Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):ja jeszcze ten nieszczesny kibelek ale to dla tego ze wymienilam sprzatanie z Tz ja za niego on w zamian cos innego a potem tez starjkuje Ja to czepialska jestem ale pragnęłasbym usłyszeć co za niego i co on wzamian :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a):Ja to czepialska jestem ale pragnęłasbym usłyszeć co za niego i co on wzamian :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehehe nic takiego wyganial mi Szpile ;) a to jak widzicie wiele kosztuje :shake: Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 wierzcie mi, że ja MUSIAŁAM już dzisiaj posprzątać :shake: Leon NieZgrabny Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 iiiii zazdrosze Wam spacerku siuuuuuuuupel Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 A tak naprawdę to całkiem normalny pies ;) ;) ;) Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 A mnie się wydaje ze aby nam zamydlić oczy to przestawiłaś kolejność fotek...Te ostatnie powinny być pierwsze :) On jest spokojny, rozluźniony...A potem tak mu nagadałaś ze zaczął uciekać !! Zocaczcie jak on zwiewa !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Pysia']A mnie się wydaje ze aby nam zamydlić oczy to przestawiłaś kolejność fotek...Te ostatnie powinny być pierwsze :) On jest spokojny, rozluźniony...A potem tak mu nagadałaś ze zaczął uciekać !! Zocaczcie jak on zwiewa !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: He, he i jesteś w błędzie :eviltong: Właśnie pod koniec spaceru jest szansa na jakąś statyczną fotkę :cool1: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Maga100']He, he i jesteś w błędzie :eviltong: Właśnie pod koniec spaceru jest szansa na jakąś statyczną fotkę :cool1: Kłame?? Jak myślicie ?:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ;)ale dumny Kurcze a Ozzulcowi znów odbija .Tak fajnie chodził luzem na spacerkach / wyjazdowych/a dziś znowu zrobił numer z uciekaniem , ja go wołam a on się bezczelnie patrzy i za chwilę wieje , nie chce się nawet zatrzymać na komendę stój , zostań , tylko zwiewa :angryy:.Więc dzis pół spacerku chodził na smyczy bo na osrodku było dość sporo dzieci a on uciekając kierował się na góreczki :angryy:Kiedy to moje psisko zmądrzeje na stałe:shake: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: miodzio:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Teraz ja zapytam : GDZIE WY MIELIŚCIE DZISIAJ SŁOŃCE ???? :roll: Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Teraz ja zapytam : GDZIE WY MIELIŚCIE DZISIAJ SŁOŃCE ???? :roll: a spotkaliśmy je w lesie, pomiędzy drzewami :multi: PS mój pies Leon, kochający wszystkich ludzi na świecie, lecący do każdego w radosnych podskokach, dziś pokazał, że jednak ma rozum :cool1: A więc w lesie spotkalismy pewnego pana. Pan ów wzbudził mój niepokój, ponieważ nie wyglądał na spacerowicza, ani na uprawiającego jogging... nie umiem opisac, ale przypatrywałam mu się czujnie, bo mi się nie spodobał. Szedł na przeciwko mnie, patrzyłam na niego uważnie, gotowa w każdej chwili uciekać z krzykiem. I mój pies Leon podszedł do mnie, wyprzedził mnie i gdy ów pan zbliżył się do nas podniósł swe chrapy i wydobył się z jego gardła gulgot, a na grzbiecie powstał irokez :crazyeye: Uroczyście oświadczam, że mój pies Leon jeszcze nigdy nie zareagował tak na żadnego człowieka, nawet na pijaczka, który mnie zaczepiał na wieczornym spacerze :cool1: Quote
PIKA Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Maga100'] PS mój pies Leon, kochający wszystkich ludzi na świecie, lecący do każdego w radosnych podskokach, dziś pokazał, że jednak ma rozum :cool1: A więc w lesie spotkalismy pewnego pana. Pan ów wzbudził mój niepokój, ..............I mój pies Leon podszedł do mnie, wyprzedził mnie i gdy ów pan zbliżył się do nas podniósł swe chrapy i wydobył się z jego gardła gulgot, a na grzbiecie powstał irokez :crazyeye: Uroczyście oświadczam, że mój pies Leon jeszcze nigdy nie zareagował tak na żadnego człowieka, nawet na pijaczka, który mnie zaczepiał na wieczornym spacerze :cool1: A ja uroczyście oświadczam, że nic nie ujmując rozumowi Leona, po prostu wyczul Twój niepokój i dlatego zareagowal jak zareagował :evil_lol: Weszlabyś do naszej galerii maupo jedna, mam tam cos nowego :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='PIKA']A ja uroczyście oświadczam, że nic nie ujmując rozumowi Leona, po prostu wyczul Twój niepokój i dlatego zareagowal jak zareagował :evil_lol: O rany, Pika, oczywiście, że tak :cool1: Przecież to oczywiste, chodziło mi o to, że nie po raz pierwszy coś/ ktoś wzbudziło mój niepokój, a Leon i tak do tego czegoś/ kogoś leciał w radosnych podskokach :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 kazdy pies jest obronny czy nam sie to podoba czy nie......... ja juz mialam tak 2x Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']kazdy pies jest obronny czy nam sie to podoba czy nie......... ja juz mialam tak 2x Pytanie tylko, jakby te nasze obronne psy zachowały się, gdyby rzeczywiście jakiś osobnik zaatakował :shake: Chyba nie chcę sprawdzać :roll: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Maga100']Pytanie tylko, jakby te nasze obronne psy zachowały się, gdyby rzeczywiście jakiś osobnik zaatakował :shake: Chyba nie chcę sprawdzać :roll: ja tez nie ale przynajmniej dwa razy czulam sie ze mam psa szkoda ze pozniej zaczela zwiewac ;) :buzi: dla Leona Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']ale przynajmniej dwa razy czulam sie ze mam psa co nie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: szkoda ze pozniej zaczela zwiewac ;) my zwiewaliśmy oboje :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Maga100'] my zwiewaliśmy oboje :evil_lol: hahahaha ja teraz juz zwiewam na samam mysl obronnego psa hahahha Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']hahahaha ja teraz juz zwiewam na samam mysl obronnego psa hahahha w sumie nie powinnaś, bo - bokser - jak sama nazwa wskazuje... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Maga100']w sumie nie powinnaś, bo - bokser - jak sama nazwa wskazuje... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ha ha ha baaardzo smieszne :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Spacer leśny mówię mu, żeby tak nie biegał z patykiem, bo się nadzieje :roll: I seria skoków ławkowych (nie zawsze doskonale wykadrowane, ale skupiałam się tym, żeby w ogóle jakoś uchwycić psa) Quote
Recommended Posts