PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 asher napisał(a): A PIKA i Rydzewska rozrastają się w zastraszjącym tempie :shake: :lol: :crazyeye: To ja tak bardzo przytylam? :shake: :-( Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PIKA napisał(a): jeżu, ja 100 lat na motorze nie siedzialam :roll: a kiedys posuwalam :evil_lol: nawet jako kierowca,:oops: ale prawka nie ma do dziś :shake: :evil_lol: Pika, nie dość ,że przytyłaś i to i stara już jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: oglądałam foty z ostatniej wystawy,czyzby mnie wzrok mylił :cool1: super babka jestes ...:loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 asher napisał(a):Byc byłam, ale jakby przelotem ;) A PIKA i Rydzewska rozrastają się w zastraszjącym tempie :shake: :lol::placz::placz::placz:asher , dobiłaś mnie :placz:a ja myślałam ,że tych kilogramów w internecie nie widać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga , już się nie mogę doczekać ;-) Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Maga100 napisał(a):Mój ci on :loveu: czesc Maga :bye: my tez mamy swoje kochanie najwieksze - Hondzie :lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :po rany już Was widzę oczyma wyobraźni smigające na swoich maszynach głównymi ulicami Warszawy :razz: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::po rany już Was widzę oczyma wyobraźni smigające na swoich maszynach głównymi ulicami Warszawy :razz:mowie Ci Alu... malo jest przyjemniejszych rzeczy niz jazda na motorze :p no, chyba ze lunie ;) Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):mowie Ci Alu... malo jest przyjemniejszych rzeczy niz jazda na motorze :p no, chyba ze lunie ;):shake: :oops: ja jeszcze nie jechałam na motorze :razz: Quote
dbsst Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Maga100 napisał(a):Witam po długiej nieobecności :bigok: :multi: :multi: :multi: :multi: Żyję i mam się dobrze. Fakt, że pracujęduzo, ale bez przesady :drink1: Mój komputer wyciągnął padaczkę, TZ właśnie go zreaktywował, ale nie wiem na jak długo :angryy: Nowy kompuetr w planach dopiero za jakieś 2-3 miesiące :-( jeeeeeeeeeeeeeeesteś huuuuuuuuuuuuuuuuuura tak tęskniłam :cool3: Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alka napisał(a):Pika, nie dość ,że przytyłaś i to i stara już jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: oglądałam foty z ostatniej wystawy,czyzby mnie wzrok mylił :cool1: super babka jestes ...:loveu: taaa :roll: stara i gruba :roll: a te fotki z wystawy to po obrobce :evil_lol: Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PIKA napisał(a): a te fotki z wystawy to po obrobce :evil_lol: wiem ,że potrafisz cuda w PS-ie zdziałac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Maga :bye: my tez mamy swoje kochanie najwieksze - Hondzie :lol: Piękny :loveu: Bedziecie na otwarciu sezonu na Bemowie? :razz: Motory mają jednak jedną wadę - nie ma co zrobić z psem :-( Teklunia napisał(a):mowie Ci Alu... malo jest przyjemniejszych rzeczy niz jazda na motorze :p no, chyba ze lunie ;) A to nie lubisz jak ci pada za kołnierz i mokre ubranie przykleja ci się do ciała? :crazyeye: I jeszcze jak jest tak cudownie zimno? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Maga100 napisał(a): Motory mają jednak jedną wadę - nie ma co zrobić z psem :-( Będzie Leon w domu siedział albo za motorem latał :evil_lol: Cześć Maga :bigok: A jak tam szkolenie Leośka? :cool3: Quote
Maga100 Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Będzie Leon w domu siedział albo za motorem latał :evil_lol: z pewnością, szczególnie po Marszałkowkiej :evil_lol: Cześć Maga :bigok: A jak tam szkolenie Leośka? :cool3: na razie zarzucone z braku czasu i funduszy. :oops: Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Maga zajrzyj znów na Dogo ;) Maga pojechala gdziec na motorku :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Maga100 napisał(a):Piękny :loveu: Bedziecie na otwarciu sezonu na Bemowie? :razz:ale otwarcie sezonu na Bemowi juz bylo, z tego co wiem... :hmmmm: w pierwszy weekend kwietnia. nie bylismy, bo nasz motor jeszcze sezonu nie rozpoczal ;) stoi zakurzony w garazu. ale w swieta zamierzamy juz go uruchomic :p Quote
Maga100 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a):ale otwarcie sezonu na Bemowi juz bylo, z tego co wiem... :hmmmm: w pierwszy weekend kwietnia. nie bylismy, bo nasz motor jeszcze sezonu nie rozpoczal ;) stoi zakurzony w garazu. ale w swieta zamierzamy juz go uruchomic :p Teklunia, co ty za bzdury wygadujesz?? :crazyeye: :shake: Otwarcie sezonu na Bemowie jest 22 kwietnia! Jazda odkurzać maszynę:lol: Dziewczynki moje drogie, jestem trochę na dogo, czytam sobie, ale mało gadam. W weekend standardowo bedzie mnie więcej - o ile oczywiście kom dożyje :lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Maga100 napisał(a):Teklunia, co ty za bzdury wygadujesz?? :crazyeye: :shake: Otwarcie sezonu na Bemowie jest 22 kwietnia! Jazda odkurzać maszynę:lol: Dziewczynki moje drogie, jestem trochę na dogo, czytam sobie, ale mało gadam. W weekend standardowo bedzie mnie więcej - o ile oczywiście kom dożyje :lol: :razz:oj przytrzymuj go przy życiu jak najdłużej:p Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Maga100 napisał(a):Teklunia, co ty za bzdury wygadujesz?? :crazyeye: :shake: Otwarcie sezonu na Bemowie jest 22 kwietnia! Jazda odkurzać maszynę:lol: masz racje, sprawdzilam :) no wiec calkiem mozliwe ze w takim razie zjawimy sie tam ;) Quote
anetta Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Hej Maga :hand: Wlasnie, otwarcia sezonu jeszcze nie bylo bo jak do tej pory nie ogluchalam od wlaczonego na pol zychera :lol: telewizora :diabloti::mad::mad::mad: Piekny motor :loveu: I Twoj i Tekluni...:cool3: Ja pierwszy i jak na razie ostatnio raz wsiadlam na motor w ostatnie wakacje...bylo zaj....:evil_lol:Co prawda przejazdzka trwala kilka minut:lol: Ale za to jakie to byly minuty...Tego sie nie zapomina :cool1: Nooo dobra, czyli mam rozumiec ze na jeden motro wsiada Maga z Pika a na drugi ja z Teklunia hahahahahahaha :lol::lol::grin: to byl taki dżołk:lol: Bardzo fajny spacerek sportowego Leona :shiny: Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 anetta napisał(a):Hej Maga :hand: Wlasnie, otwarcia sezonu jeszcze nie bylo bo jak do tej pory nie ogluchalam od wlaczonego na pol zychera :lol: telewizora :diabloti::mad::mad::mad: bo to nie w telewizor masz się wtedy gapić! Tylko w okno. I machać, machać! :lol: Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Leona domowego to już dawno nie było. Ale nic się nie zmienił :cool1: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 jak to sie nie zmienił wyprzystojniał jeszcze bardziej :D Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 jaaakie cieplutkie foty suuuper :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts