Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Tp leonowy pancio tak się majta? :lol: Leon jakby z deczka zgłupiał :lol:

To on się majta. A biedny Leon nie wiedział jak ratować :shake:

Posted

asher napisał(a):
A moim to wszystko jedno :shake: Nawet jak na drzewo wlezę, to u nic pełny luz :angryy: W nosach mnie mają, burki wstrętne :-(

przynajmniej nie masz poobrywanych nogawek :angryy: mnie Luna ratuje nawet jak wysiadam z samochodu hahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Ale wobec Saby jes upierdliwy gorzej niż mucha i wiesz, że parę razy już jej nerw puszczał :shake:

Nerw jej puszcza jak Lełonek usilnie jakiegoś splesnialego chlebk a broni :evil_lol:

Super zabawę mieliście :multi:

Posted

[quote name='PIKA']Nerw jej puszcza jak Lełonek usilnie jakiegoś splesnialego chlebk a broni :evil_lol:

U niego to się wzmogło ostatnio :shake: Broni wszystkich spleśniałych chlebków, patyków, a nawet śniegu :placz:

Posted

[quote name='Maga100']U niego to się wzmogło ostatnio :shake: Broni wszystkich spleśniałych chlebków, patyków, a nawet śniegu :placz:
:crazyeye: sniegu? :crazyeye:

Posted

Jesuuuuuuuu...A moja Zmorka ma szajbe ( ciąża urojona) i probuje kota zaadoptowac....Ja chyba w tym domu zwariuje .... Nie ma ktos jakiegos oseska do wykarmienia? Podrzucimy Zmorce i bede miała spokoj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jesuuuuuuuu...A moja Zmorka ma szajbe ( ciąża urojona) i probuje kota zaadoptowac....Ja chyba w tym domu zwariuje .... Nie ma ktos jakiegos oseska do wykarmienia? Podrzucimy Zmorce i bede miała spokoj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A cio, kotek nie chce za szczeniaczak robić? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']No bo chyba nie ma wątpliwości kto tu rządzi :cool1:

Leon i bokserka

Kocham czarne psy ale....Jesuuuuuuuuuuu !! Twojego psa widać na śniegu!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Kocham czarne psy ale....Jesuuuuuuuuuuu !! Twojego psa widać na śniegu!!:loveu: :loveu: :loveu:

Właśnie, leona łatwo fotografowac i latem i zimą :sweetCyb:

[quote name='asher']Leon padł? :crazyeye:
:roflt:

Mięśnie mu się skurczyły :cool1:

[quote name='dbsst']ale swietne zdjecia i ta boksereczka jaaami

MAGA SUUUUUUUPER SPEC jestes :p

Ty już lepiej nie pitol, kokietko :eviltong: