Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Widac tylko na Bemowie było do dupy :angryy:
Nawet dwa razy padało :angryy:
A teraz ja padam, jestem wykończona (nie wiem czym :hmmmm: i przemarznięta straszliwie

Posted

czesc Maga :) WIdze ze Ty nieodpuscilas mimo pogody i bylas na otwarciu... My darowalismy sobie cala impreze na Bemowie, za to kawelek jechalismy w paradzie... wiec moze sie nawet widzielismy :cool3:

pogoda faktycznie nedzna... W drodze do domu zlapal nas deszcz :angryy:

Posted

Maga100 napisał(a):

A teraz ja padam, jestem wykończona (nie wiem czym :hmmmm: i przemarznięta straszliwie

ja tam przegrzana jestem :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
musi za cienka ta skórka :evil_lol:

Złośliwa maupa :eviltong:
Miałam i skórkę, i podkolanówki, i zimowe buty i dwa swetry, i chustę, i maskę i rekawice i.... i kuźwa zimno :shake:
Dzisiaj ładna pogoda, więc zaraz się wybieramy.
Może zdjęcia jakieś ładniejsze będą

Posted

Maga100 napisał(a):
Złośliwa maupa :eviltong:
Miałam i skórkę, i podkolanówki, i zimowe buty i dwa swetry, i chustę, i maskę i rekawice i.... i kuźwa zimno :shake:
Dzisiaj ładna pogoda, więc zaraz się wybieramy.
Może zdjęcia jakieś ładniejsze będą
:razz:no to nam teraz przyszło czekać na foty :cool3:

Posted

Maga100 napisał(a):

na motorze, który kupię, jak uzbieram 80tys ;)

Hmmmm...., a ja cosik pamiętam, że ty miałaś zbierać na domek za miastem...dla Leona :razz:

Maga100 napisał(a):
W ten weekend nie będzie zdjęć Leona, bo Leon wywieziony do mamy, bo pani rozpoczęła sezon motocyklowy :p

Biedny Leon :placz: :placz: :placz: pani go porzuciła dla tej wstrętnej maszyny :diabloti: A sezon się kiedy kończy? :hmmmm: , może w zimie? :evil_lol:

Maga100 napisał(a):

Było BOWSKO, szczególnie na paradzie

Rozumiem, że jechałaś tyłem do jazdy i cykałaś zdjęcia? :roll:

Maga100 napisał(a):

A tu już jedną ręką prowadzisz :happy1: , a drugą foty cykasz? :evil_lol: Tylko nieco z kursu zboczyłaś...chyba :cool3: ...;)
No i oczywiście nie myliłam się! Jechaliście Al. Jerozolimskimi i hałasowaliście pod MOIMI oknami :mad: A jakbym akurat chciała z Bajanem przejść tam gdzie zawsze zaczynamy spacer, to musiałabym czekać z pół godziny na przejście :evil_lol:

Posted

Mmbaj, niestety nie zgadłaś :eviltong: Nie mogłam robić zdjęć podczas jazdy, bo TZ marudził, że się kręcę :shake:

Dzisiaj pogoda cudna, jaka szkoda, że wczoraj tak nie było :-(
Parę zdjeć dla miłośników motorów, bo innych nie mam, a to podobno galeria :hmmmm:

Pech dał o sobie znać zaraz rano, bo gdy tylko otworzyliśmy garaż, zobaczyliśmy kapcia, więc pierwsze co trzeba było wydać pieniądz na dętkę

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool1:Kuba chyba zostanie wiernym oglądaczem Twojej motocyklowej galerii;)

Cieszę się, że znalazła się choć jedna osoba, dla której warto było zmniejszać zdjęcia ! :multi: ;) Przekaż Kubie, że teraz będzie tego więcej, bo zaczną się zloty itp. więc i zdjęcia będą :cool1:

A to coś dla mnie :razz:

Hahaha, Alicjo, nie uwierzysz, ale robiąc to zdjęcie właśnie myślałam o tobie, że dla ciebie by się nadawał! :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

Cieszę się, że znalazła się choć jedna osoba, dla której warto było zmniejszać zdjęcia ! :multi: ;) Przekaż Kubie, że teraz będzie tego więcej, bo zaczną się zloty itp. więc i zdjęcia będą :cool1:

