Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']za ta kokiete to Ci uwre noge ;) :mad: :cool3: :evil_lol:

Oj, to będziesz potrzebowała dużop siły :cool1:

[quote name='Pysia']Od razu tak drastycznie ??:crazyeye:

Pysia, bo to jest zła kobieta :shake:

Posted

buuuahahha MAGA chcesz mnie mieć na sumieniu??? :lol: :lol: :lol: aaahahahahhaha zakrztusiłam sie piciem i zaplułam monitor i wszystko hahahahaha no nie moge jaka fota - Leon leciał leciał leciał i leciał az zamarzł i spadł nietuchomy hahahahhaa

Posted

[quote name='malawaszka']

buuuahahha MAGA chcesz mnie mieć na sumieniu??? :lol: :lol: :lol: aaahahahahhaha zakrztusiłam sie piciem i zaplułam monitor i wszystko hahahahaha no nie moge jaka fota - Leon leciał leciał leciał i leciał az zamarzł i spadł nietuchomy hahahahhaa

:lol: :lol: :lol: :lol:
No PIĘKNIE, pięknie ! :lol:

Posted

hahaha....a to sobie humor poprawiłam :lol: a gdzie on zgubił takie, w sumie mało istotne ;) , elemnty głowy, jak uszy i reszta ??? przymarzły???

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Maga , weekend :multi:

Maga mi przed 22 wyslala sms'a że dopiero z pracy wyszla :shake: i ze się do niczego nie nadaje :shake:

Posted

Magdalena PSTROWSKA - na przodownika !!!
I czy myślicie, że Magdalenie kużden może podskoczyć ??? Jemu TYLKO SIĘ ZDAJE - hahahahaha ! Magda czaruje, decyduje, odpisuje, i najprościej powiedziane RZĄDZI !!!

I MAGA CZARUJE ! SKUTECZNIE !

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Magdalena PSTROWSKA - na przodownika !!!
I czy myślicie, że Magdalenie kużden może podskoczyć ??? Jemu TYLKO SIĘ ZDAJE - hahahahaha ! Magda czaruje, decyduje, odpisuje, i najprościej powiedziane RZĄDZI !!!

I MAGA CZARUJE ! SKUTECZNIE !

Haneczko droga i kochana, o czym ty bredzisz?
:shock:

Jestem, żyję, ale póki co, bedzie mnie tu mało :-(
I aparat zapomniany leży w kącie :-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Maga to utulkaj od Nas Leona i aparacik/ Stefan mu było :cool3:/

Teraz to Leon i Stefan idą na zasłużony spacer :cool1: Ja zresztą przy okazji też :multi:

Posted

[quote name='Maga100']Teraz to Leon i Stefan idą na zasłużony spacer :cool1: Ja zresztą przy okazji też :multi: :multi:to jednak zobaczymy Leona w galerii :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Maga100']Haneczko droga i kochana, o czym ty bredzisz?
:shock:

Madziu, ja poprostu w ciebie wierzę. Pracujesz, jak Wincenty Pstrowski. Do oporu. Kto to widział, wychodzić rano i wracać o 22 ??? A myślę że -

Czarujesz - bo jesteś z natury CZARUJĄCA.
Decydujesz - no bo tak naprawde, powiedz ręką na sercu, czy nie decydujesz w tej swojej pracy ?
Rządzisz - bo kto decyduje - ten posrednio rzadzi.

NO I JESTEŚ PRZECIEŻ SKUTECZNA ! CZYŻ NIE ??? GDYBYS NIE BYŁA SKUTECZNA, TO PRACA NIE DAWAŁABY CI SATYSFAKCJI. I PORZUCIŁABYŚ JĄ. PRAWDA ?
Wczoraj zastosowałam pewne skróty myślowe ...:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Madziu, ja poprostu w ciebie wierzę. Pracujesz, jak Wincenty Pstrowski. Do oporu. Kto to widział, wychodzić rano i wracać o 22 ??? A myślę że -

Czarujesz - bo jesteś z natury CZARUJĄCA.
Decydujesz - no bo tak naprawde, powiedz ręką na sercu, czy nie decydujesz w tej swojej pracy ?
Rządzisz - bo kto decyduje - ten posrednio rzadzi.

NO I JESTEŚ PRZECIEŻ SKUTECZNA ! CZYŻ NIE ??? GDYBYS NIE BYŁA SKUTECZNA, TO PRACA NIE DAWAŁABY CI SATYSFAKCJI. I PORZUCIŁABYŚ JĄ. PRAWDA ?
Wczoraj zastosowałam pewne skróty myślowe ...:lol: :lol: :lol:
Trele morele :eviltong::eviltong::eviltong: Maga kasę robi!!!!!!!!!

Posted

Drogie Panie :cool3:
Ponieważ w tygodniu nie istnieję dla świata, więc w weekend musiałam się zająć szeroko rozumianym domem....
Oraz poleżeć na kanapie....
Z książką....

Zdjęć nie mam wiele, bo choć pogoda piekna, wena mnie opuściła :shake: