Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Maga, ja tak niewinnie poruszyłam ten temat w niedzielę :roll:, alllle była dyskusja!:shake: i też wszyscy byli przeciwko mnie! :p
:hmmmm: a to wy Bajana nie wystawiacie? :roll:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Maga, ja tak niewinnie poruszyłam ten temat w niedzielę :roll:, alllle była dyskusja!:shake: i też wszyscy byli przeciwko mnie! :p

Jedyny agrument jaki przyjmuję i nad jakim sama się zastanawiam, to większa skłonność do tycia. U Leona to przychodzi bardzo łatwo, za łatwo, wiele staranności i samozaparcia, obserwowania psa itp. kosztuje mnie, aby wyglądał, jak wygląda. Wystarczy trochę mniej ruchu, albo trochę za dużo w misce i już się robi okrągły. A i tak wcale dużo nie je, to potem miałby jeść jeszcze mniej? :-( Więcej ruchu niż obecnie już mu nie zapewnię :-(

ALKA, dzięki :multi:

Posted

[quote name='PIKA']:hmmmm: a to wy Bajana nie wystawiacie? :roll:

No coś ty Pika!:crazyeye: ja nie mówiłam o Bajanie! Jakoś tak doszło do tego tematu jak czasem bywa :razz:, ale rozmowa była ogólna! NIE O BAJANIE :p

Posted

[quote name='mmbbaj']No coś ty Pika!:crazyeye: ja nie mówiłam o Bajanie! Jakoś tak doszło do tego tematu jak czasem bywa :razz:, ale rozmowa była ogólna! NIE O BAJANIE :p
A o kim? :crazyeye: Chyba nie o TZ-cie ? :crazyeye:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gdzieżeś ? Gdzie ??? :roll:

Jestem. Powinnaś już to wiedzieć :cool1:

Będę miała więcej czasu w weekend, teraz czasowe dno :shake:

Posted

[quote name='Maga100']Jestem. Powinnaś już to wiedzieć :cool1:

Będę miała więcej czasu w weekend, teraz czasowe dno :shake:

No właśnie nie wiem ... :shake:
A co do drugiej linijki - to chyba bardzo dobrze ???? Nie ? :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Magda, czy w Leonowej Galerii TYLKO JA będę pisać ??? :roll:
A poza tym - to ZAWIODŁAM SIE NA TOBIE ! :angryy: :angryy: :angryy::evil_lol:Maga już u siebie nie pisze :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Magda, czy w Leonowej Galerii TYLKO JA będę pisać ??? :roll:
A poza tym - to ZAWIODŁAM SIE NA TOBIE ! :angryy: :angryy: :angryy:

Nie dramatyzuj, bo to do ciebie nie podobne :diabloti:
A nie piszę, bo nie mam o czym :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:no nie wiem dlaczego tak sądzisz , czyżby towarzystwo Ci nie odpowiadało :-(

Haha, interpretatorki :lol:
Jak ktoś pracuje całymi dniami, a nocami śpi, to nie ma o czym pisać w swojej własnej galerii :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Haha, interpretatorki :lol:
Jak ktoś pracuje całymi dniami, a nocami śpi, to nie ma o czym pisać w swojej własnej galerii :cool1:
Maga, one cię prowokują bo po prostu za tobą tęsknią! ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:no nie wiem dlaczego tak sądzisz , czyżby towarzystwo Ci nie odpowiadało :-(
No wiesz co ? :obrazic:
Nudno bo nic sie nie dzieje ciekawego o czym mogalaby pisać :roll:

Tylko pracuje i śpi :niewiem: