Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Maga100'] :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: :crazyeye: takiego czegos to jeszcze nie widzialam - sniezny nurek :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Maga100']Tak w ogóle to on przeskakuje ławkę :lol: Tak mi się wlaśnie zdawało :lol: ... [quote name='Maga100']On, gdyby mógł, to by w ogóle do domu nie wracał :roll: Jak ja Ci zazdroszczę :placz: ... Quote
Maga100 Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia'] :crazyeye: takiego czegos to jeszcze nie widzialam - sniezny nurek :roflt::roflt::roflt::roflt: To nie wiesz, że nurkowanie w śniegu jest najfajniejsze? :evil_lol: [quote name='PiotrekJ'] Jak ja Ci zazdroszczę :placz: ... Taak? A chciałoby ci się codziennie w taki mróz zasuwać przynajmniej na godzinę? A w dni powszednie, gdy długo pracuję, iść dopiero koło 22.00, gdy temperatura spada poniżej poziomu do przeżycia? :shake: :lol: I ostatnie: taniec w śniegu ;) Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Maga100']Taak? A chciałoby ci się codziennie w taki mróz zasuwać przynajmniej na godzinę? A w dni powszednie, gdy długo pracuję, iść dopiero koło 22.00, gdy temperatura spada poniżej poziomu do przeżycia? :shake: :lol: No dobra, wcale Ci nie zazdroszczę :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Maga100']Tak w ogóle to on przeskakuje ławkę :lol: Tekluniu, chyba tak :evil_lol: On, gdyby mógł, to by w ogóle do domu nie wracał :roll: Sama zobacz :lol: : :klacz: brawo dla zięcia :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Magda otóż : 1 - zdjecia są REWELACYJNE !!!!! :klacz: :klacz: :klacz: 2 - czy Leon ma COŚ z uszami ? :cool3: Wszędzie mu tak wachlują ? Niestabilnośc jaka ? Czy co ? :roll: 3 - dlaczego tak BEZLITOŚNIE ucinałaś mamę ??? :angryy: Tylko proszę nie pisać, że na fotografiach miał byc Leon, nie mama ... :razz: Quote
Maga100 Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda otóż : 1 - zdjecia są REWELACYJNE !!!!! :klacz: :klacz: :klacz: Pominę skromnym milczeniem :evil_lol: 2 - czy Leon ma COŚ z uszami ? :cool3: Wszędzie mu tak wachlują ? Niestabilnośc jaka ? Czy co ? :roll: Ach, też to zauważyłaś? :shake: Czy myślisz, że mam sie udać do weta? :shock: 3 - dlaczego tak BEZLITOŚNIE ucinałaś mamę ??? :angryy: Tylko proszę nie pisać, że na fotografiach miał byc Leon, nie mama ... :razz: Ano dlatego, iż nie wiem, czy życzy sobie być prezentowana wyraźnie na forum.... Prezentowałam ja więc tylko wtedy gdy była niewyraźna :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Maga, foty są rzeczywiście rewelacyjne! :lol: Uważaj jednak z aparatem przy tak niskich temperaturach, Gosia od Axelka pisze u siebie, że może się uszkodzić elektronika! Quote
Vogue Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Moj Arni tez tak ma:lol: Im zimniej tym lepiej.Ciagniemy go zziebnieci na sile do domu:placz: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Vogue napisał(a):Moj Arni tez tak ma:lol: Im zimniej tym lepiej.Ciagniemy go zziebnieci na sile do domu:placz:oj ale wy niedobrzy dla Arniego:angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 HAhahah Leon poduszkowiec. Masaj tez by w cale nie wracal do domu :shake: Doskonale sie bawi na dworzu, nawet jak jest taki mroz. On za kazdym razem odnajduje (nawet jak ty nie widzisz :lol:) w sniegu kawaleczek patyczka i przynosi ci pod nogi aby mu rzucic :lol: I tak przez caly spacer hahaah Maga,nie wiem, widzials ta linki ktore dla Ciebie wkleilam w Ozzikowej Galerii? Quote
