jo-jo Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 malawaszka napisał(a):oprotestuj to!!!! pomożemy Ci!!!!!! :mad: Waszko nie ma a Pikowa Saba :diabloti: Ona w protestach jest nie zastąpiona :razz: Quote
Maga100 Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 [quote name='malawaszka']oprotestuj to!!!! pomożemy Ci!!!!!! :mad: nie mogę oprotestować swojej własnej decyzji :shake: Ale dzisiaj byliśmy na 3godzinnym spacerze, a potem Leon odjechał :placz: a ja siedzę samotna :placz: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']nie mogę oprotestować swojej własnej decyzji :shake: Ale dzisiaj byliśmy na 3godzinnym spacerze, a potem Leon odjechał :placz: a ja siedzę samotna :placz: :evil_lol: Maga - dlaczego???? Dlaczego Leon zesłany na wygnanie????? Quote
agabass Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 no to chłpoaczyna odjechany wyszaleje się na działeczce i wybiega do woli Maga przeżyjesz rozstanie trzymaj się Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='agabass']no to chłpoaczyna odjechany wyszaleje się na działeczce i wybiega do woli Maga przeżyjesz rozstanie trzymaj sięAga ma rację , dla Leona to niebo na ziemi ta działeczka , nie będzie siedział sam w domku a ty spokojna będziesz w pracy ....no i na motorku z TZtem pośmigasz ;) Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Ano się pozbyła i w słusznej sprawie, bo nigdzie Leon nie jest tak szczęśliwy jak tam. A ja się w końcu wyspałam :p A to jeszcze z wczoraj: Quote
asher Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Maga, domyślam się, jak strasznie jest ci przykro i jak bardzo tęsknisz za ukochanym synusiem... Wspieram cię duchowo!!!! :calus: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='asher']Maga, domyślam się, jak strasznie jest ci przykro i jak bardzo tęsknisz za ukochanym synusiem... Wspieram cię duchowo!!!! :calus: Ach, ty Asher, to masz serce na dłoni :diabloti: Quote
asher Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Maga, zamiast wywalac kasę na jakieś popierdujące maszyny, zainwetsowałabyś lepiej w dobry sprzęt foto! Robisz świetne zdjęcia! :klacz: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='asher']Maga, zamiast wywalac kasę na jakieś popierdujące maszyny, o nie, moja droga, popierdująca maszyna sprawia mi wiecej radości niż robienie zdjęć :eviltong: zainwetsowałabyś lepiej w dobry sprzęt foto! zainwestuję, zainwestuję, muszę tylko znowu zarobić. Juz jeden fajny sprzęt czeka na mnie z 20% rabatem :p I dodatkowym obiektywem :p Quote
asher Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']o nie, moja droga, popierdująca maszyna sprawia mi wiecej radości niż robienie zdjęć :eviltong: Kochana, jesteś sama jedna przeciw wszystkim odwiedzającym leonową galerię! Nam twoja maszyna nie sprawia absolutnie żadnej frajdy, w przeciwieństwie do zdjęć! I tym sposobem zostałaś przegłosowana :diabloti: Wiem, wiem, ty masz dyktatorskie zapędy, ale zawsze można spróbowac, nie? :cool1: zainwestuję, zainwestuję, muszę tylko znowu zarobić. Juz jeden fajny sprzęt czeka na mnie z 20% rabatem :p I dodatkowym obiektywem :p Łiiii, a sprzedasz mi wtedy swój stary aparat? Z odpowiednim rabatem, oczywista :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']ozainwestuję, zainwestuję, muszę tylko znowu zarobić. Juz jeden fajny sprzęt czeka na mnie z 20% rabatem :p I dodatkowym obiektywem :p bosz jak się to robi??? :placz: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='asher'] Kochana, jesteś sama jedna przeciw wszystkim odwiedzającym leonową galerię! Nam twoja maszyna nie sprawia absolutnie żadnej frajdy, w przeciwieństwie do zdjęć! ależ nie mam zamiaru rezygnować z niczego, więc będzie i to i to. A że jedno może jeszcze na mnie poczekac, a drugie nie mogło, to wybór był prosty :eviltong: A aparat byłby już teraz, gdyby komp nie wyciągnął padaczki, więc kasę na aparat musiałam zainwestować w laptopa :-( Wiem, wiem, ty masz dyktatorskie zapędy, że co mam??? :angryy: Ja jestem miła, spokojna i ułożona :mad: Łiiii, a sprzedasz mi wtedy swój stary aparat? Z odpowiednim rabatem, oczywista :diabloti: sprzedam, jak moja mama nie skorzysta z prawa pierwokupu :p [quote name='malawaszka']bosz jak się to robi??? :placz: ale co, Waszeczko? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']ale co, Waszeczko? :hmmmm: no te rabaty, upusty, dodatkowe obiektywy??? :placz: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='malawaszka']no te rabaty, upusty, dodatkowe obiektywy??? :placz: kolega pracujący w salonie Optimusa :p Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']Ja jestem miła, spokojna i ułożona :mad: a jak Cie ukladali? :diabloti: Na smakolyki, kliker czy pilkę ? :diabloti: Quote
00000 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Lełon jest fantastyczny i wogle wogle wogle...:loveu: Z nutką westchnienia oglądam zdjęcia szalejącego, pełnego sił psa... Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Pagaj'] Z nutką westchnienia oglądam zdjęcia szalejącego, pełnego sił psa... wiem, bo ja myślę o Pagajku, który tak szaleć nie może. Ale z drugiej strony Pagaj jest szczęśliwy z Wami i to najważniejsze. Nurek Kopanie dołków w wodzie ma wiele sensu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']Kopanie dołków w wodzie ma wiele sensu :evil_lol: hahahahaha szalenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100'] Nurek Kopanie dołków w wodzie ma wiele sensu :evil_lol: Magda - ŚWIETNE ! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100'] Nurek Kopanie dołków w wodzie ma wiele sensu :evil_lol: oooo...biszkopt :cool3: a kopanie dołków zawsze ma sens wszędzie tam gdzie jest piach :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Nie naśmiewajcie się, on naprawdę był bardzo zaabsorbowany tym kopaniem... :stupid: Uwaga, przygotowywuję się do skoku: I hop! Prawda, że zgrabnie? Quote
Recommended Posts