Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:co z tymi nogami :razz:

no nie? coś tu nie pasuje :evil_lol:

[quote name='Sabina1']Maga, dlaczego ten skarbunio najpiękniejszy ma kaganiec? Ja protestuję !

Skarbunio ma kaganiec, ponieważ Sakrbunio skonczył 14 miesięcy i Skarbuniowi sie wydaje, że jest najważniejszy na świecie i musi to sprawdzac co chwila :cool1:
A poza tym on po osiedlu lata bez smyczy, więc mam spokój :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Skarbuniowi sie wydaje, że jest najważniejszy na świecie i musi to sprawdzac co chwila :cool1: Jak musi sprawdzać, to chyba tak nie do końca mu się wydaje :evil_lol: Tylko aspiracje Skarbunio ma :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Jak musi sprawdzać, to chyba tak nie do końca mu się wydaje :evil_lol: Tylko aspiracje Skarbunio ma :evil_lol:

Oj ma, ma, Skarbunio :evil_lol:
Pod koniec marca mam zamiar zacząć szkolenie pod okiem fachowca :cool1:
PS biorąc jednak pod uwage mój totalny brak czasu ostatnio, to chyba w nocy :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ale Leonek słodziak jest:loveu: prześliczny psiak:lol:
a jaki piękny na śniegu w odróżnieniu od mojego Jupka- czarnej plamy:placz:
oby do wiosny:lol:
Pozdrawiam

Posted

do nocnej szkoły ;)
to trzymam kciuki za edukację Skarbulka...ciesz się, że Twój Skarbulek, mimo wszystko, nie dogania w "rozwoju" swojego widzimisię mojego Skarbulka :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']Oj ma, ma, Skarbunio :evil_lol:
Pod koniec marca mam zamiar zacząć szkolenie pod okiem fachowca :cool1:
PS biorąc jednak pod uwage mój totalny brak czasu ostatnio, to chyba w nocy :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Maga myślę, że jednak najlepiej by było gdybyś z Leonem poszła na szkolenie grupowe, a nie indywidualne. I wtedy problem z głowy bo szkolenia odbywają się najczęściej w soboty i niedziele więc masz "2 w 1", wybieganego i szkolonego Leona :lol:

Posted

Z sugestią się zgadzam, ale póki co mam taki wybór: albo indywidualne albo żadne :cool1: Trener jest w stanie się do mnie dostosować godzinowo, a w przypadku szkolenia grupowego sa okreslone godziny i koniec. A tymczasem ja niekiedy i w sobote musze zajrzeć do pracy, a chodzenie na szkolenie w kratkę jest bez sensu.

Witam Panią Czarnej Plamy :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']MAGA 400 strona :multi::multi::multi::multi::multi::BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::laola:

Och Alicjo, ty jedna jeszcze chcesz ze mną świetować :placz:

:cool1: :cool1: :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Och Alicjo, ty jedna jeszcze chcesz ze mną świetować :placz:

:cool1: :cool1: :cool1:;)mówiłam że na mnie możesz liczyć
:drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)mówiłam że na mnie możesz liczyć
:drink1::drink1::drink1:

Wino, kobiety i śpiew = Rydzewska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga, ja myślę, że indywidualne szkolenie będzie super. Przecież to nie polega na ćwiczeniu z psem w jakimś totalnym odosobnieniu, na pewno będziecie po pewnym czasie ćwiczyć w obecności innych psów. A kto was będzie uczył? Ktoś znajomy?

Posted

dzień doberek Magdo i Leonku !

Toaścik za 400 stronke i nastepne równie owocne :cunao::drinking::drinking::drinking::drink1::drink1:

Posted

No rzesz :angryy:
impreza beze mnie :angryy:
to sie nie godzi :angryy:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='PIKA']No rzesz :angryy:
impreza beze mnie :angryy:
to sie nie godzi :angryy:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::mad:to gdzie sie wczoraj szlajałas jak ja tu prawie honory pani domu/:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ pełniłam .
/
Maga nam się zepsuła :-(już nawet wirtualnie nie chce pić :placz:/