asher Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 PIKA napisał(a):z jakim jeziorkiem? :razz:Teraz na łąkach jest jeziorko. Polodowcowe ;) Waszka, skoro aż trzy dni będziesz, koniecznie musimy się potkać!!! Quote
Maga100 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: przeciez to do przewidzenia bylo? :hmmmm: do przewidzenia tak, ale wkurzało mnie to! :placz: I Leon wcale nie będzie na spacer wychodzil? :crazyeye: bedzie. Ale za dnia z nudnym panem, a wieczorem z nudną panią :angryy: malawaszka napisał(a):a ja w czerwcu będę w Warszawie :razz: :p na Tarchoninie - może ktoś z Was tam mieszka? :cool1: ja przez 2 lata mieszkałam na Trachominie, nie mogłaś wtedy przyjechać?? a w ogóle JA CIĘ MUSZĘ ZOBACZYĆ! więc na pewno spotkamy się gdzieś w pół drogi :p A jak zabłądzisz, to cię poszukam :p asher napisał(a):Dziewczyny, a może wpadniecie w sobotę na Kabaty? :cool3: Gwarantuję bezludzie, ow iele ładniejsze niż wasze :evil_lol: I z jeziorkiem :cool3: w sobotę to ja mam otwarcie sezonu motocyklowego i Leon będzie odtransportowany do babci. A Debe jest w Bydgoszczy. Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 zgadza się w sobote to ja jestem udoopiona w Bydgoszczy (juz od piątku mam to "szczęście") a ja taka chętna teraz na spacerki :cool1: Maga w końcu przyznałaś że jesteście za nudni dla Leonka cioteczka ta fajna z chęcia Leoneczka przygarnie :evil_lol: WASZKA trafisz komunikacja miejską naszą na Żoliborz zawsze hahahahah wiec się nie bój ;) a piffko to podstawa przed zlotem musimy potrenować ;) tylko bądź taka jak ja będe w wawce a nie w Bydgoszczy ja Cię prosze :diabloti: Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a): WASZKA trafisz komunikacja miejską naszą na Żoliborz zawsze hahahahah wiec się nie bój ;) tak, tak wsiadasz na Tarchominie w 404 lub 186 wysiadasz przy "Park Olszyna" prosto w nasze ramiona :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 bardzo śmieszne, szkoda tylko, że nie iwem czemu to takie śmieszne :mad: :lol: Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a):bardzo śmieszne, szkoda tylko, że nie iwem czemu to takie śmieszne :mad: :lol: a ja tez nie wiem :niewiem: na przystanek tez nie trafisz? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 jeszcze pare miesięcy zostało - mam czas na opanowanie planu waweki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i na rozwinięcie tej części mózgu odpowiedzialnej za orientacje w terenie :evil_lol: Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a):a ja w czerwcu będę w Warszawie :razz: :p na Tarchoninie - może ktoś z Was tam mieszka? :cool1: mieszkac to nie mieszkamy, ale chętnie gdzieś się skumamy z Tobą:cool3: Quote
asher Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Maga100 napisał(a):w sobotę to ja mam otwarcie sezonu motocyklowego i Leon będzie odtransportowany do babci. A Debe jest w Bydgoszczy. Buuuu, to szkoda :sad: Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 asher napisał(a):Buuuu, to szkoda :sad: ale ja jestem chetna :razz: I saba tez :razz: szczególnie na kapanie w tym polodowcowym jeziorku, jak to jest mozliwe :evil_lol: Quote
asher Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 To super :multi: Zdzwonimy się w piatek, oki? Tylko ręcznik proszę dla Saby zabrać, bo ja jutro robię świąteczne porządki :mad: ;) Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 asher napisał(a):To super :multi: Zdzwonimy się w piatek, oki? Tylko ręcznik proszę dla Saby zabrać, bo ja jutro robię świąteczne porządki :mad: ;) ale ręcznik to niewiele pomoże :evil_lol: (a wlaściwie nic nie pomoże) ona i tak bedzie schła z kilka godzin :evil_lol: I kto powiedzial, ze ja do Ciebie później pójde ? :hmmmm: i znowu będe siedzieć do nocy :oops: :roll: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ale Wam zazdroszcze szczerze Wam zazdroszcze mam nadzieje że wypijecie za tych co sie w szkole meczyc beda:cool1: Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a): mam nadzieje że wypijecie wodę z polodowcowego jeziora? :crazyeye: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 PIKA napisał(a):wodę z polodowcowego jeziora? :crazyeye: hm jak jest z procentami to moze byc i woda z polodowcowego jeziorka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a): i na rozwinięcie tej części mózgu odpowiedzialnej za orientacje w terenie :evil_lol: Waszko, mam dla ciebie złą wiadomość :shake: Ta część mózgu jest wrodzona :diabloti: Tego się nie nabywa :diabloti: Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Maga100 napisał(a):Waszko, mam dla ciebie złą wiadomość :shake: Ta część mózgu jest wrodzona :diabloti: Tego się nie nabywa :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 no to zdrowie za orientację w terenie wiatr we włosach i zawrotną szybkość :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Maga100 napisał(a):Waszko, mam dla ciebie złą wiadomość :shake: Ta część mózgu jest wrodzona :diabloti: Tego się nie nabywa :diabloti: nie ma jak szczera pani psycholozka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 W ten weekend nie będzie zdjęć Leona, bo Leon wywieziony do mamy, bo pani rozpoczęła sezon motocyklowy :p Oczywiście pogoda była do d....!!!!!!!!!! Cóż, normalny pech :angryy: :angryy: :angryy: Było BOWSKO, szczególnie na paradzie (zdjęcia też do d...., bo jak wspomniałam wyżej, pogoda do d.....) Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :multi:Maga ja chcę Ciebie zobaczyć i Kasię :p Quote
Maga100 Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Mmmmm i na motorze, który kupię, jak uzbieram 80tys ;) Quote
Recommended Posts