Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
oprotestuj to!!!! pomożemy Ci!!!!!! :mad:

Waszko nie ma a Pikowa Saba :diabloti: Ona w protestach jest nie zastąpiona :razz:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']oprotestuj to!!!! pomożemy Ci!!!!!! :mad:

nie mogę oprotestować swojej własnej decyzji :shake:
Ale dzisiaj byliśmy na 3godzinnym spacerze, a potem Leon odjechał :placz: a ja siedzę samotna :placz:
:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie mogę oprotestować swojej własnej decyzji :shake:
Ale dzisiaj byliśmy na 3godzinnym spacerze, a potem Leon odjechał :placz: a ja siedzę samotna :placz:
:evil_lol:

Maga - dlaczego???? Dlaczego Leon zesłany na wygnanie?????

Posted

[quote name='agabass']no to chłpoaczyna odjechany wyszaleje się na działeczce i wybiega do woli Maga przeżyjesz rozstanie trzymaj sięAga ma rację , dla Leona to niebo na ziemi ta działeczka , nie będzie siedział sam w domku a ty spokojna będziesz w pracy ....no i na motorku z TZtem pośmigasz ;)

Posted

Ano się pozbyła i w słusznej sprawie, bo nigdzie Leon nie jest tak szczęśliwy jak tam.
A ja się w końcu wyspałam :p

A to jeszcze z wczoraj:

Posted

[quote name='asher']Maga, domyślam się, jak strasznie jest ci przykro i jak bardzo tęsknisz za ukochanym synusiem... Wspieram cię duchowo!!!! :calus:

Ach, ty Asher, to masz serce na dłoni
:diabloti:

Posted

Maga, zamiast wywalac kasę na jakieś popierdujące maszyny, zainwetsowałabyś lepiej w dobry sprzęt foto! Robisz świetne zdjęcia! :klacz:

Posted

[quote name='asher']Maga, zamiast wywalac kasę na jakieś popierdujące maszyny,

o nie, moja droga, popierdująca maszyna sprawia mi wiecej radości niż robienie zdjęć :eviltong:

zainwetsowałabyś lepiej w dobry sprzęt foto!

zainwestuję, zainwestuję, muszę tylko znowu zarobić. Juz jeden fajny sprzęt czeka na mnie z 20% rabatem :p I dodatkowym obiektywem :p

Posted

[quote name='Maga100']o nie, moja droga, popierdująca maszyna sprawia mi wiecej radości niż robienie zdjęć :eviltong:
Kochana, jesteś sama jedna przeciw wszystkim odwiedzającym leonową galerię! Nam twoja maszyna nie sprawia absolutnie żadnej frajdy, w przeciwieństwie do zdjęć! I tym sposobem zostałaś przegłosowana :diabloti:
Wiem, wiem, ty masz dyktatorskie zapędy, ale zawsze można spróbowac, nie? :cool1:

zainwestuję, zainwestuję, muszę tylko znowu zarobić. Juz jeden fajny sprzęt czeka na mnie z 20% rabatem :p I dodatkowym obiektywem :p
Łiiii, a sprzedasz mi wtedy swój stary aparat? Z odpowiednim rabatem, oczywista :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ozainwestuję, zainwestuję, muszę tylko znowu zarobić. Juz jeden fajny sprzęt czeka na mnie z 20% rabatem :p I dodatkowym obiektywem :p

bosz jak się to robi??? :placz:

Posted

[quote name='asher']
Kochana, jesteś sama jedna przeciw wszystkim odwiedzającym leonową galerię! Nam twoja maszyna nie sprawia absolutnie żadnej frajdy, w przeciwieństwie do zdjęć!

ależ nie mam zamiaru rezygnować z niczego, więc będzie i to i to. A że jedno może jeszcze na mnie poczekac, a drugie nie mogło, to wybór był prosty :eviltong:
A aparat byłby już teraz, gdyby komp nie wyciągnął padaczki, więc kasę na aparat musiałam zainwestować w laptopa :-(

Wiem, wiem, ty masz dyktatorskie zapędy,

że co mam??? :angryy: Ja jestem miła, spokojna i ułożona :mad:

Łiiii, a sprzedasz mi wtedy swój stary aparat? Z odpowiednim rabatem, oczywista :diabloti:

sprzedam, jak moja mama nie skorzysta z prawa pierwokupu :p

[quote name='malawaszka']bosz jak się to robi??? :placz:

ale co, Waszeczko? :hmmmm:

Posted

[quote name='Maga100']Ja jestem miła, spokojna i ułożona :mad:

a jak Cie ukladali? :diabloti: Na smakolyki, kliker czy pilkę ? :diabloti:

Posted

Lełon jest fantastyczny i wogle wogle wogle...:loveu:

Z nutką westchnienia oglądam zdjęcia szalejącego, pełnego sił psa...

Posted

[quote name='Pagaj']

Z nutką westchnienia oglądam zdjęcia szalejącego, pełnego sił psa...

wiem, bo ja myślę o Pagajku, który tak szaleć nie może. Ale z drugiej strony Pagaj jest szczęśliwy z Wami i to najważniejsze.

Nurek

Kopanie dołków w wodzie ma wiele sensu :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']
Nurek

Kopanie dołków w wodzie ma wiele sensu :evil_lol:

oooo...biszkopt :cool3: a kopanie dołków zawsze ma sens wszędzie tam gdzie jest piach :evil_lol:

Posted

Nie naśmiewajcie się, on naprawdę był bardzo zaabsorbowany tym kopaniem... :stupid:

Uwaga, przygotowywuję się do skoku:

I hop! Prawda, że zgrabnie?