Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Nawet ci porzucam. A jak mocniej chwycisz, to jeżyk nawet potępiająco zapiszczy :diabloti: Kiedy ja się boję, że za abrdzo się nakręcę... A wtedy wiesz, za pomoca takiego jeża wszystko będzie można ze mną zrobić... :shake:

Posted

[quote name='asher']Kiedy ja się boję, że za abrdzo się nakręcę... A wtedy wiesz, za pomoca takiego jeża wszystko będzie można ze mną zrobić... :shake:

Ty się śmiej, a Leon naprawdę bez jeża już żyć nie potrafi. I na dobranoc musi sobie parę razy zapiszczeć, najlepiej k 24.00 i jak najbliżej mojego ucha :angryy:

[quote name='agabass']za to my dziś szaleliśmy nad Łomną

a gdzie to? :hmmmm:

[quote name='Cola']dbsst bomba podpis..myślałam ,że umrę ze śmiechu :lol:

no nie? :lol: Tylko czemu tylne nóżki w górze? ;)

Posted

[quote name='dbsst']pierwszy przy mikrofonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Idol czy Szansa na sukces:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='dbsst']Maga nie zajmuj nas nozkami bo widzimy ze sopran Leon wygryzl alt Mage :evil_lol:

czy jak to tam z tymi glosami :cool1:Leon to TENOR :razz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czy jedziecie dzisiaj gdzieś na dalszy spacer ?

Gdzieś się będzie trzeba wybrać. Ale bez TZta, ten pojechał wczoraj do grilla i do tej pory nie wrócił :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Wredne baby :angryy:
Chyba zepsuję sobie komputer, żeby nie mieć z wami do czynienia
:mad:

A psuj :diabloti: to Twój komputer :diabloti: za Twoje cięzko zarobione piniondze :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']A psuj :diabloti: to Twój komputer :diabloti: za Twoje cięzko zarobione piniondze :diabloti:

Mam w domu jeszcze jeden komputer :diabloti: Nie powiem czyj :diabloti: I nie za moje ciężko zarobione pieniądze :diabloti: Nie powiem za czyje :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Mam w domu jeszcze jeden komputer :diabloti: Nie powiem czyj :diabloti: I nie za moje ciężko zarobione pieniądze :diabloti: Nie powiem za czyje :diabloti:

Chcesz psuc MÓJ komputer, żebys TY nie mogla wejść na dogo ? :diabloti: To bez sensu :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Chcesz psuc MÓJ komputer, żebys TY nie mogla wejść na dogo ? :diabloti:

Nie. Popsuję go z czystej złośliwości :diabloti: