arima Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 PIKA napisał(a):asher napisał(a):PIKA, no nie, tutaj tez sobie na kaftan zasłużyłaś? :o :lol: widocznie aż tak ze mną źle :cry: Pika one tak mówią,bo zazdrosne są :lol: :lol: Boją sie,że po takich fotach na rozkładówki dostaniesz propozycje i Cie zniechęcają :wink: Quote
asher Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Nooo zazdroszczę strasznie!!! Booo PIKA będzie miała dwa kaftany, a ja tylko jeden :placz: Quote
Hanna R. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 O, Maga, to Ty To Ty nas tak urokliwie zlałaś Ale my już się umówiłyśmy w tej delikatnej kwestii . A Wam życzę konstruktywnych dysput o MAKRO I KAFTANIKACH :D :D :D Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']O, Maga, to Ty To Ty nas tak urokliwie zlałaś Ale my już się umówiłyśmy w tej delikatnej kwestii . A Wam życzę konstruktywnych dysput o MAKRO I KAFTANIKACH :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 arima napisał(a): PIKA napisał(a):asher napisał(a):PIKA, no nie, tutaj tez sobie na kaftan zasłużyłaś? :o :lol: widocznie aż tak ze mną źle :cry: Pika one tak mówią,bo zazdrosne są :lol: :lol: Boją sie,że po takich fotach na rozkładówki dostaniesz propozycje i Cie zniechęcają :wink: :o na rozkladowki czego? :o Chyba pism dla masochistow wizualnych :lol: Quote
Maga100 Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 Dziewczyny, a kysz, akysz! :lol: :lol: bo za chwilę ja sama się zleję :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Maga100 napisał(a):Dziewczyny, a kysz, akysz! :lol: :lol: bo za chwilę ja sama się zleję :roflt: :roflt:a z kim :o :lol: :lol: :lol: Quote
arima Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='arima'] [quote name='PIKA'][quote name='asher']PIKA, no nie, tutaj tez sobie na kaftan zasłużyłaś? :o :lol: widocznie aż tak ze mną źle :cry: Pika one tak mówią,bo zazdrosne są :lol: :lol: Boją sie,że po takich fotach na rozkładówki dostaniesz propozycje i Cie zniechęcają :wink: :o na rozkladowki czego? :o Chyba pism dla masochistow wizualnych :lol: A czymu?? :eek3: chcesz iść do makro w lateksach i łańcuchach ?????:o :o :o Quote
PIKA Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Maga100'] ja sama się zleję :roflt: :roflt: I Ci się topik utopi :o [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100']Dziewczyny, a kysz, akysz! :lol: :lol: bo za chwilę ja sama się zleję :roflt: :roflt:a z kim :o :lol: :lol: :lol: przecież napisała, ze sama będzie lac :o :lol: Quote
PIKA Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='arima'][quote name='PIKA'][quote name='arima'] [quote name='PIKA'][quote name='asher']PIKA, no nie, tutaj tez sobie na kaftan zasłużyłaś? :o :lol: widocznie aż tak ze mną źle :cry: Pika one tak mówią,bo zazdrosne są :lol: :lol: Boją sie,że po takich fotach na rozkładówki dostaniesz propozycje i Cie zniechęcają :wink: :o na rozkladowki czego? :o Chyba pism dla masochistow wizualnych :lol: A czymu?? :eek3: chcesz iść do makro w lateksach i łańcuchach ?????:o :o :o Nie :lol: Mnie o to chodziło że tylko masochista wizualny bedzie chcial te zdjęcia oglądać :lol: Quote
PIKA Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 arima napisał(a):Tak żle w kłębku wyglądasz??? :lol: też :lol: Quote
arima Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Pika jesteś zbyt samokrytyczna 8) Zrobimy a dogomania oceni :D Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 W związku z tym, że na razie nie mam nowych zdjęć Leona, wstawię zdjecia Kubusia - mojego poprzedniego psa, który już odszedł do krainy wiecznych łowów :cry: (miał 13 lat) i z moim Florkiem, kotkiem, z którym teraz razem biegają po chmurkach. Bardzo się kochali :D Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 i oczywiście, jak każdy mężczyzna, musiał mieć swój fotel :wink: zaraz ją pożrę ciekawe, co pan nosi w tej teczce? Quote
anetta Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Maga100, sliczne byly :( Nie widac ze mial 13 lat...A kotek to prawie identyko co Truskawek, tylko troszke bledszy :o :loveu: boskie Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 arima napisał(a):Pika jesteś zbyt samokrytyczna 8) Zrobimy a dogomania oceni :D ja na zdjęciach kiepsko wychodzę :roll: niefotogeniczna jestem :oops: Maga a czemu przeskoczyłaś ze sznaucerów na labki? Kubuś sliczny :D był :( Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 anetta napisał(a):A kotek to prawie identyko co Truskawek, tylko troszke bledszy :o :loveu: Wiem, widziałam, tylko Tryuskawek ma wiele z ragdolla, a Florek był rasowym Persem 8) PIKA napisał(a): Maga a czemu przeskoczyłaś ze sznaucerów na labki? Tata zakupił Gucia, więc moja potrzeba sznaucera została poniekąd zaspokojona :lol: Rozważałam też i dla siebie, ale nie miałam kasy, a potem napatoczył się Leon - za symboliczną 1zł (decyzje musiałam podjąć w 2 dni), więc jest Leon :D Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Maga100 napisał(a): [ a potem napatoczył się Leon - za symboliczną 1zł (decyzje musiałam podjąć w 2 dni), więc jest Leon :D aha :lol: dogłebnie przemyślana decyzja o zakupie psa :lol: :lol: To tak jak u mnie :lol: Jak się Saba napotyczyła to w 5 minut zdecydowałam, że ją biorę :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Maga - Kubuś cudowny był - śliczny - taki srebrny - aż się popłakałam że już og nie ma :( jak masz jego więcej fotek to wklejaj wklejaj :P Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='dbsst'] jakie cudenko a jakiez to konkretnie cudeńko Ci się tak podoba ? 8) Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 PIKA napisał(a): a jakiez to konkretnie cudeńko Ci się tak podoba ? 8) Pika :o :lol: :lol: :lol: To wstawię jeszcze jakieś zdjęcia Kubusia :D Nie mam zbyt wiele, bo cyfrówka nastała jak Kuba był już leciwy :wink: Waszko, nie płacz, jemu teraz dobrze, bo pod koniec życia chorował. Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='dbsst'] jakie cudenko a jakiez to konkretnie cudeńko Ci się tak podoba ? 8) hm hm no wiesz :oops: hihihihi MORDZIATA WLOCHATA zboczku :lol: Quote
daga10011 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 ale kocisko extra :P .A sznaucio tez cudny :P Quote
Recommended Posts