Cola Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :megagrin: skok na wieloryba :evil_lol: a woda to tam jeszcze została, czy już cała wyplumkana??;) Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 hahaha niczym baletnica - zwiewnie i delikatnie :lol: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Cała woda, po owym skoku, znalazła się na mnie :angryy: Pani mówi do mnie "debil", gdy ta sobie pływam bez celu Quote
Cola Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 wodołaz wodołaz a nie "debil" :mad: a pańcia nie chciała się wykąpać razem z Leonkiem jak już była i tak cała mokra?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Wyłowiłem kubeczek, wyłowiłem kubeczek! :multi: Jak chcesz mi zabrać, to mnie złap! :eviltong: mam się wytrzeć, tak? Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Cola'] a pańcia nie chciała się wykąpać razem z Leonkiem jak już była i tak cała mokra?? :evil_lol: :evil_lol: A kto mnie by robił zdjęcia? Przyplątało się małe coś Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 co, że niby idiotycznie wyglądam, gdy tak sobie leżę? Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Ale chłodno i jest fajnie powiedz lepiej, że zazdrościsz Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']powiedz lepiej, że zazdrościsz :lol: :lol: :lol: hahaha ależ to małe musiało być malusieństwo Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='malawaszka']:lol: :lol: :lol: hahaha ależ to małe musiało być malusieństwo To było mniejsze od Luny :lol: Biegało szybko jak wariat i darło się w niebogłosy, gdy Leon przypadkiem na nie nadepnął :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Cytat: Napisał(a) Cola a pańcia nie chciała się wykąpać razem z Leonkiem jak już była i tak cała mokra?? :evil_lol: :evil_lol: A kto mnie by robił zdjęcia? Leonek :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']To było mniejsze od Luny :lol: Biegało szybko jak wariat i darło się w niebogłosy, gdy Leon przypadkiem na nie nadepnął :evil_lol: eee no i tak super się bawiło jak na takie wrażliwe malusieństwo - Luna po jednym nadepnięciu zostaje wrogiem :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='malawaszka']eee no i tak super się bawiło jak na takie wrażliwe malusieństwo - Luna po jednym nadepnięciu zostaje wrogiem :evil_lol: hahaha, tamto biegło do swojej pani po pomoc, a następnie z powrotem do Leona. Biedny był tak zestresowany wrzaskami małej, że starał się biegać delikatnie jak łania, a najlepiej w ogóle unosić się w powietrzu :lol: A w ogóle to cudo zostało zabrane z Palucha Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ojejku jakie fajne fotki:loveu: :loveu: :loveu: glaskanko dla Leonka:loveu: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Przyplątało się małe coś My to male cos też dzisiaj wiedzielismy :multi: i nawet chcialo do nas podlecieć, ale nie wiedziec czemu , nagle dalo po hamulach i zrobilo w tyl zwrot :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='PIKA']My to male cos też dzisiaj wiedzielismy :multi: i nawet chcialo do nas podlecieć, ale nie wiedziec czemu , nagle dalo po hamulach i zrobilo w tyl zwrot :evil_lol: nie no, zupełnie nie wiedzieć czemu :evil_lol: :evil_lol: Pewnie, Piko, na twój widok, bo przecież nie Sabci malutkiej :evil_lol: A mój Ryjek kochany już w domu. Śpi pądnięty po działkowych atrakcjach Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :cool3:musisz mi robić tę fotę , widzisz ze nie jestem w formie:razz: Quote
Maga100 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:musisz mi robić tę fotę , widzisz ze nie jestem w formie:razz: fakt, nie był specjalnie zachwycony :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobranoc ! Stanowisko pracy czeka ... :p nie tylko stanowisko, ale też kupa zaległosci po dłuuuugim weekendzie majowym :shake: Idę spać. Z książką :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Maga100']nie tylko stanowisko, ale też kupa zaległosci po dłuuuugim weekendzie majowym :shake: Idę spać. Z książką :evil_lol: ;)w łóżku się nie czyta bo się oczy psują :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Maga100'] Idę spać. Z książką :evil_lol: a ja myślalam, ze z TZ-tem :hmmmm: Quote
Recommended Posts