dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 mało bo zmyliscie sie po pięciu minutach :shake: fajna piłka hahahhahaha ;) Leon nie kciał nas zostawić Quote
Maga100 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Leon z lubością utytłał się w błotku :roll: I koniec. Jutro pani wraca do pracy, więc koniec zdjęć i wspólnych spacerków :shake: Quote
Maga100 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 dbsst napisał(a):mało bo zmyliscie sie po pięciu minutach :shake: zapomniałaś, kochana, wspomnieć, że czekaliśmy na was pół godziny :diabloti: Leon nie kciał nas zostawić ale w końcu powiedzieliście mu, żeby za nami poszedł czy sam na to wpadł? Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 nio Szpila zaliczyla glebe dzis hahhhaha Maga to zabrzmialo strasznie z tymi spacerami :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Maga100 napisał(a):zapomniałaś, kochana, wspomnieć, że czekaliśmy na was pół godziny :diabloti: ale w końcu powiedzieliście mu, żeby za nami poszedł czy sam na to wpadł? powiedzielismy chociaz juz mielismy plan go sprzedac komus :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj tam czekaliscie :cool1: Quote
Maga100 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 dbsst napisał(a):powiedzielismy podły, niewdzięczny pies chociaz juz mielismy plan go sprzedac komus :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie kłam. Miałaś plan zatrzymać go dla siebie! oj tam czekaliscie :cool1: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Maga100 napisał(a):podły, niewdzięczny pies nie kłam. Miałaś plan zatrzymać go dla siebie! :angryy: :angryy: :angryy: hahah jaki podly z nami poprostu jest extra jak już to moj TZ by go zatrzymal nie wiem czy widzisz jaka miedzy nimi przyjazn kwitnie hahahhaha Quote
Maga100 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 dbsst napisał(a):hahah jaki podly z nami poprostu jest extra nie z wami, tylko z waszymi piłkami jak już to moj TZ by go zatrzymal nie wiem czy widzisz jaka miedzy nimi przyjazn kwitnie hahahhaha zauważyłam, tylko ciekawe co Szpila na to. Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 :crazyeye:no , no co za przemiana u TZta Debe Maga , myślisz ze Leon by was zostawił :razz: Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Maga100 napisał(a):nie z wami, tylko z waszymi piłkami zauważyłam, tylko ciekawe co Szpila na to. no tak pilki to nasza karta przetargowa Szpila sama widzialas ze Szpila zyje w swoim swiecie hahahhaha Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:no , no co za przemiana u TZta Debe Maga , myślisz ze Leon by was zostawił :razz: alez on to ZROBIL Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 dbsst napisał(a):alez on to ZROBIL:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niewdzięczny :razz: Quote
Maga100 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:no , no co za przemiana u TZta Debe Maga , myślisz ze Leon by was zostawił :razz: Kurcze, my sobie poszliśmy, a Leon nas olał :shake: Dopiero jak już prawie zniknęliśmy za horyzontem, to przygalopował, ale widze, że za namową Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Maga100 napisał(a):Kurcze, my sobie poszliśmy, a Leon nas olał :shake: Dopiero jak już prawie zniknęliśmy za horyzontem, to przygalopował, ale widze, że za namową hahahhahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niewdzięczny :razz: PODŁY!!!!!! Nie dostanie dzisiaj kolacji Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Maga100 napisał(a):PODŁY!!!!!! Nie dostanie dzisiaj kolacji aj tam podły też bym z nami zostala na jego miejscu :evil_lol: zreszta on myslal ze sciemniacie z tym domem po 15 minutkach do domu phi :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Maga100 napisał(a):PODŁY!!!!!! Nie dostanie dzisiaj kolacji :cool3:coś czuję ze następnym razem nie przyleci :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Maga100 napisał(a): Ale w ogóle do d... to prowadzenie motoru. Wszystko jest na odwrót i mi się myli :shake: W aucie gaz i sprzęgło masz w nogach, a biegi wrzucasz ręka, w motocyklu jest dokładnie na odwrót (gaz i sprzęgło przy kierownicy, a biegi zmieniasz nogą) i wszystko mi się chrzaniło :placz: :hmmmm: przeciez to do przewidzenia bylo? :hmmmm: Jaką ma brudna doope :turn-l::turn-l: Maga100 napisał(a): I koniec. Jutro pani wraca do pracy, więc koniec wspólnych spacerków :shake: I Leon wcale nie będzie na spacer wychodzil? :crazyeye: Maga100 napisał(a):Kurcze, my sobie poszliśmy, a Leon nas olał :shake: Dopiero jak już prawie zniknęliśmy za horyzontem, to przygalopował, ale widze, że za namową Nudni jestescie :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: przeciez to do przewidzenia bylo? :hmmmm: Jaką ma brudna doope :turn-l::turn-l: I Leon wcale nie będzie na spacer wychodzil? :crazyeye: Nudni jestescie :evil_lol: hahahahhahahhahahahahhaha Leon to do czyscioszkow dzis nie nalezal hahahah nauczyl sie w koncu manier od Szpidoopci hahah wspolnych kompieli zarzywali Quote
asher Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Dziewczyny, a może wpadniecie w sobotę na Kabaty? :cool3: Gwarantuję bezludzie, ow iele ładniejsze niż wasze :evil_lol: I z jeziorkiem :cool3: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 a ja w czerwcu będę w Warszawie :razz: :p na Tarchoninie - może ktoś z Was tam mieszka? :cool1: Quote
asher Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Najbliżej chyba ruska Olcia - na Bródnie o ile się nie mylę ;) A ja najdalej, nie dośc, że całkiem na drugim końcu, to jeszcze po przekątnej :placz: Waszka, a na długo będziesz? Bo może w pół drogi się spotkamy i piwko wypijemy? :popcorn: Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 asher napisał(a): I z jeziorkiem :cool3: z jakim jeziorkiem? :razz: malawaszka napisał(a):a ja w czerwcu będę w Warszawie :razz: :p na Tarchoninie - może ktoś z Was tam mieszka? :cool1: żadna z nas, ale blisko masz do Magi, mnie, anetty i Debeściary :razz: Do Olci też i do PiotrkaJ Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 :laola: to Ruskom nie przepuszczę :evil_lol: nie wiem ile będę, ale pewnie ze 3 dni się uda mam nadzieję :cool1: Asher baardzo chętnie spotkałabym się w pół drogi ale znając moje umiejętności poruszania się komunikacją miejską to sie zgubię :evil_lol: Quote
Recommended Posts