Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęcia Leonka w ruchu rewelacyjne :thumbs:
Jestem pełna podziwu :ylsuper:

a adwokacika to i ja bym się napiła - dawno juz nie robiłam - jakoś ostatnnio przerzuciłam się na likier toffi ;)

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Maga, a zdradzisz ty ten przepis wreszcie??? :mad:
Jak tylko mowa o przepisie to Maga znika z dogo! :evil_lol: Widać rodzinna tajemnica :cool3: ;)

Posted

[quote name='Pysia']Czy mogę się dowiedziećco to za szlachetny trunek? Ślinka cieknie ;)

Likier kawowy :cool3:

[quote name='Gosiek']zdjęcia Leonka w ruchu rewelacyjne :thumbs:
Jestem pełna podziwu :ylsuper:

O dzięki, bo biorąc pod uwagę jakim sprzętem operuję :shake:

[quote name='mmbbaj']Jak tylko mowa o przepisie to Maga znika z dogo! :evil_lol: Widać rodzinna tajemnica :cool3: ;)

Oj nie, ja po prostu nie pamietam :oops: W pierwszej wolnej chwili wstawię do galerii smaków, czy jak jej tam :cool1:

[quote name='Pysia']A ja wiem co się daje bo mój TZ potrafi super jajcóweczke robi :)
Spirytusikzółteczka, cukierwaniliowy, mleko najlepiej zagęszczane :)

Tak też, ale ja mam trochę inny przepis i advocaat wychodzi lepszy :razz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Magda , co ty zrobiłaś z nosem Leonka ???? On taki jakiś niejednorodny kolorystycznie ? Ja bym się niepokoiła ...

No właśnie, własnie. Najpierw był czarny, a potem zaczął jasniec, a teraz jest RÓŻOWY :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']No właśnie, własnie. Najpierw był czarny, a potem zaczął jasniec, a teraz jest RÓŻOWY :evil_lol: :evil_lol: :p różowy landrynek :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Magda , co ty zrobiłaś z nosem Leonka ???? On taki jakiś niejednorodny kolorystycznie ? Ja bym się niepokoiła ...
O tej porze roku u zóltego bladora nie ma sie czym niepokoić :cool3:

Posted

Ja ci odpowiem Gosieńko, bo ja zawsze odpowiadam na pytania bez tajniaczenia :diabloti: :diabloti: :diabloti: . Otóż labradory w lecie maja nosy ciemniejsze, a w zimie jaśniejsze.

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ja ci odpowiem Gosieńko, bo ja zawsze odpowiadam na pytania bez tajniaczenia :diabloti: :diabloti: :diabloti: . Otóż labradory w lecie maja nosy ciemniejsze, a w zimie jaśniejsze.

Otoz to, :multi: ale dotyczy to tylko żoltych bladorow ;-) u ktorych tzw nos w kolorze watrobianym jest kolorem prawidlowym,(sa takie, ktory taki kolor mają caly rok) jak rowniez nos czarny, bo u czekoladek i czarnych to kolor wątrobiany to juz chyba wada dyskwalifikująca ;-)
U niektorych zoltych labkow, ktore mają nosy czarne w czasie mrozów wlasnie kinolek przybiera jasniejszy kolor ;-)

Posted

[quote name='Maga100']
DOBRANOC PAŃSTWU :cool1:

Bozie bozie co za pysio kochane malutkie....:Cool!:
Lełonka proszę wymizaiać od cioci Pagaj!!!

W portalu kynologia.pl jest wirtualna wystawa psów - swoje głosy należy oddawać na LAVANTA z Labradorów:mad:

To pies koleżanki z forum labradory.info:cool1:
Jest przecudny:loveu:

Wiem jeszcze, że Poświata wystawia tam swoją Poświatkę:lol: , Asiaczek w basenji ma kilka psów ADUNBI, FELMERIA, i reszta tej osoby, AGABASS z Double Vinni i Gazarem też w basenji, Basenji z Fingalem, Nice girl z MAMBĄ w welsh corgi pembroke, AlicjaRydzewska z Ozzim w amstaffach :lol:

Posted

[quote name='Pagaj']
W portalu kynologia.pl jest wirtualna wystawa psów - swoje głosy należy oddawać na LAVANTA z Labradorów:mad:

To pies koleżanki z forum labradory.info:cool1:
Jest przecudny:loveu:

Wiem jeszcze, że Poświata wystawia tam swoją Poświatkę:lol: , Asiaczek w basenji ma kilka psów ADUNBI, FELMERIA, i reszta tej osoby, AGABASS z Double Vinni i Gazarem też w basenji, Basenji z Fingalem, Nice girl z MAMBĄ w welsh corgi pembroke, AlicjaRydzewska z Ozzim w amstaffach :lol:

A co to przepraszam za agitacja :cool3: :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pagaj']

tam jest jeszcze więcej dogomaniakow
Pysia, Daga , jo-jo :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Dzięki, dzięki hahaha.

HANNO. Ty wiesz co :diabloti:

A ja właśnie skończyłam robić taki oto specjał :cool1: :cool1: :cool1:

no no ładny to specjał no to siup