Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ależ się Leon wyganiał :multi:

a niebieskie wychodzą jak nie albo jest mało słońca - pewnie da się to jakoś zlikwidować ustawieniem balansu bieli ale jak :niewiem:
my mamy jakąś taka opcję w aparacie , ale jeszcze tego ie zastosowywalismy :oops:
a fotki cały czas oglądamy:p

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Maga, mnie się tylko wydaje, czy może Leon schudł? :hmmmm:

Acha, wprawne, sprawne i poprawne oko Asherka! :klacz:

Schudł, schudł :roll: Chyba potrzebuje więcej jedzenia w zimę, bo dostaje tyle samo, a schudło mu się... A w związku z tym, że on mógłby jeść 24h na dobe i ma bardzo duże skłonności do tycia, trudno mi to wywnioskować po nim samym.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:oj głodzi mamcia synka :cool1:

A widujesz takie spasione labradory, co to ciągną swój brzuch po ziemi? :angryy: Ja bardzo często :angryy:
Z dwojga złego lepiej już, gdy pies za chudy niż za gruby, a póki co Leonowi żebra jeszcze nie wystają :lol:
A tak poważnie - zwiększyłam racje zywnościowe i myslę, że bedzie OK :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']A widujesz takie spasione labradory, co to ciągną swój brzuch po ziemi? :angryy: Ja bardzo często :angryy:
Z dwojga złego lepiej już, gdy pies za chudy niż za gruby, a póki co Leonowi żebra jeszcze nie wystają :lol:
A tak poważnie - zwiększyłam racje zywnościowe i myslę, że bedzie OK :cool1: widuję i zal mi ich :-(
przecież wiesz ze zartowałam ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']widuję i zal mi ich :-(
przecież wiesz ze zartowałam ;)

wiem, wiem :lol:
Ale na wszelki wypadek napisałam, co napisałam, bo jeszcze ktoś inny pomysli, że ty tak na poważnie :shock:

Posted

Leon pewnie jest brany za sportowego Pita :lol: Oj u nas jest sunia bidula taka grubaaa a ma dopiero ponad rokjej własciele mnie unikają, bo im pare ciepłych słów powiedziałam... (ale delikatnie ;) )

Posted

[quote name='Patka']Leon pewnie jest brany za sportowego Pita :lol: Oj u nas jest sunia bidula taka grubaaa a ma dopiero ponad rokjej własciele mnie unikają, bo im pare ciepłych słów powiedziałam... (ale delikatnie ;) )

Ja kiedyś słyszałam, że labradory muszą być grube, bo taka ich budowa :angryy: Pewnie, że nigdy nie bedą zgrabne i gibkie, ale bez przesady. Niestety, to co się widuje na ulicach woła o pomstę do nieba :angryy:
Asher, bo teraz jest już lepiej, ale w pewnym momencie boki mu się zapadły i naprawde dobrze nie wyglądał :evil_lol: Teraz jest już OK i niech tak zostanie

Posted

Agabass, a o której wychodzisz z potworami wieczorem? Bo w tygodniu wchodzi w grę tylko wieczór. Ja wychodzę na godzinny spacer k. 22.00, możemy się gdzieś spotkać po drodze :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Agabass, a o której wychodzisz z potworami wieczorem? Bo w tygodniu wchodzi w grę tylko wieczór. Ja wychodzę na godzinny spacer k. 22.00, możemy się gdzieś spotkać po drodze :cool1:

Ok możemy się jakoś tak spotkać może jutro, bo dziś nie wiem czy się wyrobię bo mam parę spraw do załatwienia i wieczorem mogę już nie żyć :lol: i nie dam rady spacerować. A gdzie chodzisz na wieczorny spacer - pytam dlatego, że ja swoich wyczesów mogę puścić tylko na ogrodzonym terenie nie koniecznie zamkniętym, ale ogrodzonym lub na pustkowiu.

Posted

[quote name='agabass']Ok możemy się jakoś tak spotkać może jutro, bo dziś nie wiem czy się wyrobię bo mam parę spraw do załatwienia i wieczorem mogę już nie żyć :lol: i nie dam rady spacerować. A gdzie chodzisz na wieczorny spacer - pytam dlatego, że ja swoich wyczesów mogę puścić tylko na ogrodzonym terenie nie koniecznie zamkniętym, ale ogrodzonym lub na pustkowiu.

wysyłam ci na priv moją komórkę, daj znac jak będziesz mogła. Ja chodzę codziennie koło 22.00 i łażę wszędzie, bo Leona moge puszczać. Ale możemy się przejść do parku (tego pierwszego koło przedszkola) i tam je puścimy. Leon bedzie w kagańcu, bo potrafi być na początku niegrzeczny do samców :mad: Po bliższym poznaniu mu mija :lol:

Posted

[quote name='Maga100']wysyłam ci na priv moją komórkę, daj znac jak będziesz mogła. Ja chodzę codziennie koło 22.00 i łażę wszędzie, bo Leona moge puszczać. Ale możemy się przejść do parku (tego pierwszego koło przedszkola) i tam je puścimy. Leon bedzie w kagańcu, bo potrafi być na początku niegrzeczny do samców :mad: Po bliższym poznaniu mu mija :lol:
ok dam znaka a i ja dla Goma kaganek też zabiorę bo chłopaczyna ma podobnie Dablik luzik no to do zobaczenia

Posted

[quote name='Maga100']Agabass, a o której wychodzisz z potworami wieczorem? Bo w tygodniu wchodzi w grę tylko wieczór. Ja wychodzę na godzinny spacer k. 22.00, możemy się gdzieś spotkać po drodze :cool1:
a fotki będą :razz:

Posted

O matko, ale was potraktowali na tych Stegnach :grab:
Najlepiej jest pod Patykiem :siara::cool3: Nikt na nikogo nie krzyczy i jest fajnie ;)

Maga, Ty tez bylas na Mlocinach :lol: Moze teraz tam bedziemy sobie robic spacerki :lol: :cool3:hehehe

Posted

[quote name='Lucy*']A czym się niegrzeczność przejawia :cool3: :cool3: ??

wszelaką demonstracją swej rzekomej siły i pozycji :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']a fotki będą :razz:

będą, o ile po nocy wyjdą jakiekolwiek... :roll:

[quote name='anetta']O matko, ale was potraktowali na tych Stegnach :grab:
Najlepiej jest pod Patykiem :siara::cool3: Nikt na nikogo nie krzyczy i jest fajnie ;)

Maga, Ty tez bylas na Mlocinach :lol: Moze teraz tam bedziemy sobie robic spacerki :lol: :cool3:hehehe

Jak to TEŻ byłam? :hmmmm:
A pod Pałacem duża ta slizgawka? I tłumnie jest? I płaci się coś? :p