nie chciała się wykąpać razem z Leonkiem jak już była i tak cała mokra?? :evil_lol: :evil_lol:

A kto mnie by robił zdjęcia?

Leonek :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']To było mniejsze od Luny :lol: Biegało szybko jak wariat i darło się w niebogłosy, gdy Leon przypadkiem na nie nadepnął :evil_lol:
eee no i tak super się bawiło jak na takie wrażliwe malusieństwo - Luna po jednym nadepnięciu zostaje wrogiem :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']eee no i tak super się bawiło jak na takie wrażliwe malusieństwo - Luna po jednym nadepnięciu zostaje wrogiem :evil_lol:

hahaha, tamto biegło do swojej pani po pomoc, a następnie z powrotem do Leona. Biedny był tak zestresowany wrzaskami małej, że starał się biegać delikatnie jak łania, a najlepiej w ogóle unosić się w powietrzu :lol:
A w ogóle to cudo zostało zabrane z Palucha

Posted

Przyplątało się małe coś

My to male cos też dzisiaj wiedzielismy :multi: i nawet chcialo do nas podlecieć, ale nie wiedziec czemu , nagle dalo po hamulach i zrobilo w tyl zwrot :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']My to male cos też dzisiaj wiedzielismy :multi: i nawet chcialo do nas podlecieć, ale nie wiedziec czemu , nagle dalo po hamulach i zrobilo w tyl zwrot :evil_lol:

nie no, zupełnie nie wiedzieć czemu :evil_lol: :evil_lol: Pewnie, Piko, na twój widok, bo przecież nie Sabci malutkiej :evil_lol:

A mój Ryjek kochany już w domu. Śpi pądnięty po działkowych atrakcjach

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:musisz mi robić tę fotę , widzisz ze nie jestem w formie:razz:

fakt, nie był specjalnie zachwycony :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobranoc ! Stanowisko pracy czeka ... :p

nie tylko stanowisko, ale też kupa zaległosci po dłuuuugim weekendzie majowym :shake:
Idę spać. Z książką :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie tylko stanowisko, ale też kupa zaległosci po dłuuuugim weekendzie majowym :shake:
Idę spać. Z książką :evil_lol: ;)w łóżku się nie czyta bo się oczy psują :evil_lol: