Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 dbsst napisał(a):za ta kokiete to Ci uwre noge ;) :mad: :cool3: :evil_lol: Od razu tak drastycznie ??:crazyeye: Quote
Maga100 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='dbsst']za ta kokiete to Ci uwre noge ;) :mad: :cool3: :evil_lol: Oj, to będziesz potrzebowała dużop siły :cool1: [quote name='Pysia']Od razu tak drastycznie ??:crazyeye: Pysia, bo to jest zła kobieta :shake: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 dbsst napisał(a):za ta kokiete to Ci uwre noge ;) :mad: :cool3: :evil_lol: a czemu nogę a nie glowe na przyklad? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 buuuahahha MAGA chcesz mnie mieć na sumieniu??? :lol: :lol: :lol: aaahahahahhaha zakrztusiłam sie piciem i zaplułam monitor i wszystko hahahahaha no nie moge jaka fota - Leon leciał leciał leciał i leciał az zamarzł i spadł nietuchomy hahahahhaa Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='malawaszka'] buuuahahha MAGA chcesz mnie mieć na sumieniu??? :lol: :lol: :lol: aaahahahahhaha zakrztusiłam sie piciem i zaplułam monitor i wszystko hahahahaha no nie moge jaka fota - Leon leciał leciał leciał i leciał az zamarzł i spadł nietuchomy hahahahhaa :lol: :lol: :lol: :lol: No PIĘKNIE, pięknie ! :lol: Quote
Ka-ka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hahaha....a to sobie humor poprawiłam :lol: a gdzie on zgubił takie, w sumie mało istotne ;) , elemnty głowy, jak uszy i reszta ??? przymarzły??? Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga , weekend :multi: Maga mi przed 22 wyslala sms'a że dopiero z pracy wyszla :shake: i ze się do niczego nie nadaje :shake: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 PIKA napisał(a):Maga mi przed 22 wyslala sms'a że dopiero z pracy wyszla :shake: i ze się do niczego nie nadaje :shake::shake: okrutna ta praca :placz: Quote
Hanna R. Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Magdalena PSTROWSKA - na przodownika !!! I czy myślicie, że Magdalenie kużden może podskoczyć ??? Jemu TYLKO SIĘ ZDAJE - hahahahaha ! Magda czaruje, decyduje, odpisuje, i najprościej powiedziane RZĄDZI !!! I MAGA CZARUJE ! SKUTECZNIE ! Quote
Maga100 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magdalena PSTROWSKA - na przodownika !!! I czy myślicie, że Magdalenie kużden może podskoczyć ??? Jemu TYLKO SIĘ ZDAJE - hahahahaha ! Magda czaruje, decyduje, odpisuje, i najprościej powiedziane RZĄDZI !!! I MAGA CZARUJE ! SKUTECZNIE ! Haneczko droga i kochana, o czym ty bredzisz? :shock: Jestem, żyję, ale póki co, bedzie mnie tu mało :-( I aparat zapomniany leży w kącie :-( Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Maga to utulkaj od Nas Leona i aparacik/ Stefan mu było :cool3:/ Quote
Maga100 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga to utulkaj od Nas Leona i aparacik/ Stefan mu było :cool3:/ Teraz to Leon i Stefan idą na zasłużony spacer :cool1: Ja zresztą przy okazji też :multi: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Maga100']Teraz to Leon i Stefan idą na zasłużony spacer :cool1: Ja zresztą przy okazji też :multi: :multi:to jednak zobaczymy Leona w galerii :multi::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Maga100']Haneczko droga i kochana, o czym ty bredzisz? :shock: Madziu, ja poprostu w ciebie wierzę. Pracujesz, jak Wincenty Pstrowski. Do oporu. Kto to widział, wychodzić rano i wracać o 22 ??? A myślę że - Czarujesz - bo jesteś z natury CZARUJĄCA. Decydujesz - no bo tak naprawde, powiedz ręką na sercu, czy nie decydujesz w tej swojej pracy ? Rządzisz - bo kto decyduje - ten posrednio rzadzi. NO I JESTEŚ PRZECIEŻ SKUTECZNA ! CZYŻ NIE ??? GDYBYS NIE BYŁA SKUTECZNA, TO PRACA NIE DAWAŁABY CI SATYSFAKCJI. I PORZUCIŁABYŚ JĄ. PRAWDA ? Wczoraj zastosowałam pewne skróty myślowe ...:lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Magda a gdzież Ty? :crazyeye: jeszcze ze spaceru nie wrócilas? :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madziu, ja poprostu w ciebie wierzę. Pracujesz, jak Wincenty Pstrowski. Do oporu. Kto to widział, wychodzić rano i wracać o 22 ??? A myślę że - Czarujesz - bo jesteś z natury CZARUJĄCA. Decydujesz - no bo tak naprawde, powiedz ręką na sercu, czy nie decydujesz w tej swojej pracy ? Rządzisz - bo kto decyduje - ten posrednio rzadzi. NO I JESTEŚ PRZECIEŻ SKUTECZNA ! CZYŻ NIE ??? GDYBYS NIE BYŁA SKUTECZNA, TO PRACA NIE DAWAŁABY CI SATYSFAKCJI. I PORZUCIŁABYŚ JĄ. PRAWDA ? Wczoraj zastosowałam pewne skróty myślowe ...:lol: :lol: :lol: Trele morele :eviltong::eviltong::eviltong: Maga kasę robi!!!!!!!!! Quote
aga1215 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='mmbbaj']Trele morele :eviltong::eviltong::eviltong: Maga kasę robi!!!!!!!!! no i bardzo dobrze robi :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='aga1215']no i bardzo dobrze robi :loveu: No oczywiście, że tak! :lol::lol::lol: Quote
Maga100 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Drogie Panie :cool3: Ponieważ w tygodniu nie istnieję dla świata, więc w weekend musiałam się zająć szeroko rozumianym domem.... Oraz poleżeć na kanapie.... Z książką.... Zdjęć nie mam wiele, bo choć pogoda piekna, wena mnie opuściła :shake: Quote
Recommended Posts