PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:to gdzie sie wczoraj szlajałas jak ja tu prawie honory pani domu/:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ pełniłam . probowalam coś zamglic :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 PIKA napisał(a):probowalam coś zamglic :evil_lol::pz dobrym skutkiem :razz: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 No! Ja też za 400 stronkę :drink1::drink1::drink1::chlup::chlup::chlup::facelick: dobre było to teraz lecę coś "poprzerabiać" :evil_lol: Quote
Agga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 PIKA napisał(a):No rzesz :angryy: impreza beze mnie :angryy: to sie nie godzi :angryy: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: PIKA masz juz miejsce w AA:lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 PIKA napisał(a):probowalam coś zamglic :evil_lol::pz dobrym skutkiem :razz: Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 o godz.20,00 Alicjarydzewska napisał(a)::pz dobrym skutkiem :razz: o godz. 20,10 Alicjarydzewska napisał(a)::pz dobrym skutkiem :razz: Ala Ty już nie pij :shake: Agga napisał(a):PIKA masz juz miejsce w AA:lol: ale ja nie chcę :crazyeye: Mnie z tym dobrze :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 PIKA napisał(a):Ala Ty już nie pij :shake: ale ja nie chcę :crazyeye: Mnie z tym dobrze :evil_lol::placz::placz::placz::placz::placz:to nie ja to tenBUSY SERWER :angryy::angryy::angryy: Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 łoł wkręciłam się na 401 stronke SUPER oby tych 400 setek bylo jak najwięcej :knajpa: :cunao: :knajpa: :popcorn: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drink1: :chlup: :chlup: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 O. I Leon też zmienił płeć? Epidemia jakaś? :crazyeye: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Maga :crazyeye: Nie placą Ci w tej robocie , że neta nie zaplacilas, bo Cie nie ma? :shake: Quote
Ka-ka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gratuluję 400.strony :multi: widzę, żeś kobita zapracowana :cool3: a co ze szkoleniem? Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: Maga chyba przesadzasz? :angryy::pMaga robi kasiorę , zobaczysz jak Roysem po ciebie podjedzie i pojedziecie na forty :razz: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Maga nam przykro i smutno bez Was ...Ciebie i Leona ...:shake: Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Maga zyje, parcuje i w ogole ma się dobrze Tylko jej komputerek odszedł do komputerkowego raju :-( Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PIKA']Maga zyje, parcuje i w ogole ma się dobrze Tylko jej komputerek odszedł do komputerkowego raju :-(:placz::placz::placz:oj biedny komputerek i Magi żal :-( PIKA przekaż Leonowi głaski od nas :razz: Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Witam po długiej nieobecności :bigok: :multi: :multi: :multi: :multi: Żyję i mam się dobrze. Fakt, że pracujęduzo, ale bez przesady :drink1: Mój komputer wyciągnął padaczkę, TZ właśnie go zreaktywował, ale nie wiem na jak długo :angryy: Nowy kompuetr w planach dopiero za jakieś 2-3 miesiące :-( Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :multi::multi::multi::multi: Wiwat dla TZta Magi Quote
Recommended Posts