[B]Hahaha, Alicjo, nie uwierzysz, ale robiąc to zdjęcie właśnie myślałam o tobie, że dla ciebie by się nadawał! :evil_lol:
[COLOR=Blue][I]:pKuba właśnie tu ogląda ze mna ;)
Widzisz jak mnie zdążyłaś poznać , że wiedziałaś jaka maszynka dla Mnie :evil_lol:
Czekamy na dalsze fotki :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='asher']A święcił prawdziwy ksiądz? :crazyeye: :lol:

nie, sztuczny :diabloti:

Drogi Asherku to najprawdziwszy ksiądz :cool1:

Alicjo i Kubo, więcej nie mam, bo naprawe trudno robić zdjęcia na motorze, ale jeszcze będą w tym sezonie :p

Posted

[quote name='Maga100']nie, sztuczny :diabloti:

Drogi Asherku to najprawdziwszy ksiądz :cool1:

Alicjo i Kubo, więcej nie mam, bo naprawe trudno robić zdjęcia na motorze, ale jeszcze będą w tym sezonie :p to będziemy cierpliwie oczekiwać :pMasz w nas wiernych oglądaczy .
Jak znajdę wolną chwilę to zrobię fotki motorkom Kuby ;)/ takie modele z Burago i Maisto:evil_lol:/

Posted

[quote name='Maga100']

Sprawdzanie wytrzymałości kombinezonu

Twojego? :-o , noooo, bardzo ładnie wyszłaś na tym zdjęciu :evil_lol:

[quote name='PIKA']No dobra Maga motorki cudne, lubiam bardzo, :loveu: ale kiedy spacer z Leonkiem? :evil_lol:

Nie czytałaś, że Leon wywieziony? :diabloti: A sezon dopiero się zaczął :p A ja motorów nie lubiam :obrazic:

Posted

na motorze, który kupię, jak uzbieram 80tys

Jednak zbieram na Gold Winga

Jednak kobieta zmienna jest :grin::grin:

Wspaniale dwukolowce..i trzy:cool3:
Maga, a widzialas te mini motorki?:lol: Wyrabiste sa :lol::happy1: JAk widze male dziecko na nim to smiac mi sie chce :lol: Smiesznie to wyglada! Miec takie cacko...Zapewne latwe w obsludze (czyli dla mnie :lol:) i pod pache mozna wziac :lol:

Jak moj brat przyjedzie z roweru to mu pokaze foty :cool1:

Posted

[quote name='PIKA'] ale kiedy spacer z Leonkiem? :evil_lol:

I na spacer z Leonkiem przyjdzie czas :eviltong:
[quote name='mmbbaj']
Nie czytałaś, że Leon wywieziony? :diabloti: A sezon dopiero się zaczął :p

I nawet nie wiesz, jaki szczęśliwy wrócił, całe dwa dni działki, spacerów i kąpieli. Jak go odebrałam od mamy, to spał 5 godzin jak nieżywy

[quote name='anetta']Jednak kobieta zmienna jest :grin::grin:

a tam zmienna. Na krótkie przejażdźki ten pierwszy, na dłuższe ten drugi. Bo do tego pierwszego nie ma gdzie zapakować wszystkich niezbędnych rzeczy na wyjazd :shake:

Maga, a widzialas te mini motorki?:lol: Wyrabiste sa :lol::happy1:

Nooo i prawa jazdy na nie trzeba :evil_lol:

Posted

:placz: :placz: :placz: o mamo Maga jednak jesteś baaardzo wredną BABĄ!!!! tak mnie torturować :placz: :placz: :placz: boszzz jak pięknie... :placz: jakbyś tam gdzieś wyhaczyła jakiegoś samotnego przystojniaka, któremy niezmiernie potrzebny balast na tylnim siedzonku to daj mu linka do mojej galerii :evil_lol:

Posted

Jestem :diabloti: :multi:
Uroczyście oświadczam, że 3 dni temu dokonałam zakupu nowego laptopa :cool3: Bo mój poprzedni truposz wyciągnął padaczkę kompletnie :shake:
I teraz mam nowego ślicznego notebooka :cool1:
I już nic mi się nie zawiesza, nie pada, i w ogóle działa.
Byliśmy na działce i teraz jestem, podłączona do neta :cool1: