Maga100 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a):jak to sie nie zmienił wyprzystojniał jeszcze bardziej :D a to było możliwe w ogóle? ;) A w ogóle mamy podejrzenia, że Leon jest alergikiem wiosennym :shake: Jak tylko zaczęło być cieplej, natychmiast zaczął się kaszel, katar, ropiejące oczy i wymioty non stop. To samo było w zeszłym roku. Oczywiście infekcja też się wdarła, ale wet nie wyklucza, że główna przyczyna to jednak alergia. Super :angryy: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Maga100 napisał(a):a to było możliwe w ogóle? ;) A w ogóle mamy podejrzenia, że Leon jest alergikiem wiosennym :shake: Jak tylko zaczęło być cieplej, natychmiast zaczął się kaszel, katar, ropiejące oczy i wymioty non stop. To samo było w zeszłym roku. Oczywiście infekcja też się wdarła, ale wet nie wyklucza, że główna przyczyna to jednak alergia. Super :angryy: nie ma jak radość posiadania psa ;) :shake: u nas też widac wiosenne przeslilenie :placz: kiedy się spotkamy moje droga :cool1: Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a):nie ma jak radość posiadania psa ;) :shake: no nie? ;) I jeszcze wydawać pieniążki na weta, zastrzyki, pastylki i frontliny! :multi: :diabloti: kiedy się spotkamy moje droga :cool1: moja droga, koniecznie, bo jestem spragniona fot Leona twoim canonem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :loveu: pięknie Leoś :evil_lol: wygląda :multi: i nie chorować :nono: wystarczy już chorych piesków :shake: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Maga100 napisał(a): moja droga, koniecznie, bo jestem spragniona fot Leona twoim canonem :evil_lol: a ja myslalam ze mnie lubisz a Ty lubisz tylko jego :shake: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: pięknie Leoś :evil_lol: wygląda :multi: i nie chorować :nono: wystarczy już chorych piesków :shake: właśnie :-( a ja naprawdę byłam zmartwiona Leonem, bo nie wyglądało to fajnie :shake: Ale już lepiej. dbsst napisał(a):a ja myslalam ze mnie lubisz a Ty lubisz tylko jego :shake: :evil_lol: Oj, Debe, taka stara, a taka naiwna :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Maga100 napisał(a): Oj, Debe, taka stara, a taka naiwna :evil_lol: już wiem czego mi brak bylo SZCZEROŚCI PANI PSYCHOLOG :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 ale słodziutka foteczka :loveu: Leon proszę nie chorować :razz: Ozzulec już miał jakieś zaczątki zapalenia skóry , znów po antybiotykach jest :angryy:.No i chyba mamy kontaktówkę ..tylko na co :cool1: Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a):już wiem czego mi brak bylo SZCZEROŚCI PANI PSYCHOLOG :evil_lol: postaram się, żeby ci już jej nie zabrakło :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a): Ozzulec już miał jakieś zaczątki zapalenia skóry , znów po antybiotykach jest :angryy:.No i chyba mamy kontaktówkę ..tylko na co :cool1: właśnie, Leon też na antybiotykach i na przeciwwymiotnych i w ogóle. W 3 dni schudł 3 kg:-( Ale już straty nadrobił z nawiązką :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 o jejjj znowu antybiotyki :crazyeye: :shake: Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 malawaszka napisał(a):o jejjj znowu antybiotyki :crazyeye: :shake: nie dało rady inaczej :shake: Chciałam uniknąć, ale gdy po tygodniu Leon kaszlał i kaszlał i wymiotował.....:shake: Udało się dzisiaj na chwilę spotkać ze Szpilosławą :multi: Zdjęć mam zaledwie kilka, ponieważ ja, dupa wołowa, nie zauważyłam, że mam inne ustawienia w aparacie i 3/4 zdjęć nie wyszło :angryy: Ale poczekajcie aż Debe wróci :cool1: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 MAAAAAAAAAAAAAAAGA zdjecia wstawie pozniej ide ogladac Pasje ;) Quote
asher Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ach, jakie urocze plenery :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 asher napisał(a):Ach, jakie urocze plenery :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co nie? :evil_lol: Plenery cudne, nic tylko piknik zrobić, będzie uroczo :cool1: Mają jednak niezaprzeczalną zaletę: nie ma tam zywej duszy! Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Maga dostałam smsa zadrżalam i wstawiam pierwsze jak zwykle kiepskie ale pozniej lepiej bedzie ;) Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a):Maga dostałam smsa zadrżalam i wstawiam i o to chodziło :diabloti: za ciebie to trzeba się zabrac :diabloti: ach, ta zgrabna Szpilka :diabloti: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 oj Maga :evil_lol: reszta jutro robie saladke Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a)::crazyeye:o widze że macie podobną , gustowną torebeczkę do mojej :razz: Quote
Recommended Posts