PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Co Ty gadasz, ze pogoda do dupy ? :razz: Bylam na Kabatach, pogoda świetna i co najważniejsze nie padało :multi: Quote
Maga100 Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Widac tylko na Bemowie było do dupy :angryy: Nawet dwa razy padało :angryy: A teraz ja padam, jestem wykończona (nie wiem czym :hmmmm: i przemarznięta straszliwie Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 czesc Maga :) WIdze ze Ty nieodpuscilas mimo pogody i bylas na otwarciu... My darowalismy sobie cala impreze na Bemowie, za to kawelek jechalismy w paradzie... wiec moze sie nawet widzielismy :cool3: pogoda faktycznie nedzna... W drodze do domu zlapal nas deszcz :angryy: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Maga100 napisał(a): A teraz ja padam, jestem wykończona (nie wiem czym :hmmmm: i przemarznięta straszliwie ja tam przegrzana jestem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Maga100 napisał(a):i przemarznięta straszliwie musi za cienka ta skórka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 malawaszka napisał(a):musi za cienka ta skórka :evil_lol: Złośliwa maupa :eviltong: Miałam i skórkę, i podkolanówki, i zimowe buty i dwa swetry, i chustę, i maskę i rekawice i.... i kuźwa zimno :shake: Dzisiaj ładna pogoda, więc zaraz się wybieramy. Może zdjęcia jakieś ładniejsze będą Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Maga100 napisał(a):Złośliwa maupa :eviltong: Miałam i skórkę, i podkolanówki, i zimowe buty i dwa swetry, i chustę, i maskę i rekawice i.... i kuźwa zimno :shake: Dzisiaj ładna pogoda, więc zaraz się wybieramy. Może zdjęcia jakieś ładniejsze będą :razz:no to nam teraz przyszło czekać na foty :cool3: Quote
mmbbaj Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Maga100 napisał(a): na motorze, który kupię, jak uzbieram 80tys ;) Hmmmm...., a ja cosik pamiętam, że ty miałaś zbierać na domek za miastem...dla Leona :razz: Maga100 napisał(a):W ten weekend nie będzie zdjęć Leona, bo Leon wywieziony do mamy, bo pani rozpoczęła sezon motocyklowy :p Biedny Leon :placz: :placz: :placz: pani go porzuciła dla tej wstrętnej maszyny :diabloti: A sezon się kiedy kończy? :hmmmm: , może w zimie? :evil_lol: Maga100 napisał(a): Było BOWSKO, szczególnie na paradzie Rozumiem, że jechałaś tyłem do jazdy i cykałaś zdjęcia? :roll: Maga100 napisał(a): A tu już jedną ręką prowadzisz :happy1: , a drugą foty cykasz? :evil_lol: Tylko nieco z kursu zboczyłaś...chyba :cool3: ...;) No i oczywiście nie myliłam się! Jechaliście Al. Jerozolimskimi i hałasowaliście pod MOIMI oknami :mad: A jakbym akurat chciała z Bajanem przejść tam gdzie zawsze zaczynamy spacer, to musiałabym czekać z pół godziny na przejście :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Mmbaj, niestety nie zgadłaś :eviltong: Nie mogłam robić zdjęć podczas jazdy, bo TZ marudził, że się kręcę :shake: Dzisiaj pogoda cudna, jaka szkoda, że wczoraj tak nie było :-( Parę zdjeć dla miłośników motorów, bo innych nie mam, a to podobno galeria :hmmmm: Pech dał o sobie znać zaraz rano, bo gdy tylko otworzyliśmy garaż, zobaczyliśmy kapcia, więc pierwsze co trzeba było wydać pieniądz na dętkę Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :cool1:Kuba chyba zostanie wiernym oglądaczem Twojej motocyklowej galerii;) A to coś dla mnie :razz: Quote
Maga100 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Jednak zbieram na Gold Winga ;) Sprawdzanie wytrzymałości kombinezonu Quote
Maga100 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:Kuba chyba zostanie wiernym oglądaczem Twojej motocyklowej galerii;) Cieszę się, że znalazła się choć jedna osoba, dla której warto było zmniejszać zdjęcia ! :multi: ;) Przekaż Kubie, że teraz będzie tego więcej, bo zaczną się zloty itp. więc i zdjęcia będą :cool1: A to coś dla mnie :razz: Hahaha, Alicjo, nie uwierzysz, ale robiąc to zdjęcie właśnie myślałam o tobie, że dla ciebie by się nadawał! :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Maga100 napisał(a): Cieszę się, że znalazła się choć jedna osoba, dla której warto było zmniejszać zdjęcia ! :multi: ;) Przekaż Kubie, że teraz będzie tego więcej, bo zaczną się zloty itp. więc i zdjęcia będą :cool1: [B]Hahaha, Alicjo, nie uwierzysz, ale robiąc to zdjęcie właśnie myślałam o tobie, że dla ciebie by się nadawał! :evil_lol: [COLOR=Blue][I]:pKuba właśnie tu ogląda ze mna ;) Widzisz jak mnie zdążyłaś poznać , że wiedziałaś jaka maszynka dla Mnie :evil_lol: Czekamy na dalsze fotki :multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='asher']A święcił prawdziwy ksiądz? :crazyeye: :lol: nie, sztuczny :diabloti: Drogi Asherku to najprawdziwszy ksiądz :cool1: Alicjo i Kubo, więcej nie mam, bo naprawe trudno robić zdjęcia na motorze, ale jeszcze będą w tym sezonie :p Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Maga100']nie, sztuczny :diabloti: Drogi Asherku to najprawdziwszy ksiądz :cool1: Alicjo i Kubo, więcej nie mam, bo naprawe trudno robić zdjęcia na motorze, ale jeszcze będą w tym sezonie :p to będziemy cierpliwie oczekiwać :pMasz w nas wiernych oglądaczy . Jak znajdę wolną chwilę to zrobię fotki motorkom Kuby ;)/ takie modele z Burago i Maisto:evil_lol:/ Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No dobra Maga motorki cudne, lubiam bardzo, :loveu: ale kiedy spacer z Leonkiem? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Maga100'] Sprawdzanie wytrzymałości kombinezonu Twojego? :-o , noooo, bardzo ładnie wyszłaś na tym zdjęciu :evil_lol: [quote name='PIKA']No dobra Maga motorki cudne, lubiam bardzo, :loveu: ale kiedy spacer z Leonkiem? :evil_lol: Nie czytałaś, że Leon wywieziony? :diabloti: A sezon dopiero się zaczął :p A ja motorów nie lubiam :obrazic: Quote
anetta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 na motorze, który kupię, jak uzbieram 80tys Jednak zbieram na Gold Winga Jednak kobieta zmienna jest :grin::grin: Wspaniale dwukolowce..i trzy:cool3: Maga, a widzialas te mini motorki?:lol: Wyrabiste sa :lol::happy1: JAk widze male dziecko na nim to smiac mi sie chce :lol: Smiesznie to wyglada! Miec takie cacko...Zapewne latwe w obsludze (czyli dla mnie :lol:) i pod pache mozna wziac :lol: Jak moj brat przyjedzie z roweru to mu pokaze foty :cool1: Quote
Maga100 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='PIKA'] ale kiedy spacer z Leonkiem? :evil_lol: I na spacer z Leonkiem przyjdzie czas :eviltong: [quote name='mmbbaj'] Nie czytałaś, że Leon wywieziony? :diabloti: A sezon dopiero się zaczął :p I nawet nie wiesz, jaki szczęśliwy wrócił, całe dwa dni działki, spacerów i kąpieli. Jak go odebrałam od mamy, to spał 5 godzin jak nieżywy [quote name='anetta']Jednak kobieta zmienna jest :grin::grin: a tam zmienna. Na krótkie przejażdźki ten pierwszy, na dłuższe ten drugi. Bo do tego pierwszego nie ma gdzie zapakować wszystkich niezbędnych rzeczy na wyjazd :shake: Maga, a widzialas te mini motorki?:lol: Wyrabiste sa :lol::happy1: Nooo i prawa jazdy na nie trzeba :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :placz: :placz: :placz: o mamo Maga jednak jesteś baaardzo wredną BABĄ!!!! tak mnie torturować :placz: :placz: :placz: boszzz jak pięknie... :placz: jakbyś tam gdzieś wyhaczyła jakiegoś samotnego przystojniaka, któremy niezmiernie potrzebny balast na tylnim siedzonku to daj mu linka do mojej galerii :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Jestem :diabloti: :multi: Uroczyście oświadczam, że 3 dni temu dokonałam zakupu nowego laptopa :cool3: Bo mój poprzedni truposz wyciągnął padaczkę kompletnie :shake: I teraz mam nowego ślicznego notebooka :cool1: I już nic mi się nie zawiesza, nie pada, i w ogóle działa. Byliśmy na działce i teraz jestem, podłączona do neta :cool1: Quote
Recommended Posts