Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
z jakim jeziorkiem? :razz:
Teraz na łąkach jest jeziorko. Polodowcowe ;)

Waszka, skoro aż trzy dni będziesz, koniecznie musimy się potkać!!!

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
:hmmmm: przeciez to do przewidzenia bylo? :hmmmm:

do przewidzenia tak, ale wkurzało mnie to! :placz:

I Leon wcale nie będzie na spacer wychodzil? :crazyeye:

bedzie. Ale za dnia z nudnym panem, a wieczorem z nudną panią :angryy:

malawaszka napisał(a):
a ja w czerwcu będę w Warszawie :razz: :p na Tarchoninie - może ktoś z Was tam mieszka? :cool1:

ja przez 2 lata mieszkałam na Trachominie, nie mogłaś wtedy przyjechać??
a w ogóle JA CIĘ MUSZĘ ZOBACZYĆ!
więc na pewno spotkamy się gdzieś w pół drogi :p A jak zabłądzisz, to cię poszukam :p

asher napisał(a):
Dziewczyny, a może wpadniecie w sobotę na Kabaty? :cool3: Gwarantuję bezludzie, ow iele ładniejsze niż wasze :evil_lol: I z jeziorkiem :cool3:

w sobotę to ja mam otwarcie sezonu motocyklowego i Leon będzie odtransportowany do babci. A Debe jest w Bydgoszczy.

Posted

zgadza się w sobote to ja jestem udoopiona w Bydgoszczy (juz od piątku mam to "szczęście")
a ja taka chętna teraz na spacerki :cool1:

Maga w końcu przyznałaś że jesteście za nudni dla Leonka cioteczka ta fajna z chęcia Leoneczka przygarnie :evil_lol:

WASZKA trafisz komunikacja miejską naszą na Żoliborz zawsze hahahahah wiec się nie bój ;)
a piffko to podstawa przed zlotem musimy potrenować ;)
tylko bądź taka jak ja będe w wawce a nie w Bydgoszczy ja Cię prosze :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):

WASZKA trafisz komunikacja miejską naszą na Żoliborz zawsze hahahahah wiec się nie bój ;)

tak, tak
wsiadasz na Tarchominie w 404 lub 186 wysiadasz przy "Park Olszyna" prosto w nasze ramiona :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
bardzo śmieszne, szkoda tylko, że nie iwem czemu to takie śmieszne :mad: :lol:

a ja tez nie wiem :niewiem: na przystanek tez nie trafisz? :crazyeye:

Posted

jeszcze pare miesięcy zostało - mam czas na opanowanie planu waweki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i na rozwinięcie tej części mózgu odpowiedzialnej za orientacje w terenie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja w czerwcu będę w Warszawie :razz: :p na Tarchoninie - może ktoś z Was tam mieszka? :cool1:

mieszkac to nie mieszkamy, ale chętnie gdzieś się skumamy z Tobą:cool3:

Posted

Maga100 napisał(a):
w sobotę to ja mam otwarcie sezonu motocyklowego i Leon będzie odtransportowany do babci. A Debe jest w Bydgoszczy.
Buuuu, to szkoda :sad:

Posted

asher napisał(a):
Buuuu, to szkoda :sad:

ale ja jestem chetna :razz:

I saba tez :razz: szczególnie na kapanie w tym polodowcowym jeziorku, jak to jest mozliwe :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
To super :multi: Zdzwonimy się w piatek, oki?
Tylko ręcznik proszę dla Saby zabrać, bo ja jutro robię świąteczne porządki :mad: ;)

ale ręcznik to niewiele pomoże :evil_lol: (a wlaściwie nic nie pomoże) ona i tak bedzie schła z kilka godzin :evil_lol:

I kto powiedzial, ze ja do Ciebie później pójde ? :hmmmm: i znowu będe siedzieć do nocy :oops: :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
i na rozwinięcie tej części mózgu odpowiedzialnej za orientacje w terenie :evil_lol:

Waszko, mam dla ciebie złą wiadomość :shake: Ta część mózgu jest wrodzona :diabloti: Tego się nie nabywa :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
Waszko, mam dla ciebie złą wiadomość :shake: Ta część mózgu jest wrodzona :diabloti: Tego się nie nabywa :diabloti:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

nie ma jak szczera pani psycholozka :evil_lol: :evil_lol:

Posted

W ten weekend nie będzie zdjęć Leona, bo Leon wywieziony do mamy, bo pani rozpoczęła sezon motocyklowy :p
Oczywiście pogoda była do d....!!!!!!!!!!
Cóż, normalny pech :angryy: :angryy: :angryy:

Było BOWSKO, szczególnie na paradzie (zdjęcia też do d...., bo jak wspomniałam wyżej, pogoda do d.....)