Maga100 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='PIKA']A co Ty je sprzedajesz? :evil_lol: mogę ci sprzedaż, jeżeli zechcesz kupić :diabloti: Quote
PIKA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Maga100']mogę ci sprzedaż, jeżeli zechcesz kupić :diabloti: Nie dziekuje Po co mam kupować, jak na fortach za darmo dają :diabloti: Quote
Pysia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Maga100'] A po co mam kupować Leonowi stringi, skoro i tak tańczy topless? Jak to po co?? Dla zarobku!!Do klubu z nim i furore zrobi ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale najpierwtrzeba w stroj zainwestowac ;) Quote
Lucy* Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Czy Wy znowu o jakichs zbereźnych bezeceństwach gadacie ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst']Maga gdzie Ty sie podziewasz :( Maga pracuje. Na dogo pozostały mi raczej weekendy. No chyba że Leon zrezygnuje ze spacerów w ciągu tygonia, ale mam wątpliwości co do tego ostatniego :cool1: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Maga100']Maga pracuje. Na dogo pozostały mi raczej weekendy. No chyba że Leon zrezygnuje ze spacerów w ciągu tygonia, ale mam wątpliwości co do tego ostatniego :cool1: a to miała byc podobno taka mało absorbująca praca:shake: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Maga100']Maga pracuje. Na dogo pozostały mi raczej weekendy. No chyba że Leon zrezygnuje ze spacerów w ciągu tygonia, ale mam wątpliwości co do tego ostatniego :cool1: Maga - Ty jestes taka sama biedna jak ja :placz: Ja tez ciągle pracyje :placz: Galerie zaniedbałam przeokrutnie :mad: Quote
Maga100 Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a to miała byc podobno taka mało absorbująca praca:shake: Ale moje potrzeby rosną :diabloti: A ile poporacuję, tyle zarobię :cool1: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Maga100']Ale moje potrzeby rosną :diabloti: A ile poporacuję, tyle zarobię :cool1: :razz:no tak ...apetyt rośnie w miarę jedzenia;) ale smutno , że was tak mało na dogo widać :shake: Quote
Maga100 Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no tak ...apetyt rośnie w miarę jedzenia;) Niestety, Alicjo, niestety. Prawda stara jak świat :shake: :diabloti: ale smutno , że was tak mało na dogo widać :shake: :-( Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Maga a co Ty tak rano? :crazyeye: Idziesz na Forty ? Bo mnie asher wystawila :diabloti: Na kalendarzu się zna :diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PIKA']Maga a co Ty tak rano? :crazyeye: Idziesz na Forty ? Bo mnie asher wystawila :diabloti: Na kalendarzu się zna :diabloti::multi:oj idźcie i poróbcie jakies nowe fotki / tylko nie zgubcie Cholery i Stefana:razz:/ Quote
Maga100 Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='PIKA']Maga a co Ty tak rano? :crazyeye: Idziesz na Forty ? Bo mnie asher wystawila :diabloti: Na kalendarzu się zna :diabloti: Nie idę na forty, bo jadę za miasto, ale to później. Poza tym wiesz jak Leon zachowuje się względem Saby, a to nie na moje nerwy (obawiam się, że któregoś dnia Saba nie zdzierży....:-( ) Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Maga100'] Poza tym wiesz jak Leon zachowuje się względem Saby, No jak? :crazyeye: Kocha ja :loveu: [quote name='Maga100']a to nie na moje nerwy (obawiam się, że któregoś dnia Saba nie zdzierży....:-( ) Maga zwariowała :roll: przeciez on goni inne psy a nie Sabe :roll: Quote
Maga100 Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='PIKA'] Maga zwariowała :roll: przeciez on goni inne psy a nie Sabe :roll: Ale wobec Saby jes upierdliwy gorzej niż mucha i wiesz, że parę razy już jej nerw puszczał :shake: A dzisiaj pokażę portrety szczęśliwego psa. Śnieg i słońce to to, co Leony lubią najbradziej Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :multi:Szczęśliwy Leon:multi:, gdzie taki ładny śnieżek jeszcze macie:razz: Quote
Maga100 Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Szczęśliwy Leon:multi:, gdzie taki ładny śnieżek jeszcze macie:razz: Na bezludziu Alicjo :cool1: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Maga100'] Tp leonowy pancio tak się majta? :lol: Leon jakby z deczka zgłupiał :lol: ALu, a wy już nie macie śniegu? :-o Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Extra , ja na moje bezludzie narazie nie mogę dojechać :shake: Quote
Recommended Posts