Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']mogę ci sprzedaż, jeżeli zechcesz kupić :diabloti:

Nie dziekuje
Po co mam kupować, jak na fortach za darmo dają :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

A po co mam kupować Leonowi stringi, skoro i tak tańczy topless?
Jak to po co?? Dla zarobku!!Do klubu z nim i furore zrobi ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale najpierwtrzeba w stroj zainwestowac ;)

Posted

[quote name='dbsst']Maga gdzie Ty sie podziewasz :(

Maga pracuje. Na dogo pozostały mi raczej weekendy. No chyba że Leon zrezygnuje ze spacerów w ciągu tygonia, ale mam wątpliwości co do tego ostatniego :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Maga pracuje. Na dogo pozostały mi raczej weekendy. No chyba że Leon zrezygnuje ze spacerów w ciągu tygonia, ale mam wątpliwości co do tego ostatniego :cool1: a to miała byc podobno taka mało absorbująca praca:shake:

Posted

[quote name='Maga100']Maga pracuje. Na dogo pozostały mi raczej weekendy. No chyba że Leon zrezygnuje ze spacerów w ciągu tygonia, ale mam wątpliwości co do tego ostatniego :cool1:
Maga - Ty jestes taka sama biedna jak ja :placz: Ja tez ciągle pracyje :placz: Galerie zaniedbałam przeokrutnie :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a to miała byc podobno taka mało absorbująca praca:shake:

Ale moje potrzeby rosną :diabloti: A ile poporacuję, tyle zarobię :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Ale moje potrzeby rosną :diabloti: A ile poporacuję, tyle zarobię :cool1: :razz:no tak ...apetyt rośnie w miarę jedzenia;)
ale smutno , że was tak mało na dogo widać :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no tak ...apetyt rośnie w miarę jedzenia;)

Niestety, Alicjo, niestety. Prawda stara jak świat :shake: :diabloti:

ale smutno , że was tak mało na dogo widać :shake:

:-(

Posted

[quote name='PIKA']Maga a co Ty tak rano? :crazyeye:
Idziesz na Forty ? Bo mnie asher wystawila :diabloti: Na kalendarzu się zna :diabloti::multi:oj idźcie i poróbcie jakies nowe fotki / tylko nie zgubcie Cholery i Stefana:razz:/

Posted

[quote name='PIKA']Maga a co Ty tak rano? :crazyeye:
Idziesz na Forty ? Bo mnie asher wystawila :diabloti: Na kalendarzu się zna :diabloti:

Nie idę na forty, bo jadę za miasto, ale to później. Poza tym wiesz jak Leon zachowuje się względem Saby, a to nie na moje nerwy (obawiam się, że któregoś dnia Saba nie zdzierży....:-( )

Posted

[quote name='Maga100'] Poza tym wiesz jak Leon zachowuje się względem Saby,

No jak? :crazyeye: Kocha ja :loveu:

[quote name='Maga100']a to nie na moje nerwy (obawiam się, że któregoś dnia Saba nie zdzierży....:-( )

Maga zwariowała :roll: przeciez on goni inne psy a nie Sabe :roll:

Posted

[quote name='PIKA']

Maga zwariowała :roll: przeciez on goni inne psy a nie Sabe :roll:

Ale wobec Saby jes upierdliwy gorzej niż mucha i wiesz, że parę razy już jej nerw puszczał :shake:

A dzisiaj pokażę portrety szczęśliwego psa. Śnieg i słońce to to, co Leony lubią najbradziej