Maga100 Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Justa napisał(a): Ale Leon ma fajnych kolegów!!! :angel: :angel: :angel: wiedziałam, że brodaczomaniaczkom się spodoba :lol: arima napisał(a): :o co było oczywiste??? :o że leżałaś zwinięta w kłębek??? :o :lol: :lol: dziewczyny, ja się przez was przekręcę :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Maga100 napisał(a):Justa napisał(a): Ale Leon ma fajnych kolegów!!! :angel: :angel: :angel: wiedziałam, że brodaczomaniaczkom się spodoba :lol: arima napisał(a): :o co było oczywiste??? :o że leżałaś zwinięta w kłębek??? :o :lol: :lol: dziewczyny, ja się przez was przekręcę :lol: :lol: :lol:poczekaj jeszcze nie przekręcaj :-? najlepsze przed toba One sie dopiero rozkręcaja :wink: Quote
Maga100 Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']poczekaj jeszcze nie przekręcaj :-? najlepsze przed toba One sie dopiero rozkręcaja :wink: Biedna moja galeria, jak one sie na dobre rozkręcą :-? :lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']poczekaj jeszcze nie przekręcaj :-? najlepsze przed toba One sie dopiero rozkręcaja :wink: Biedna moja galeria, jak one sie na dobre rozkręcą :-? :lol:najwyzej ci Evelina dodatkowy zamek załozy :roll: Quote
PIKA Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 arima napisał(a):PIKA napisał(a):arima napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='Alfik']Czekamy :roll:PIKA wymiękła :roll: :lol: Nie wymiekłam, tylko tyle czasu leżałam zwinięta w kłebek i na Arime czekałam :evil: I nie przyszła :cry: a ja wstac musiałam :cry: : :o :o :o a poinformowałaś mnie,że leżysz???? :evil: a to nie było oczywiste ? :o : :o co było oczywiste??? :o że leżałaś zwinięta w kłębek??? :o :lol: :lol: no bo mialaś wpaść zdjęcia robić :roll: Quote
arima Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 ale ja nie wiedziałam,że to takie oczywiste :x Teraz jak będe miała czas to wpadne i Ci zrobie fote zwiniętą :D Quote
PIKA Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='arima'] zrobie fote zwiniętą :D :hmmmm: a jak się robi zwiniete foty? :o Quote
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='arima'] zrobie fote zwiniętą :D :hmmmm: a jak się robi zwiniete foty? :o trzeba mieć zwinięty aparaciq 8) Quote
arima Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='arima'] zrobie fote zwiniętą :D :hmmmm: a jak się robi zwiniete foty? :o Ty sie zwijasz a ja pstrykam :D Quote
PIKA Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='arima'][quote name='PIKA'][quote name='arima'] zrobie fote zwiniętą :D :hmmmm: a jak się robi zwiniete foty? :o Ty sie zwijasz a ja pstrykam :D aha bom myślała, ze będziesz foty zwijać :lol: Quote
Maga100 Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Tylko pamiętajcie, żeby Pika miała tył na pierwszym planie :lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Maga100 napisał(a):Tylko pamiętajcie, żeby Pika miała tył na pierwszym planie :lol: :o to będzie fota w MAKRO :roll: Quote
PIKA Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100']Tylko pamiętajcie, żeby Pika miała tył na pierwszym planie :lol: :o to będzie fota w MAKRO :roll: nie w Makro a Makro :roll: Quote
Maga100 Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 [quote name='PIKA']nie w Makro a Makro :roll: ja prosiłam, prosiłam :roflt: :roflt: ja chcę żyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA']nie w Makro a Makro :roll: ja prosiłam, prosiłam :roflt: :roflt: ja chcę żyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
dbsst Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 buuhahaha jaka najezona zmoczona ropucha hahahaha super ile zdjec :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
arima Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100']Tylko pamiętajcie, żeby Pika miała tył na pierwszym planie :lol: :o to będzie fota w MAKRO :roll: nie w Makro a Makro :roll: Jak będziesz chciała do sie przejdziemy do Makro i tam zrobimy makro :lol: Quote
Maga100 Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 arima napisał(a):Jak będziesz chciała do sie przejdziemy do Makro i tam zrobimy makro :lol: ale tam, obawiam się, ochrona siłą usunie zwiniętą w kłębek Pikę..... Quote
arima Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Maga100 napisał(a):arima napisał(a):Jak będziesz chciała do sie przejdziemy do Makro i tam zrobimy makro :lol: ale tam, obawiam się, ochrona siłą usunie zwiniętą w kłębek Pikę..... ale ja zdąże pstryknąć :D i foty będą :lol: :lol: Quote
PIKA Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 arima napisał(a):Maga100 napisał(a):arima napisał(a):Jak będziesz chciała do sie przejdziemy do Makro i tam zrobimy makro :lol: ale tam, obawiam się, ochrona siłą usunie zwiniętą w kłębek Pikę..... ale ja zdąże pstryknąć :D i foty będą :lol: :lol: taaa foty będą :roll: Piki w kaftanie bezpieczeństwa :roll: :lol: Quote
arima Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 PIKA napisał(a):arima napisał(a):Maga100 napisał(a):arima napisał(a):Jak będziesz chciała do sie przejdziemy do Makro i tam zrobimy makro :lol: ale tam, obawiam się, ochrona siłą usunie zwiniętą w kłębek Pikę..... ale ja zdąże pstryknąć :D i foty będą :lol: :lol: taaa foty będą :roll: Piki w kaftanie bezpieczeństwa :roll: :lol: Tysz ciekawie 8) Quote
PIKA Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 arima napisał(a):PIKA napisał(a):arima napisał(a):Maga100 napisał(a):arima napisał(a):Jak będziesz chciała do sie przejdziemy do Makro i tam zrobimy makro :lol: ale tam, obawiam się, ochrona siłą usunie zwiniętą w kłębek Pikę..... ale ja zdąże pstryknąć :D i foty będą :lol: :lol: taaa foty będą :roll: Piki w kaftanie bezpieczeństwa :roll: :lol: Tysz ciekawie 8) a to zalezy dla kogo :roll: Quote
asher Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 PIKA, no nie, tutaj tez sobie na kaftan zasłużyłaś? :o :lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 asher napisał(a):PIKA, no nie, tutaj tez sobie na kaftan zasłużyłaś? :o :lol:zima idzie będzie miała dwa, na zmianę :lol: :lol: Quote
PIKA Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 asher napisał(a):PIKA, no nie, tutaj tez sobie na kaftan zasłużyłaś? :o :lol: widocznie aż tak ze mną źle :cry: Quote
Recommended Posts