Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :pno no Maga no no ....teraz już nie masz wymówki ;) Quote
Maga100 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno no Maga no no ....teraz już nie masz wymówki ;) Wciąż mam :eviltong: PRACA :mad: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Maga100']Wciąż mam :eviltong: PRACA :mad: :pwitaj Leonku :multi::multi::multi: ale teraz są przeplatane wolne :eviltong: Quote
Maga100 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ale teraz są przeplatane wolne :eviltong: Wiem. Jutro wprawdzie idę do pracy, ale za to mam nie idę aż do końca tygodnia :multi: Teraz bylismy pare dni na działce i choć większą część czasu lało, to Leon był przeszczęśliwy - warto więc było. Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ale szczęśliwy Leon :loveu: Super że możecie posiedzieć na działce a nie w mieście :razz: Quote
Maga100 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Obiecałam Leonowi, ze kiedyś kupię mu domek z ogródkiem :evil_lol: :evil_lol: Ponieważ całą niedzielę lało, Leon co jakiś czas przychodził się ogrzać ... ... i wytrzeć A teraz pomału spadam spać, bo jutro wstaję :angryy: Quote
00000 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Jak ja kocham mordkę Lełonka!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Maga100'] I teraz mam nowego ślicznego notebooka :cool1: I już nic mi się nie zawiesza, nie pada, i w ogóle działa. ciekawe jak dlugo :evil_lol: [quote name='Maga100'] Teraz bylismy pare dni na działce Motorm pojechaliście? :razz: Quote
malawaszka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Maga100'] :crazyeye: jakież to słabe chucherko że aż się przewraca na zakrętach :shake: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='PIKA'] Motorm pojechaliście? :razz: tak, jasne, a Leon biegł za motorem :evil_lol: [quote name='malawaszka']:crazyeye: jakież to słabe chucherko że aż się przewraca na zakrętach :shake: Labki mają skłonności do tycia, więc ja dbam, aby nie miał :diabloti: Quote
agabass Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dla szczęśliwości Leona wrto wszystko - super szczęsliwa mordka za to my dziś szaleliśmy nad Łomną chłopcy zmordowani Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Maga100']tak, jasne, a Leon biegł za motorem :evil_lol: Labki mają skłonności do tycia, więc ja dbam, aby nie miał :diabloti: Taaa i dlatego mu za motorem każesz latac :diabloti: ale u jak szkieletor wyglada :shake: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='PIKA'] ale u jak szkieletor wyglada :shake: Nie wygląda, tylko tak wyszedł :angryy: nie jest za chudy, zapewniam was, podejrzliwe babole :eviltong: A tu w ukochanym dołku, który musiałam potem zakopywać Quote
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Maga100'] Ale masz odważnego psa!!! Te krzaczory zawsze są gęsto oplecione pajęczyną, ja bym tam w życiu nie wlazła :nerwy: :scared: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='asher'], ja bym tam w życiu nie wlazła :nerwy: :scared: Naprawdę?? Nie wlazłabyś?? Ale z jeżykiem w pysku to byś pewnie pogalopowała, co? :diabloti: Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ale cudne :loveu: :pz Leona się model zrobił , tak pięknie pozuje:razz: Quote
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Maga100']Naprawdę?? Nie wlazłabyś?? Ale z jeżykiem w pysku to byś pewnie pogalopowała, co? :diabloti: Aaaa, tej opcji nie roważałam, muszę to przemyśleć :cool1: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ale cudne :loveu: :pz Leona się model zrobił , tak pięknie pozuje:razz: A tam pozował :shake: Usiłował się schować przede mną i aparatem :evil_lol: [quote name='asher']Aaaa, tej opcji nie roważałam, muszę to przemyśleć :cool1: Nawet ci porzucam. A jak mocniej chwycisz, to jeżyk nawet potępiająco zapiszczy :diabloti: Quote
Recommended Posts