Gosiek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 zdjęcia Leonka w ruchu rewelacyjne :thumbs: Jestem pełna podziwu :ylsuper: a adwokacika to i ja bym się napiła - dawno juz nie robiłam - jakoś ostatnnio przerzuciłam się na likier toffi ;) Quote
mmbbaj Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='asher']Maga, a zdradzisz ty ten przepis wreszcie??? :mad: Jak tylko mowa o przepisie to Maga znika z dogo! :evil_lol: Widać rodzinna tajemnica :cool3: ;) Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Pysia']Czy mogę się dowiedziećco to za szlachetny trunek? Ślinka cieknie ;)ajerkoniak czyli adwokat po polskiemu :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Maga, Ty juz kiedys obiecalas wstawic przepis na to cudo tam, gdzie przepisy byc powinny... i co, ja sie pytam?:mad: Quote
mmbbaj Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ajerkoniak czyli adwokat po polskiemu :evil_lol: Nie! :shake:.....po babcinemu! :razz: Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A ja wiem co się daje bo mój TZ potrafi super jajcóweczke robi :) Spirytusikzółteczka, cukierwaniliowy, mleko najlepiej zagęszczane :) Quote
Maga100 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='Pysia']Czy mogę się dowiedziećco to za szlachetny trunek? Ślinka cieknie ;) Likier kawowy :cool3: [quote name='Gosiek']zdjęcia Leonka w ruchu rewelacyjne :thumbs: Jestem pełna podziwu :ylsuper: O dzięki, bo biorąc pod uwagę jakim sprzętem operuję :shake: [quote name='mmbbaj']Jak tylko mowa o przepisie to Maga znika z dogo! :evil_lol: Widać rodzinna tajemnica :cool3: ;) Oj nie, ja po prostu nie pamietam :oops: W pierwszej wolnej chwili wstawię do galerii smaków, czy jak jej tam :cool1: [quote name='Pysia']A ja wiem co się daje bo mój TZ potrafi super jajcóweczke robi :) Spirytusikzółteczka, cukierwaniliowy, mleko najlepiej zagęszczane :) Tak też, ale ja mam trochę inny przepis i advocaat wychodzi lepszy :razz: Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Magdaleno . Ja Cię POZDRAWIAM ! Hanna :eviltong: Quote
mmbbaj Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Maga100'] O dzięki, bo biorąc pod uwagę jakim sprzętem operuję :shake: Ale się rozbestwiła!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Maga100 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='mmbbaj']Ale się rozbestwiła!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie rozbestwiła, a stwierdziła :eviltong: DOBRANOC PAŃSTWU :cool1: Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Magda , co ty zrobiłaś z nosem Leonka ???? On taki jakiś niejednorodny kolorystycznie ? Ja bym się niepokoiła ... Quote
Maga100 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda , co ty zrobiłaś z nosem Leonka ???? On taki jakiś niejednorodny kolorystycznie ? Ja bym się niepokoiła ... No właśnie, własnie. Najpierw był czarny, a potem zaczął jasniec, a teraz jest RÓŻOWY :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Maga100']No właśnie, własnie. Najpierw był czarny, a potem zaczął jasniec, a teraz jest RÓŻOWY :evil_lol: :evil_lol: :p różowy landrynek :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 ... poszły spać ... a ja dopiero tu dotarłam... :-( jutro pewnie będzie ajerkoniak na Smaczkach :multi: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda , co ty zrobiłaś z nosem Leonka ???? On taki jakiś niejednorodny kolorystycznie ? Ja bym się niepokoiła ... O tej porze roku u zóltego bladora nie ma sie czym niepokoić :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Maga100']Nie rozbestwiła, a stwierdziła :eviltong: DOBRANOC PAŃSTWU :cool1: Jaki rozmarzony,a może zakochany?;) Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Piękiutkie fotki a noseczek....tylko zacałować:loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='PIKA']O tej porze roku u zóltego bladora nie ma sie czym niepokoić :cool3: A co ma nos Leona do pory roku? :crazyeye: Quote
Sabina1 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ja ci odpowiem Gosieńko, bo ja zawsze odpowiadam na pytania bez tajniaczenia :diabloti: :diabloti: :diabloti: . Otóż labradory w lecie maja nosy ciemniejsze, a w zimie jaśniejsze. Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Sabina1 napisał(a):Ja ci odpowiem Gosieńko, bo ja zawsze odpowiadam na pytania bez tajniaczenia :diabloti: :diabloti: :diabloti: . Otóż labradory w lecie maja nosy ciemniejsze, a w zimie jaśniejsze. Otoz to, :multi: ale dotyczy to tylko żoltych bladorow ;-) u ktorych tzw nos w kolorze watrobianym jest kolorem prawidlowym,(sa takie, ktory taki kolor mają caly rok) jak rowniez nos czarny, bo u czekoladek i czarnych to kolor wątrobiany to juz chyba wada dyskwalifikująca ;-) U niektorych zoltych labkow, ktore mają nosy czarne w czasie mrozów wlasnie kinolek przybiera jasniejszy kolor ;-) Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 mistrzostwo swiata to zezujace oko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moj Leonek moj Quote
00000 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Maga100'] DOBRANOC PAŃSTWU :cool1: Bozie bozie co za pysio kochane malutkie....:Cool!: Lełonka proszę wymizaiać od cioci Pagaj!!! W portalu kynologia.pl jest wirtualna wystawa psów - swoje głosy należy oddawać na LAVANTA z Labradorów:mad: To pies koleżanki z forum labradory.info:cool1: Jest przecudny:loveu: Wiem jeszcze, że Poświata wystawia tam swoją Poświatkę:lol: , Asiaczek w basenji ma kilka psów ADUNBI, FELMERIA, i reszta tej osoby, AGABASS z Double Vinni i Gazarem też w basenji, Basenji z Fingalem, Nice girl z MAMBĄ w welsh corgi pembroke, AlicjaRydzewska z Ozzim w amstaffach :lol: Quote
Lucy* Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Pagaj'] W portalu kynologia.pl jest wirtualna wystawa psów - swoje głosy należy oddawać na LAVANTA z Labradorów:mad: To pies koleżanki z forum labradory.info:cool1: Jest przecudny:loveu: Wiem jeszcze, że Poświata wystawia tam swoją Poświatkę:lol: , Asiaczek w basenji ma kilka psów ADUNBI, FELMERIA, i reszta tej osoby, AGABASS z Double Vinni i Gazarem też w basenji, Basenji z Fingalem, Nice girl z MAMBĄ w welsh corgi pembroke, AlicjaRydzewska z Ozzim w amstaffach :lol: A co to przepraszam za agitacja :cool3: :mad: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Pagaj'] Wiem jeszcze, że Poświata wystawia tam swoją Poświatkę:lol: , Asiaczek w basenji ma kilka psów ADUNBI, FELMERIA, i reszta tej osoby, AGABASS z Double Vinni i Gazarem też w basenji, Basenji z Fingalem, Nice girl z MAMBĄ w welsh corgi pembroke, AlicjaRydzewska z Ozzim w amstaffach :lol: tam jest jeszcze więcej dogomaniakow Pysia, Daga , jo-jo :lol: Quote
agabass Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Maga100']Dzięki, dzięki hahaha. HANNO. Ty wiesz co :diabloti: A ja właśnie skończyłam robić taki oto specjał :cool1: :cool1: :cool1: no no ładny to specjał no to siup Quote
Recommended Posts