Alka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Morduchna cudowna :loveu::loveu::loveu: wielki buziak w nochala :buzi: Quote
Vogue Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Internetowa wystawa na Kynologii.pl zostala przerwana To dobrze, bo glosowanie odbywalo sie na zasadzie: Wszyscy Znajomi i Krewni Kroliczka:cool3: Niestety wlasnie do takiego glosowania zachecaly niektore osoby,takze z dogomanii Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Vogue napisał(a):Internetowa wystawa na Kynologii.pl zostala przerwana To dobrze, bo glosowanie odbywalo sie na zasadzie: Wszyscy Znajomi i Krewni Kroliczka:cool3: Niestety wlasnie do takiego glosowania zachecaly niektore osoby,takze z dogomaniino tak na normalnej wystawie to najczęściej wygrywają znajomi sędziów i TYSZ KRÓLIKI górą ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 MAGDA jak ja jestem to CIEBIE nie ma :diabloti: :angryy: Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ech...Na wystawie sporo nas było :) I zanim zorientowałam siękto jest kto to przerwali...A szkoda bo zabawa była przednia:lol: I chyba o to chodziło - prawda? Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga mamy weekend ;) :BIG::cunao::BIG::cunao::BIG: :cunao::BIG: Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 tak, wiem, że weekend :cool1: I lepiej się czuję. I Leon będzie miał porządny spacer :cool1: Tylko pogoda ohydna :angryy: I w ieszkaniu muszę posprzątać, bo zarosło :angryy: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 A gdzie sie spacerowac bedziesz moja droga ja wlasnie wstalam od sprzatania czemu tak dlugo sie sprzata a tak szybko brudzi :angryy: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):A gdzie sie spacerowac bedziesz moja droga ja wlasnie wstalam od sprzatania czemu tak dlugo sie sprzata a tak szybko brudzi :angryy::roll: a może by tak zastrajkować i nie sprzątać :razz: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::roll: a może by tak zastrajkować i nie sprzątać :razz: jestem za tylko nie wiem jak bede funkcjonowac w syfie doskonalym :-( :shake: :angryy: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):jestem za tylko nie wiem jak bede funkcjonowac w syfie doskonalym :-( :shake: :angryy:;) mus się przyzwyczaić :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) mus się przyzwyczaić :evil_lol: w sumie nie bedziemy tego robic z przyjemnosci tylko w protescie prawda :mad: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):w sumie nie bedziemy tego robic z przyjemnosci tylko w protescie prawda :mad::p no oczywiście;) Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p no oczywiście;) no to ide na to z tym ze w przyszlym tygodniu mam gosci gdzie ja ich usadze :cool1: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):no to ide na to z tym ze w przyszlym tygodniu mam gosci gdzie ja ich usadze :cool1:nakryjesz bajzel prześcieradłem :p Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):nakryjesz bajzel prześcieradłem :p a jest to jakas mysl nawet taka sprytna mysl no dobra to przystaje do tego protestu ;) Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Debe, na spacer pojechałam poza miasto, co by mieć spokój od ludziów i psów :cool1: Jeden pokój już posprzątany (nie sądziłam, że mam aż taki syf :shock: ) i tak się zmęczyłam, że muszę odpocząć :shake: Hej, na spacerze było bosko! Oto mój szczery uśmiech dla was :megagrin: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 qrcze fajny ten usmiechniety chinol ;) ja zaraz ide do lazienki sprzatac :shake: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Maga100']Debe, na spacer pojechałam poza miasto, co by mieć spokój od ludziów i psów :cool1: Jeden pokój już posprzątany (nie sądziłam, że mam aż taki syf :shock: ) i tak się zmęczyłam, że muszę odpocząć :shake: Hej, na spacerze było bosko! Oto mój szczery uśmiech dla was :megagrin: Pozy świetne :) Ja też chyba będe protestowaćz Wami :lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):zapraszam Pysiu w grupie razniej ;) No to oznajmiam wszystkim że mam sajgon w domu i kaprys ze sprzątać go nie będę!!!! W formie protestu poprostu !!:lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a):No to oznajmiam wszystkim że mam sajgon w domu i kaprys ze sprzątać go nie będę!!!! W formie protestu poprostu !!:lol: ja jeszcze ten nieszczesny kibelek ale to dla tego ze wymienilam sprzatanie z Tz ja za niego on w zamian cos innego a potem tez starjkuje Quote
Recommended Posts