PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 O Maga :sweetCyb::sweetCyb: Ekran se siakis zalatw i hulaj na tym moim zastepczym :razz: Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):O Maga :sweetCyb::sweetCyb: Ekran se sikis zalatw i hulaj na tym moim zastepczym :razz: Jezu, jakimś nowy językiem gadacie???:crazyeye: ja chcę taki cieniutki monioterk, bo pamietaj, że mam komp na stole w kuchni..... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Maga100 napisał(a):Jezu, jakimś nowy językiem gadacie???:crazyeye: ja chcę taki cieniutki monioterk, bo pamietaj, że mam komp na stole w kuchni.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:długo ci nie było musisz sie dostosować :razz: Quote
malawaszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :laola: Maga dawaj szybko fotki Leona zanim Ci komp padnie :cool1: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Maga100 napisał(a): Jezu, jakimś nowy językiem gadacie???:crazyeye: . dawno Cie tu nie bylo :evil_lol: Maga100 napisał(a):ja chcę taki cieniutki monioterk, bo pamietaj, że mam komp na stole w kuchni..... eeetam na razie jakikolwiek dwa miesiące przezyjesz :razz: Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Ale najpierw pokażę wam czemu nie stać mnie na nowy komputer............................ :razz: :razz: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Maga100 napisał(a):Ale najpierw pokażę wam czemu nie stać mnie na nowy komputer............................ :razz: :razz: :cool1:hmmm no pokaż ;) Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Maga100 napisał(a):Mój ci on :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Maga i ty jeździsz na tej maszynie :-o A LEON :cool3: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :crazyeye::crazyeye: Maga motór se zafundolilas? :crazyeye::crazyeye: Quote
00000 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 No jesteś wreszcie:mad: - dawaj FOTKI LEŁONKA !!! Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Maga i ty jeździsz na tej maszynie :-o A LEON :cool3: No, ja na razie głównie jako balast na tylnym siodełku, ale już niebawem zacznę doskonalić swe umiejętności jako kierowca :cool1: Widzicie mnie, jak podjeżdżam pod sowje miejsce w pracy w banku?? :evil_lol: A tak poza tym Leon też ma się dobrze. Nie mam prawie wcale zdjęć, bo raz: pogoda była ohydna, dwa: nie miałam ich gdzie zgrywać, więc i nie robiłam co by się nie wkurzać. Jeszcze ze śniegów: Quote
malawaszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Maga100 napisał(a):Mój ci on :loveu: :crazyeye: o żesz qrde ale wypas - piękny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Rany Maga jak będe w Warszawie to musisz mnie koniecznie przewieść :razz:, taka maszynka ;) No dobra jak Leon żyje i ma sie dobrze to poczekamy jescze te 2 miechy na fotki :cool3: Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA, już niedługo zabiorę cię na przejażdżkę!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: o żesz qrde ale wypas - piękny :loveu: :loveu: :loveu: I dlatego od 2 tygodni nie jem, i jeszcze jeść trochę nie będę, bo mnie nie stać już na nic :evil_lol: :evil_lol: Bo ciagle coś dokupuję (kaski, pasy, buty, sakwy, opony......) Alicjo, wdziejemy kaski i skóry i pojedziemy w miasto :razz: I jeszcze Leon wiosenny: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PIKA, już niedługo zabiorę cię na przejażdżkę!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jasneee :multi: jeżu, ja 100 lat na motorze nie siedzialam :roll: a kiedys posuwalam :evil_lol: nawet jako kierowca,:oops: ale prawka nie ma do dziś :shake: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 E tam, ja kat. A też nie mam. Zresztą TZ też nie, chociaż w tym roku obiecał, że w koncu sie za to weźmie i na wakacje już ma zrobić. Najważniejsze , że jest jakiekolwiek prawo jazdy, jak już policja zatrzyma to inaczej patrzy niż na tych, co prawa jazdy nie mają w ogóle. Ja może zrobię za rok, bo finansowo nas nie stac na dwa kursy. Quote
asher Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Oooo, cześć Maga! :lol: Motor świetny. A ja nigdy w życiu nie jechałam motorem, jakoś nie mam odwagi :oops: :lol: Ale, ale, oprócz kasków, butów, pasków, sakiew i opon, to chyba by sie jakas przyczepka dla Leona przydała, co? :cool3: ps. jakbyś nie wiedziała, to powiadomienia nadal przychodzą stadami :diabloti: pps. nooo, wreszcie jakas galeria, wktórej nie muszę nadrabiać kilkudziesięciu zaległych stron :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 asher napisał(a):Oooo, cześć Maga! :lol: Motor świetny. A ja nigdy w życiu nie jechałam motorem, jakoś nie mam odwagi :oops: :lol: e tam, to jest taka frajda, że nie myslisz o strachu w ogóle Ale, ale, oprócz kasków, butów, pasków, sakiew i opon, to chyba by sie jakas przyczepka dla Leona przydała, co? :cool3: jasne i mały kaszczek :evil_lol: ps. jakbyś nie wiedziała, to powiadomienia nadal przychodzą stadami :diabloti: a miałam nadzieję, że coś się zmieniło :shake: pps. nooo, wreszcie jakas galeria, wktórej nie muszę nadrabiać kilkudziesięciu zaległych stron :evil_lol: a czemu nadrabiać? też cię nie było? Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 a miałam nadzieję, że coś się zmieniło :shake: Nadzieja matka goopich :evil_lol: zaspokoilam u siebie twoja ciekawośc ;) Quote
asher Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Maga100 napisał(a):a czemu nadrabiać? też cię nie było?Byc byłam, ale jakby przelotem ;) A PIKA i Rydzewska rozrastają się w zastraszjącym tempie :shake: :lol: Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witaj Maga ! :multi: Miło cię znowu czytać i ogladać Leonkowe foteczki. :loveu: jak Leonek uważnie słucha Pana ! Pełne skupienie na tej ślicznej morduchnie:loveu: Maga, Twój motor cudniasty. Gratuluję i życzę dużo wrażeń z przejażdzek.:loveu: Quote
Recommended Posts