Sabina1 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Maga, dlaczego ten skarbunio najpiękniejszy ma kaganiec? Ja protestuję ! Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 jejjj :loveu: ale piękny dumny Leon :multi: Quote
Maga100 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:co z tymi nogami :razz: no nie? coś tu nie pasuje :evil_lol: [quote name='Sabina1']Maga, dlaczego ten skarbunio najpiękniejszy ma kaganiec? Ja protestuję ! Skarbunio ma kaganiec, ponieważ Sakrbunio skonczył 14 miesięcy i Skarbuniowi sie wydaje, że jest najważniejszy na świecie i musi to sprawdzac co chwila :cool1: A poza tym on po osiedlu lata bez smyczy, więc mam spokój :cool1: Quote
asher Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Maga100']Skarbuniowi sie wydaje, że jest najważniejszy na świecie i musi to sprawdzac co chwila :cool1: Jak musi sprawdzać, to chyba tak nie do końca mu się wydaje :evil_lol: Tylko aspiracje Skarbunio ma :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='asher']Jak musi sprawdzać, to chyba tak nie do końca mu się wydaje :evil_lol: Tylko aspiracje Skarbunio ma :evil_lol: Oj ma, ma, Skarbunio :evil_lol: Pod koniec marca mam zamiar zacząć szkolenie pod okiem fachowca :cool1: PS biorąc jednak pod uwage mój totalny brak czasu ostatnio, to chyba w nocy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jupi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ale Leonek słodziak jest:loveu: prześliczny psiak:lol: a jaki piękny na śniegu w odróżnieniu od mojego Jupka- czarnej plamy:placz: oby do wiosny:lol: Pozdrawiam Quote
Ka-ka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 do nocnej szkoły ;) to trzymam kciuki za edukację Skarbulka...ciesz się, że Twój Skarbulek, mimo wszystko, nie dogania w "rozwoju" swojego widzimisię mojego Skarbulka :angryy: Quote
mmbbaj Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Maga100']Oj ma, ma, Skarbunio :evil_lol: Pod koniec marca mam zamiar zacząć szkolenie pod okiem fachowca :cool1: PS biorąc jednak pod uwage mój totalny brak czasu ostatnio, to chyba w nocy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Maga myślę, że jednak najlepiej by było gdybyś z Leonem poszła na szkolenie grupowe, a nie indywidualne. I wtedy problem z głowy bo szkolenia odbywają się najczęściej w soboty i niedziele więc masz "2 w 1", wybieganego i szkolonego Leona :lol: Quote
Maga100 Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Z sugestią się zgadzam, ale póki co mam taki wybór: albo indywidualne albo żadne :cool1: Trener jest w stanie się do mnie dostosować godzinowo, a w przypadku szkolenia grupowego sa okreslone godziny i koniec. A tymczasem ja niekiedy i w sobote musze zajrzeć do pracy, a chodzenie na szkolenie w kratkę jest bez sensu. Witam Panią Czarnej Plamy :lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 MAGA 400 strona :multi::multi::multi::multi::multi::BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::laola: Quote
Maga100 Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']MAGA 400 strona :multi::multi::multi::multi::multi::BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::laola: Och Alicjo, ty jedna jeszcze chcesz ze mną świetować :placz: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Maga100']Och Alicjo, ty jedna jeszcze chcesz ze mną świetować :placz: :cool1: :cool1: :cool1:;)mówiłam że na mnie możesz liczyć :drink1::drink1::drink1: Quote
Maga100 Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)mówiłam że na mnie możesz liczyć :drink1::drink1::drink1: Wino, kobiety i śpiew = Rydzewska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Maga100']Wino, kobiety i śpiew = Rydzewska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)siebie nie dodasz :crazyeye: no OK ale wszystko z umiarem :p Quote
Maga100 Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)siebie nie dodasz :crazyeye: no OK ale wszystko z umiarem :p Ktoś musi pracować, żeby pic mógł ktoś :cool3: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Maga100']Ktoś musi pracować, żeby pic mógł ktoś :cool3: :evil_lol:a ja mam antybiotyk :razz: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Czterysta :crazyeye: No to za kolejne i za poprzednie :BIG: :knajpa: :cunao: :laola: Quote
asher Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Maga, ja myślę, że indywidualne szkolenie będzie super. Przecież to nie polega na ćwiczeniu z psem w jakimś totalnym odosobnieniu, na pewno będziecie po pewnym czasie ćwiczyć w obecności innych psów. A kto was będzie uczył? Ktoś znajomy? Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 dzień doberek Magdo i Leonku ! Toaścik za 400 stronke i nastepne równie owocne :cunao::drinking::drinking::drinking::drink1::drink1: Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 No rzesz :angryy: impreza beze mnie :angryy: to sie nie godzi :angryy: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='PIKA']No rzesz :angryy: impreza beze mnie :angryy: to sie nie godzi :angryy: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::mad:to gdzie sie wczoraj szlajałas jak ja tu prawie honory pani domu/:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ pełniłam . /Maga nam się zepsuła :-(już nawet wirtualnie nie chce pić :placz:/ Quote
Recommended Posts