Maga100 Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='malawaszka']Król Leon I :loveu: taaa, czekał na pokłony i dary :cool1: Quote
Maga100 Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='malawaszka']i co??? doczekał się???? :cool1: wszyscy olali króla :-( Na znak protestu śpi do tej pory, obrażony :cool1: Quote
bellatriks Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 hey!!! Pozdrowionka dla Leonka:loveu: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Maga100']wszyscy olali króla :-( Na znak protestu śpi do tej pory, obrażony :cool1: Hihihi :) ZeZmoreczką może sobie podać łapę ;) Ona obrażona bo nikt z nas nie chce być jej szczeniaczkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :evil_lol::evil_lol:jak Ozzulek Dzisiaj facet na spacerze mi wmawiał,że mam Blabladora , bo oni w domu mają 9 miesięczną suczkę i jest prawie taka sama :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ale piękne fotki Leonka :loveu: on jest cudowny :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Dzisiaj facet na spacerze mi wmawiał,że mam Blabladora , bo oni w domu mają 9 miesięczną suczkę i jest prawie taka sama :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, Alicjo, nie zawsze musisz mieć rację, prawda? Widocznie tym razem się mylisz :eviltong: Daga, pozwolisz, że mu nie powtórzę? :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Maga100'] Daga, pozwolisz, że mu nie powtórzę? :evil_lol: no jak to nie powtórzysz ?? :mad: :mad: Quote
PIKA Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Maga100']Dzień dobry, dzień dobry :cool1: A ja zgubiłam aparat! :crazyeye: Tzn znalazłam, niemniej jednak wypadł mi z kieszeni i zorientowałam się po jakichś 15 minutach :crazyeye: Wróciłam po sladach i leżał sobie spokojnie w śniegu :oops: Bez pokrowca :shock: Działa :bigok: No ladnie :mad: Uratowalo go to, ze był wylaczony :roll: Quote
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Maga100']Oj, Alicjo, nie zawsze musisz mieć rację, prawda? Widocznie tym razem się mylisz :eviltong: i dasz wiarę ,że facet nie dał sobie powiedzieć ,że to nie ta rasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga czy ty już nie kochasz Stefana że chciałaś go zgubić :placz: Quote
Hanna R. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Maga100']taaa, czekał na pokłony i dary :cool1: Odpowiesz mi jutro . CZY DOSTAŁ ???? Quote
Maga100 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='PIKA'] Uratowalo go to, ze był wylaczony :roll: chyba tak, bo jak go zobaczyłam takiego leżącego w tym mokrym sniegu, to od razu pomyślałam sobie, że ja TEZ będe musiała oddac go do naprawy i próbowac wykorzystać gwarancję :cool1: [quote name='Daga_i_Oskar']no jak to nie powtórzysz ?? :mad: :mad: Bo nie. Poprzewraca mu sie tam, gdzie nie powinno :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']i dasz wiarę ,że facet nie dał sobie powiedzieć ,że to nie ta rasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noś rodowód ze sobą :lol: Maga czy ty już nie kochasz Stefana że chciałaś go zgubić :placz: ale ja nie chciałam go zgubić, on sam z kieszeni wyskoczył :shock: [quote name='HankaRupczewska']Odpowiesz mi jutro . CZY DOSTAŁ ???? odpowiem ci dzisiaj. NIE DOSTAŁ! :cool1: Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Maga100'] Maga czy ty już nie kochasz Stefana że chciałaś go zgubić :placz:ale ja nie chciałam go zgubić, on sam z kieszeni wyskoczył :shock: To Stefan Cie nie lubi? :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='PIKA'] To Stefan Cie nie lubi? :crazyeye::shake:oj Maga to co ty mu zrobiłaś Quote
Maga100 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Dzisiaj pogoda wstętna , więc i zdjecia takie sobie :shake: Quote
Maga100 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 I zabawa z rurą :lol: To było clue spaceru :lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ale świetna zabawka :multi: Leon co nieco się zjeżył na jej widok ;) Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 I zabawa z rurą :lol: To było clue spaceru :lol: :lol::lol::lol: niszczycie mienie spoleczne :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='PIKA']:lol::lol::lol: niszczycie mienie spoleczne :evil_lol: nic nie niszczymy :cool1: Rura pozostała cała i zdrowa :diabloti: Quote
Hanna R. Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Czy ta rura to był wypadek przy pracy ? Czy została celowo nabyta w leonowych celach zabawowych ? Jestem żywotnie zainteresowana tematem rury . Quote
Maga100 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy ta rura to był wypadek przy pracy ? Czy została celowo nabyta w leonowych celach zabawowych ? Jestem żywotnie zainteresowana tematem rury . ależ Haniu, rura pojawiła się przypadkowo na naszej drodze... Leżała sobie po prostu :cool1: Quote
Recommended Posts