Maga100 Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Vogue']Moj Arni tez tak ma:lol: Im zimniej tym lepiej.Ciagniemy go zziebnieci na sile do domu:placz: Ha ha, jak dobrze to znam :lol: A gdy Leon już widzi, że odwrotu nie ma, to jeszcze parę razy wskoczy sobie w zaspę przed klatką, podczas gdy ja już jestem w środku :lol: [quote name='anetta'] Maga,nie wiem, widzials ta linki ktore dla Ciebie wkleilam w Ozzikowej Galerii? nie :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Maga100']Ha ha, jak dobrze to znam :lol: A gdy Leon już widzi, że odwrotu nie ma, to jeszcze parę razy wskoczy sobie w zaspę przed klatką, podczas gdy ja już jestem w środku :lol: nie :crazyeye: teraz widze jak przeglądasz Ozzulkową galerię :mad:a linki w sprawie męskosci Leona :razz: Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']teraz widze jak przeglądasz Ozzulkową galerię :mad:a linki w sprawie męskosci Leona :razz: A ja wiedziałam i przeczytałam! :Cool!: Quote
Maga100 Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']teraz widze jak przeglądasz Ozzulkową galerię :mad:a linki w sprawie męskosci Leona :razz: Toteż właśnie dlatego tak mi gały wyszły :crazyeye: :lol: Bo przeglądam galerię Ozzulca :angryy: Musiało mi umknąć, może to było wtedy, gdy sprawdzałam czy advocaat aby nie kwaskowy :lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Maga100']Toteż właśnie dlatego tak mi gały wyszły :crazyeye: :lol: Bo przeglądam galerię Ozzulca :angryy: Musiało mi umknąć, może to było wtedy, gdy sprawdzałam czy advocaat aby nie kwaskowy :lol: a co babcia zamiast wanilii dodała kwasku :evil_lol:;) Quote
Maga100 Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a co babcia zamiast wanilii dodała kwasku :evil_lol:;) No wiesz, nigdy nie wiadomo, trzeba było dokładnie sprawdzić :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Maga100']No wiesz, nigdy nie wiadomo, trzeba było dokładnie sprawdzić :evil_lol: :evil_lol:oj bardziej niż dokładnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Maga100']Toteż właśnie dlatego tak mi gały wyszły :crazyeye: :lol: Bo przeglądam galerię Ozzulca :angryy: Musiało mi umknąć, może to było wtedy, gdy sprawdzałam czy advocaat aby nie kwaskowy :lol: Magda, nie martw się ( to tak na wszelki wypadek, gdybyć zamierzała się martwić ) NIE TY JEDNA NIE OGARNIASZ OGROMU GALERII OZULCA .... :roll: Quote
anetta Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 To tak na szybko bo musze konczyc http://psiakosc.rokcafe.pl/materialy/sterylizacja-tak.php http://dogocanario.atspace.com/kastracja.htm Quote
Maga100 Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Haniu, bo już się zamartwiałam i gdyby nie ty.... :evil_lol: Anetta, dziękuję, jutro wydrukuję i przeczytam rodzinie przy obiedzie (bo wszyscy są przeciwko mnie, nie tylko TZ :angryy: ) Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Maga100']Haniu, bo już się zamartwiałam i gdyby nie ty.... :evil_lol: Anetta, dziękuję, jutro wydrukuję i przeczytam rodzinie przy obiedzie (bo wszyscy są przeciwko mnie, nie tylko TZ :angryy: ) Maga, ja tak niewinnie poruszyłam ten temat w niedzielę :roll:, alllle była dyskusja!:shake: i też wszyscy byli przeciwko mnie! :p Quote
Alka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Maga, rewelacyjne foteczki z niedzielnego spacerku !:klacz: Quote
Recommended Posts